escalator3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Παιδιά το pc μου έχει χοντρό πρόβλημα, σβήνει στα παιχνίδια(η κάρτα γραφικών ψήνεται)πήγα να κάνω report με το everest και έσβησε στο τέλος. Επισυνάπτω αρχεία για να δείτε foto και specifications. Σήμερα έγινε και κάτι που δεν είχε ξανακάνει. Δεν μπορούσα να ακουμπήσω το τροφοδοτικό μου ούτε την κάρτα γραφικών καθώς και μια περίεργη θύρα κάτω από τα δύο πλάγια usb που σας περιγράφω και σαν τίτλο φωτογραφίας. Λες και με τσίμπαγε το ρεύμα, μαγνητικό πεδίο δεν ξέρω. Κάτι μου είπαν για γείωση (σε κάποια μέρη όπως θα δείτε στις foto το κουτί έχει και μεταλλικά μέρη πάνω). Από multirama έτοιμος το 2008(windows vista 32bit νομίζω). Δεν ξανακάνω το λάθος να πάρω έτοιμο pc αλλά επειδή δεν υπάρχουν φράγκα απευθύνομαι σε σας τους ειδικούς μιας και εγώ είμαι πολύ άσχετος από hardware. Απλά δείτε αυτά και δώστε μου ένα μπούσουλα από που να ξεκινήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
VasKag Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 2 σημεια που μπορω να σου πω ειναι τα εξης. η ψυκτρα που ειναι στην 5η φωτο θελει επειγοντως καθαρισμα. παιζει να μην εχει καθαριστει ποτε. και ενα δευτερο. εχεις βαλει το πολυπριζο σε πριζα που ΔΕΝ ειναι σουκο. κανονικα δεν ειναι σωστο. ειναι εγκληματικο. (fixed) επισης, μιας και δε φαινεται, ενδεχεται να θελει καθαρισμα και η καρτα γραφικων. αυτες οι θερμοκρασιες ειναι χωρις να κανεις τιποτα? αν ειναι ειναι πολυ υψηλες. για τον επεξεργαστη τουλαχιστον. 1
xristosk Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 από ότι βλέπω στις foto το θέμα με την θερμοκρασία το έχει ο επεξεργαστής περισσότερο, δώσε ένα γερό καθάρισμα γιατί έχει πολύ πράμα από σκόνη μέσα, άλλαξε και την πάστα στην ψήκτρα του επεξεργαστή, πρόσεξε αν έχει αποστάτες η μητρική από κάτω στο κουτί και αν είναι όλα σωστά κουμπωμένα, για το ρεύμα μπορεί να έχει και θέμα το τροφοδοτικό σου. 1
paylidis Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αλλαξε οπωσδήποτε μπρίζα θα καεις ζωντανός χωρίς γείωση... κατα τα αλλα ριξε το ενα καλο φύσημα να φύγει η απιστευτη σκόνη και θα στρώσει... στη χειρότερη ισως θέλουν αλλαγή και οι πάστες στις ψύκτρες (10 ευρω δουλειά) και προς θεού, ΒΓΑΛΕ ΤΑ VISTA
nikos1982 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αλλαξε οπωσδήποτε μπρίζα θα καεις ζωντανός χωρίς γείωση... κατα τα αλλα ριξε το ενα καλο φύσημα να φύγει η απιστευτη σκόνη και θα στρώσει... στη χειρότερη ισως θέλουν αλλαγή και οι πάστες στις ψύκτρες (10 ευρω δουλειά) και προς θεού, ΒΓΑΛΕ ΤΑ VISTA και να αλλαξει πριζα και να βαλει σουκο παλι αν δεν εχει η εγκατασταση στης πριζες γιωση δεν θα κερδισει κατι.
AiWaaa Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αν είσαι απο σαλόνικα μπορώ να βοηθήσω απο κοντά δωρεάν. Με κάλυψαν οι παραπάνω δεν έχω να πω τπτ.
VasKag Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 και να αλλαξει πριζα και να βαλει σουκο παλι αν δεν εχει η εγκατασταση στης πριζες γιωση δεν θα κερδισει κατι. θελω να πιστευω οτι υπαρχει γειωση.
haris013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 φιλαράκι καλό καθάρισμα και αλλαγή πρίζας άμεσα!
nikos1982 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 θελω να πιστευω οτι υπαρχει γειωση. αν κρινω απο το μοντελο τον πριζων ειναι legrand εποχης 80 που τα ποιο πολλα σπιτια ακομα δεν ειχαν γιωση.
haris013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αν κρινω απο το μοντελο τον πριζων ειναι legrand εποχης 80 που τα ποιο πολλα σπιτια ακομα δεν ειχαν γιωση. εε δεν μπορεί όλο και καμιά ανακαίνησει θα έχει γίνει,δεν πιστεύω να άφησαν το ηλ. δίκτυο χωρίς γείωση.
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πέρα απο τα όσα είπανε πάρε και κανένα ανεμιστήρι για το κουτί. Ενα μπροστά και ένα πίσω να δημιουργήσει μία ροή αέρα το καημένο. 3
VasKag Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 εε δεν μπορεί όλο και καμιά ανακαίνησει θα έχει γίνει,δεν πιστεύω να άφησαν το ηλ. δίκτυο χωρίς γείωση. πιο πιθανο ειναι να μπηκε παλια, παρα να μπηκε τωρα.
alexis333 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Καλα ρε φιλε ολοκληρο στρωμα σκονης που εχει κατσει μεσα στην ψυχτρα του cpu δε το βλεπεις ? Ελεος .. Δωστο σε καποιον που να ξερει .. Τι ασχολησαι με πραγματα που δε ξερεις ?
VasKag Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Καλα ρε φιλε ολοκληρο στρωμα σκονης που εχει κατσει μεσα στην ψυχτρα του cpu δε το βλεπεις ? Ελεος .. Δωστο σε καποιον που να ξερει .. Τι ασχολησαι με πραγματα που δε ξερεις ? ο φιλος ανεφερε οτι δε γνωριζει οποτε δε χρειαζεται πιστευω να τον "λιθοβολουμε" 2
alexis333 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ο φιλος ανεφερε οτι δε γνωριζει οποτε δε χρειαζεται πιστευω να τον "λιθοβολουμε" Ωραια και τωρα κατσε εσυ εξηγησε του απο το forum πως να βγαλει και να αλαξει την παστα στον cpu... Θα καταληξει να σπασει τα ποδαρακια της ψυχτρας και να τρεχει για αλλα ... edit Εγω απλα λεω οτι ειναι δυσκολο για καποιον που δε ξερει και δεν ασχοληται να του πουμε τι πρεπει να κανει. Περιληπτικα ναι γινεται... Αλλα να βαλει χερι μεσα χωρις να ξερει , περισσοτερες πιθανοτητες εχει χειροτερεψει την κατασταση παρα να τη φτιαξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα