Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αγαπημένη σειρά των πειρατών για το 2012, το Game Of Thrones, φαίνεται ότι θα κρατήσει τα σκήπτρα του και τη φετινή χρονιά κρίνοντας από τους αριθμούς που συνοδεύουν την Κυριακάτική πρεμιέρα της 3ης σεζόν.Μόνο την πρώτη ημέρα, το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν κατέβηκε 1.000.000 φορές και μόνο από το BiTorrent.

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν 160.000 ταυτόχρονοι peers σύμφωνα με την ιστοσελίδα TorrentFreak ενώ στις τοποθεσίες που πρωτοστάτησαν στο κατέβασμα ξεχωρίζει η Αυστραλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Λονδίνο. Το προηγούμενο ρεκόρ άνηκε στην σειρά Heroes, με 144.663 peers.

Σύμφωνα με υπολογισμούς από στοιχεία διαφόρων εκδόσεων, θεωρείται δεδομένο ότι το επεισόδιο έχει «κατέβει» περισσότερες από 1 εκ. φόρες από κόσμο που κατά πάσα πιθανότητα δεν αποτελούν μέλη του συνδρομητικού καναλιού HBO όπου και προβάλλεται η σειρά.

Εκτός Internet η πρεμιέρα της 3ης σεζόν του Game Of Thrones συγκέντρωσε 4.4 εκ. θεατές, σημαντικά αυξημένος από τα 3.9 εκ. που είχαν δει την πρεμιέρα της 2ης σεζόν.

Link.png Site: torrentfreak.com

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Λογικό η Αυστραλία, γιατί είχαμε αργία χθες και επιπλέον ήταν μεσημέρι. Το παράλογο είναι ότι στην Αυστραλία αυτοί που κατεβάζουν έναντι αυτών που στριμάρουν είναι εξαιρετικά λίγοι.

Δημοσ.

αν διαβάσεις το άρθρο και σχόλια του tf μέσα από το λινκ λέει πολλά επιπλέον ενδιαφέροντα πράγματα και για την Αυστραλία και τις χρεώσεις που υπάρχουν εκεί από τα συνδρομητικά δίκτυα

έχω την εντύπωση πάντως ότι εκεί η πειρατεία πάει σύννεφο, μόνο και μόνο ότι είναι τρίτη μπροστά από χώρες με αρκετά μεγαλύτερο πληθυσμό λέει πολλά για τα ποσοστά της

• Like 1
Δημοσ.

Για τις χρεώσεις του ίντερνετ λέει τίποτα; Ένα θα σου πω, για να καταλάβεις πόσο πίσω είναι οι γραμμές εδώ : ογκοχρέωση. Την οποία πληρώνουμε πανάκριβα. Ίσως βέβαια να μένω και σε λάθος πόλη. Το βασικότερο πρόβλημα με το ίντερνετ είναι ότι όλοι οι πάροχοι νοικιάζουν γραμμές από τον αντίστοιχο οτε, με όσα προβλήματα μπορεί αυτό να δημιουργεί. Σκατά πειρατές είναι οι Αυστραλοί ρε, όσοι κατεβάζουν είναι μετανάστες. Οι αυστραλοί έχουν mobile internet, με τι να κατεβάσουν, με τα 2gb το μήνα; Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα μας,

Πρέπει να έγινε όντως κακός χαμός με το game of thrones, γιατί ακόμα και άσχετοι ήξεραν ότι είχε πρεμιέρα χθες.

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μύθος. Από οσους έχω γνωρίσει ελάχιστοι έχουν γραμμή της προκοπής και ακόμα λιγότεροι ξέρουν να κατεβάζουν.

Δημοσ.

Μπα και εγω απο το site που το κατεβασα ειχε παρα πολλους peers . . και πηγαινε σφαιρα παρολο που ειχε μολις βγει !

Δημοσ.

Ερώτηση: από πού κι ως πού η δεύτερη σειρά στο ρεκόρ είναι το Heroes?

• Like 4
Δημοσ.

Heroes ? Και εμενα αυτο μου εκανε εντυπωση ,  υπαρχουν πολλα ατομα πως να το θεσω κομψα ? Που βλεπουν μπουρδοσειρες.

• Like 2
Δημοσ.

εγω παντως με το καλημερα ειχα βρει πανω απο 1000 peers.. και φυσικα κατεβηκε στο αψε σβησε το επεισοδιο.

Δημοσ.

Και εγώ περίμενα να δω καμία αηδία(μη ξεκινήσω flame...απλά δε μου άρεσε)στυλ Lost.

Friends-Xfiles κτλ δεν;

Καλά να μου πεις ίσως επειδή ήταν και παλαιότερα και υπήρχαν σε free tv station.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...