Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που είναι το παράξενο με το heroes; επειδή δεν ταιριάζει το γούστο σας με τον υπόλοιπο πλανήτη, δεν πάει να πει ότι είναι χάλια μια σειρά. To ίδιο λένε πολλοί και για τα φιλαράκια. ότι ήταν μια λαλακια κ μισή και ότι ήταν αντιγραφή κλπ κλπ. Γούστα είναι αυτά. Και friends/xfiles ήταν σε μια εποχή που η ευριζωνικότητα και οι υψηλές ταχύτητες δεν ήταν τόσες πολλές (εώς ελάχιστες) σε σχέση με τώρα. Προσωπικά το έβλεπα φανατικά το heroes.

• Like 5
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση πως οι αριθμοί των downloads λένε περισσότερα για το είδος του κοινού παρά για την δημοτικότητα της σειράς.

Δημοσ.

To Heroes πάντως στην 1η του σεζόν τουλάχιστον ήταν πολύ διαδεδομένο, μετά έπεσε και πολλοί το παράτησαν. Game of Thrones δεν έχω δει ποτέ, αλλά για να το κατεβάζουν τόσοι κάτι θα ξέρουν :P

• Like 1
Δημοσ.

Αναμενόμενο το ρεκόρ. Ειδικά απ' την στιγμή που η σειρά έχει και ένα cliffhanger τέλος στους κύκλους της.

Δημοσ.

Μα δεν είπα ότι είναι μούφα το Heroes. Απλά, όχι και να κατέχει ρεκόρ downloads?! Την έχω δει, μου άρεσε, αλλά δεν είχε γίνει και Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ όταν παιζόταν. Και το ξέρω, γτ είμαι ψιλοaddict.

Δημοσ.

Τα σχόλια μου κίνησαν την περιέργεια οπότε έκανα μια μικρή δοκιμή από το galaxy note 2 με το atorrent. Πρώτη φορά είδα ταχύτητες πάνω από 1.8MB/sec μέχρι και 2.2MB/sec σε σύνδεση "up to 20mbit" που ούτε στο pc δεν έχω δει.

Δημοσ.

αυτο το cliffhanger το ακουγα συνεχεια και δεν ηξερα τι ειναι!!

Τώρα, το έμαθες.  :-)  Και να δούμε και αυτός ο κύκλος τι "τέλος" θα' χει.

Δημοσ.

Και εγώ περίμενα να δω καμία αηδία(μη ξεκινήσω flame...απλά δε μου άρεσε)στυλ Lost.

Friends-Xfiles κτλ δεν;

Καλά να μου πεις ίσως επειδή ήταν και παλαιότερα και υπήρχαν σε free tv station.

αηδία το λοστ??? που φτάσαμε ορέ θα πέσει φωτιά να μας κάψει ιεροσυλία...

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ περίμενα να δω καμία αηδία(μη ξεκινήσω flame...απλά δε μου άρεσε)στυλ Lost.

Friends-Xfiles κτλ δεν;

Καλά να μου πεις ίσως επειδή ήταν και παλαιότερα και υπήρχαν σε free tv station.

αηδία το λοστ??? που φτάσαμε ορέ θα πέσει φωτιά να μας κάψει ιεροσυλία...
Μετά συγχωρήσεως, αλλά ο J.J. είναι μέγιστος @@κας. Και στο Lost και στο Fringe στους τελευταίους κύκλους μάσησε όλη την προηγούμενη σειρά. Οπότε, όποιος δεν τα έχει δει, ας σταματήσει απλά στον προτελευταίο κύκλο... :-)
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...