cosmic_gate Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δεν λετε παλι καλα που εχουμε και τα τορρεντς και βλεπουμε καμιά ποιοτικη σειρα που και που, αλλιως ... φατμαγιουλ! 5
blackkiller Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μετά συγχωρήσεως, αλλά ο J.J. είναι μέγιστος @@κας. Και στο Lost και στο Fringe στους τελευταίους κύκλους μάσησε όλη την προηγούμενη σειρά. Οπότε, όποιος δεν τα έχει δει, ας σταματήσει απλά στον προτελευταίο κύκλο... Ισχύει................
Dimis599 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πφφφφ. Τα βιβλια ειναι 10Κ φορες καλυτερα. Οχι οτι η σειρα ειναι ασχημη αλλα τα βιβλια σου δημιουργουν πιο εντονα συναισθηματα και θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που ειδα πρωτα την season 1 και μετα διαβασα τα βιβλια. Ετσι μπορουσα να εχω μια εικονα στο μυαλο μου για καθε πρωταγωνιστη και πορονωμουν ακομα περισσοτερο.
mandoctor Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Walking Dead bitches......!!!! I'm sorry this happened to you... ;-)
KilliK Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πφφφφ. Τα βιβλια ειναι 10Κ φορες καλυτερα. Οχι οτι η σειρα ειναι ασχημη αλλα τα βιβλια σου δημιουργουν πιο εντονα συναισθηματα και θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που ειδα πρωτα την season 1 και μετα διαβασα τα βιβλια. Ετσι μπορουσα να εχω μια εικονα στο μυαλο μου για καθε πρωταγωνιστη και πορονωμουν ακομα περισσοτερο. ναι αλλα η σειρα εχει Τ & Α.
Pa0ki Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πφφφφ. Τα βιβλια ειναι 10Κ φορες καλυτερα. Οχι οτι η σειρα ειναι ασχημη αλλα τα βιβλια σου δημιουργουν πιο εντονα συναισθηματα και θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που ειδα πρωτα την season 1 και μετα διαβασα τα βιβλια. Ετσι μπορουσα να εχω μια εικονα στο μυαλο μου για καθε πρωταγωνιστη και πορονωμουν ακομα περισσοτερο.
Cryptic Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Insomnia για τη συνεισφορά τους σ'αυτό το ρεκόρ. 1
keepgoing Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Αναμενόμενη η πειρατεία γιατί είναι πάρα πολύ καλή σειρά και ΗΒΟ έχουν ελάχιστοι στην αμερική. Για εκτός δεν το συζητάμε γιατί εδώ είναι στη συνδρομητική και το ίδιο συμβαίνει και στις περισσότερες χώρες.
pournaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μα δεν είπα ότι είναι μούφα το Heroes. Απλά, όχι και να κατέχει ρεκόρ downloads?! Την έχω δει, μου άρεσε, αλλά δεν είχε γίνει και Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ όταν παιζόταν. Και το ξέρω, γτ είμαι ψιλοaddict. Δε μιλα για ρεκορ downloads, αλλα για ρεκορ ταυτοχρονων peers.Το οτι καποια στιγμη ετυχε ολοι μαζι να διαμοιραζουν και εφτασαν τις 144 χιλιαδες, δε σημαινει οτι τελικως εκανε ρεκορ downloads. 1
kallair Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Για την ιστορία το heroes το έκοψαν γιατί το κόστος παραγωγής είχε φτάσει στον θεό και η τηλεθέαση είχε την αντίθετη πορεία. Για μένα καλά έκαναν κ την έκοψαν πριν καταντήσει κουραστικό όπως το lost. εγώ μετά απο κάποια σεζόν και μετά σταμάτησα να το βλέπω. με παρακούρασε. Μια τηλεταινία με το τι τελικά απέγινε θα ήταν το ιδανικό σαν επιλογος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα