koulouri Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αγόρασα έναν ssd και πέρασα τα win7.. Μετά πέρασα τα win8 με καθαρό instal.. (format κλπ) από μισό μήνα ξαναπέρασα τα win7 και όλο κρασαρουν! Φορματ και στο 2ο restart κολλανε και μου λέει ότι έχει χαλάσει το dmi H bootmgr.. Επίσης πριν το 2ο restart που κρασαρουν μου βγάζει να επιλέξω ανάμεσα σε win7 H win8. Ε ποια win8????? 2000 φορές format έκανα τον δίσκο!! ( μόνο αυτόν τον σκληρό έχω συνδεδεμένο)
alpo Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Οταν λες format,τι ακριβώς έκανες; Διεγραψες και το δεύτερο μικρό partition που διμιουργουν από μόνα τους τα windows; Sent from my iPhone using Insomnia
koulouri Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ανα γεια σου! Αυτο καφι το ειχα κανει (διαγραφή η απόκρυψη δε θυμάμαι) Και τώρα δε μπορώ να το βρω.. Τον σήμερα σαν εξωτερικό τον ssd και τον ξανάκανα format..λες να διαγράφηκε;; δε πρόλαβα να δοκιμάσω μετά απ αυτό! μόλις γυρίσω από την δουλειά το απόγευμα θα το δοκιμάσω! Λες να φταίει αυτό για τα κρασαρισματα;;
alpo Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δε χρειάζονται όλα αυτά. Αφού κάνεις καθαρη εγκατάσταση όπως λες, κατα τη διάρκεια εγκατάστασης, απλά πρόσεξε τη στιγμή που σου ζητήσει σε ποιο partition να εγκαταστήσει. Εκεί πατάς το κουμπί "για προχωρημενους" ή "περισωτερα", δε θυμάμαι πως το γράφει και επιλέγεις να κανείς delete όλα τα προηγούμενα. Και αυτό των 100mb. Και συνεχίσεις κανωνικά μετά. Edit: Έχοντας τον συνδεδεμένο σαν εξωτερικό, μπες στη διαχείρηση δίσκων και από εκεί κανε του format. Απλά διαγραφή των partition που έχει μέσα. Αν το έκανες μέσα από την εξερεύνηση των windows, όχι δε θα στο διέγραψε αυτό. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia 1
koulouri Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αυτο 100ΜΒ δεν το εμφανίζει.. Γενικά το θέμα φορματ το έχω σαν επάγγελμα (χωρίς χρήματα εννοείται) Σε γνωστός και φίλους (όλοι κάνουμε αγγαρείες) Άλλα τέτοια περίπτωση πρώτη φορά! τον σκληρό τον έκανα και delete και ξανά δημιουργία για να χαθεί αυτό το partition 100MB άλλα πάλι μου έβγαλε αυτά τα σφάλματα 1
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Όπως τον έχεις σαν δεύτερο,ακολούθησε αυτόν τον οδηγό http://www.techster.gr/create-a-bootable-usb-drive-from-command-prompt/ μέχρι να κάνεις όλες αυτές της εντολές αλλά όχι ποιο κάτω. SELECT DISK # (πρόσεχε πολύ καλά μην σβήσεις κάναν άλλο δίσκο) CLEAN CREATE PARTITION PRIMARY SELECT PARTITION 1 ACTIVE FORMAT FS=NTFS ASSIGN EXIT Έτσι θα εξαφανίσεις τον bootmanager που λες στο αρχικό σου μήνυμα ότι σου βγάζει το πρόβλημα και θα μπορείς να κάνεις σωστή εγκατάσταση.
koulouri Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ φίλε! μακάρι να λειτουργήσει γιατί πραγματικά έχω απηυδήσει..
koulouri Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Το εκανα έτσι όπως μου είπες άλλα πάλι μου λέει για το bootmgrΤώρα έκανα εγκατάσταση σε έναν άδειο παλιό ide που είχα και βγάζει μετά το restart(που ανοίγει κανονικά το πισι την 1η μόνο φορά)0xc000000eΟποτε μάλλον κάποιο πρόβλημτο hardware έχω..Τωρα ανοιγει με τον ide χωρις να αλλαξω κατι αλλα οχι με τον ssd Επεξ/σία 8 Απριλίου 2013 από koulouri
koulouri Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Λοιπον..προσπαθησα να βαλω xp και παλι ιδιο προβλημα..προσπαθησα να τα περασω σε σκληρο IDE ή SATA μηπως εφταιγε αυτο και παλι ιδιο προβλημα..και τελικα πηγα σε ενα μαγαζι και μου ειπε οτι κι αυτος ειχε παρομοιο προβλημακαι μου ειπε:δοκιμασε να βαλεις win8και οπερ και εγενετο!και σας γραφω απο το πισι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα