kallair Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Που είναι το παράξενο με το heroes; επειδή δεν ταιριάζει το γούστο σας με τον υπόλοιπο πλανήτη, δεν πάει να πει ότι είναι χάλια μια σειρά. To ίδιο λένε πολλοί και για τα φιλαράκια. ότι ήταν μια λαλακια κ μισή και ότι ήταν αντιγραφή κλπ κλπ. Γούστα είναι αυτά. Και friends/xfiles ήταν σε μια εποχή που η ευριζωνικότητα και οι υψηλές ταχύτητες δεν ήταν τόσες πολλές (εώς ελάχιστες) σε σχέση με τώρα. Προσωπικά το έβλεπα φανατικά το heroes. 5
alexandergr Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Έχω την αίσθηση πως οι αριθμοί των downloads λένε περισσότερα για το είδος του κοινού παρά για την δημοτικότητα της σειράς.
gokuthelegend Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μια χαρά ήταν και το Heroes, δεν έπρεπε να το κόψουν. 2
tolis_01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 To Heroes πάντως στην 1η του σεζόν τουλάχιστον ήταν πολύ διαδεδομένο, μετά έπεσε και πολλοί το παράτησαν. Game of Thrones δεν έχω δει ποτέ, αλλά για να το κατεβάζουν τόσοι κάτι θα ξέρουν 1
kostas_dr Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αναμενόμενο το ρεκόρ. Ειδικά απ' την στιγμή που η σειρά έχει και ένα cliffhanger τέλος στους κύκλους της.
coffeex Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αναμενόμενο αφού μιλάμε για την καλύτερη σειρά.
Rabican Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αυτο το cliffhanger το ακουγα συνεχεια και δεν ηξερα τι ειναι!!
x_vagos_x Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μα δεν είπα ότι είναι μούφα το Heroes. Απλά, όχι και να κατέχει ρεκόρ downloads?! Την έχω δει, μου άρεσε, αλλά δεν είχε γίνει και Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ όταν παιζόταν. Και το ξέρω, γτ είμαι ψιλοaddict.
Razor911 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 To heroes στην season 1 ητανε απιστευτο(κατα την γνωμη μου) μετα το κουρασανε και χαλαγε ... 6
blackkiller Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Walking Dead bitches......!!!! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2013 από blackkiller 17
Skylined Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Τα σχόλια μου κίνησαν την περιέργεια οπότε έκανα μια μικρή δοκιμή από το galaxy note 2 με το atorrent. Πρώτη φορά είδα ταχύτητες πάνω από 1.8MB/sec μέχρι και 2.2MB/sec σε σύνδεση "up to 20mbit" που ούτε στο pc δεν έχω δει.
kostas_dr Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αυτο το cliffhanger το ακουγα συνεχεια και δεν ηξερα τι ειναι!! Τώρα, το έμαθες. Και να δούμε και αυτός ο κύκλος τι "τέλος" θα' χει.
koystado Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Και εγώ περίμενα να δω καμία αηδία(μη ξεκινήσω flame...απλά δε μου άρεσε)στυλ Lost. Friends-Xfiles κτλ δεν; Καλά να μου πεις ίσως επειδή ήταν και παλαιότερα και υπήρχαν σε free tv station. αηδία το λοστ??? που φτάσαμε ορέ θα πέσει φωτιά να μας κάψει ιεροσυλία... 2
dali13gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Και εγώ περίμενα να δω καμία αηδία(μη ξεκινήσω flame...απλά δε μου άρεσε)στυλ Lost. Friends-Xfiles κτλ δεν; Καλά να μου πεις ίσως επειδή ήταν και παλαιότερα και υπήρχαν σε free tv station. αηδία το λοστ??? που φτάσαμε ορέ θα πέσει φωτιά να μας κάψει ιεροσυλία...Μετά συγχωρήσεως, αλλά ο J.J. είναι μέγιστος @@κας. Και στο Lost και στο Fringe στους τελευταίους κύκλους μάσησε όλη την προηγούμενη σειρά. Οπότε, όποιος δεν τα έχει δει, ας σταματήσει απλά στον προτελευταίο κύκλο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα