pantelistyler Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Νομίζω έχω πρόβλημα με τον τροφοδοτικό μου...1ο όταν κλείνω τον υπολογιστή μου το βράδυ και πάω να τον ανοίξω το πρωι δεν ανοίγει...το ζεσταίνω με το πιστολάκι πρώτα και μετά ανάβει... και 2ον μερικές φορές εκεί που κάθεται σβήνει από μόνο του σαν να το έβγαλα από την πρίζα...το τροφοδοτικό δεν το έχω αλλάξει ποτέ και είναι 6-7 χρονών περίπου...επίσης είναι 500 Watt...ευχαριστώ εκ των προτέρων !
coolerman Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Νομίζω έχω πρόβλημα με τον τροφοδοτικό μου...1ο όταν κλείνω τον υπολογιστή μου το βράδυ και πάω να τον ανοίξω το πρωι δεν ανοίγει...το ζεσταίνω με το πιστολάκι πρώτα και μετά ανάβει... και 2ον μερικές φορές εκεί που κάθεται σβήνει από μόνο του σαν να το έβγαλα από την πρίζα...το τροφοδοτικό δεν το έχω αλλάξει ποτέ και είναι 6-7 χρονών περίπου...επίσης είναι 500 Watt...ευχαριστώ εκ των προτέρων ! μάλλον "απεβιώσε" κάποιος πυκνωτής στο εσωτερικό του. τι μάρκα είναι έτσι απο περιέργεια;;
Red Devil Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 παει για αλλαγη ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις?
pantelistyler Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 η μάρκα πρέπει να είναι DAX...Τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω για να αγοράσω καινούριο είναι 50 - 60 € πάνω κάτω εκεί !
coolerman Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 η μάρκα πρέπει να είναι DAX...Τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω για να αγοράσω καινούριο είναι 50 - 60 € πάνω κάτω εκεί ! τί σύστημα έχεις;; αυτό είναι γνωστό ποιοτικό και πολυπροτινομένο Site: http://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html">XFX ProSeries 450W 3ετη εγγύηση (5ετη εγγύηση μέ register στήν σελίδα xfxforce.com)
mikegad Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 το ίδιο μου έκανε και μια οθόνη. ήθελε ζέσταμα για να ανάψει. Τελικά είχαν φουσκώσει 5 πυκνωτές στην πλακέτα του τροφοδοτικού της.
pantelistyler Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 τί σύστημα έχεις;; αυτό είναι γνωστό ποιοτικό και πολυπροτινομένο Site: http://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html">XFX ProSeries 450W 3ετη εγγύηση (5ετη εγγύηση μέ register στήν σελίδα xfxforce.com) τι εννοείς "τι σύστημα έχω" ?
mikegad Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 τα χαρακτηριστικά του ρωτάει από τι αποτελείται
pantelistyler Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Επεξεργαστής : Core 2 Duo E8400 3.00 GHz Ram : 2* Kingston 2GB Καρτα γραφικών : Gigabyte GT430 Κάρτα ήχου : Asus Xonar DG 3 εσωτερικούς δίσκους 1 Card reader 1 PCI express Card 1 DVD,CD ROM Πιστεύω αυτά να εννοούσατε..
coolerman Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 το τροφοδοτικό σου αρκεί για το συστημα που έχεις,μετά πάς στο αμέσως μεγαλύτερό αδερφάκι του xfx 550w.( γιά τυχόν αναβαθμίσεις στό μέλλον) 1
pantelistyler Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ευχαριστώ πολύ παιδιά μάλλον θα πάρω το δεύτερο το XFX 550w Για να είμαι καλυμμένος και για το μέλλον 1
coolerman Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ευχαριστώ πολύ παιδιά μάλλον θα πάρω το δεύτερο το XFX 550w Για να είμαι καλυμμένος και για το μέλλον μόλις το πάρεις στά χέρια σου,κάνε το register στήν xfx (εντός 10 ημέρων νομίζω) για να έχεις 5 έτη αντί 3 έτη εγγύηση. στήν κατηγόρια του, η τιμή του είναι ανταγωνιστική για αυτά που προσφέρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα