Payne83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Καλησπέρα σας παιδιά, Λοιπόν το πρόβλημα μου έχει ως εξής. Έχω μια τηλεόραση Philips Full HD χωρίς ψηφιακό δέκτη ενσωματωμένο. Πήρα τον εξής δέκτη http://www.skroutz.gr/s/2351955/TV-Star-T1020-HD.html και κάνω αναζήτηση καναλιών ώστε να τα αποθηκεύσω. Μου βρίσκει όλα τα κανάλια εκτός από BBC, Vouli και DW. Το παράξενο είναι ότι σε άλλο δωμάτιο του ίδιου διαμερίσματος έχουμε άλλη τηλεόραση (παλιό μοντέλο) όπου με έναν δέκτη (άλλης μάρκας) πιάνει και βρίσκει όλα τα κανάλια μαζί με αυτά που δεν βρίσκω εγώ! Είμαστε σε πολυκατοικία όπου η κεραία και ο ενισχυτής είναι για όλους κοινό. Επίσης δοκίμασα με αυτόν τον αποκωδικοποιητή που τα πιάνει (στο άλλο δωμάτιο) να δοκιμάσω να κάνω αναζήτηση στην Philips αλλά τίποτα! Πάλι δεν πιάνει τα συγκεκριμένα 3 κανάλια. Σήμερα έγινε και το εξής, έπιασα τα 3 κανάλια που δεν έπιανα μέχρι τώρα άλλα δεν πιάνω ΝΕΤ, ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 3 και ERTHD. Τι συμβαίνει? Μπορείτε να σκεφτείτε τι φταίει και πως θα λυθεί? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Λογικά αν είναι όντως από την ίδια κεραία τότε φταίει ή το καλώδιο ή η μπρίζα του. Σιγουρέψου μόνο ότι είναι όντως από την ίδια κεραία , γιατί μπορώ να σου πω ότι τελευταία 2 φίλοι μου που έλεγαν το ίδιο και επέμεναν , τελικά δεν ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δεν αναφέρεις το σημαντικότερο: σε ποια περιοχή είσαι και σε ποιο κέντρο εκπομπής βλέπει η κεραία σου. Εάν είσαι στην Αττική και βλέπει Υμηττό ή Αίγινα, τότε τα κανάλια που δεν πιάνεις είναι τα 4 (BBC, DW, Βουλή και ΡΙΚ) της συχνότητας 48. Αντίστοιχα, τα άλλα 4 βρίσκονται στη συχνότητα 47. Επομένως, η κεραία ή ο ενισχυτής της έχουν πρόβλημα στις δύο αυτές συχνότητες που είναι γειτονικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ναι μια κεραία είναι γιατί ανέβηκα στην σκεπή και το επιβεβαίωσα και ένας ενισχυτής. Μένω Ξάνθη και η κεραία βλέπει αν δεν κάνω λάθος προς Θάσο! Ναι makfil έχεις δίκιο και το RIK δεν πιάνω(τέσσερα σύνολο)! Το καλώδιο το άλλαξα, δοκίμασα αλλά δεν βοήθησε! Για την πρίζα και εγώ το σκέφτηκα αλλά πριν το κάνω αυτό είπα να ψάξω να δω και διαφορετικές απόψεις! Ξέχασα να αναφέρω ότι αρχικά τις πρώτες ημέρες που έβαλα τον δέκτη τα έπιανα όλα! Γι' αυτόν τον λόγο δοκίμασα και δεύτερο (χωρίς όμως αποτέλεσμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα