Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις? 

Θες απο πιο ασήμαντα όπως η κατανάλωση, οι θερμοκρασίες και η αναγκη για μητρική που να υποστηρίζει τουλαχιστον Χ8-Χ8?

Και τα πιο σοβαρα όπως θέματα stuttering, tearing και υποστήριξης απο τα  παιχνιδια (αν και σε αυτό το τελευταίο υπάρχει σοβαρή βελτίωση τον τελευταίο καιρο!)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 gpu συνεπως η καταναλωση ειναι δεδομενη αλλα και η εξτρα δυναμη

Μητρικες με λιγοτερο απο 8x-8x δυσκολο να εχει καποιος που σκεφτεται τουλαχιστον για cf/sli, οι περισσοτερες συγχρονες μητρικες εχουν τουλαχιστον αυτες τις προδιαγραφες

Και φτανουμε στο ζουμι: Stuttering=θεμα ακομα και σε single gpu ειναι καθαρα θεμα παιχνιδιου και drivers. Tearing? Cap them frames και το ξεχνας. Συν του γεγονοτος οτι και οι δυο κατασκευαστες εργαζονται ενεργα και πυρετωδως για να το εξαλείψουν. Η Υποστηριξη των νεων παιχνιδιων μεσω drivers ειναι πλεον σχετικα αμεση εως αστραπιαια, μιας και οι εταιριες εμπλεκονται στην αναπτυξη των παιχνιδιων μεσω των They way it's made to played και Gaming Evolved για NVidia και AMD αντοιστιχα

Ας μην αφησουμε εξω ομως το θεμα του κοστους. Αυτην την στιγμη η top single gpu (Titan) με κοστος >1000€ τρωει απιστευτο ξυλο απο διατάξεις 680SLI (κόστος ~900€) και ακομη περισσοτερο απο cf 7970 (κόστος <800€) 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το πυρετωδώς το ακουμε εδώ και μια 5ετια αλλα ακόμη τπτς.

Το vsync δεν είναι πανάκια και δεν λειτουργει όπως θα έπρεπε σε όλα τα παιχνίδια.

Ειδαμε την υποστήριξη των cf/sli και με την frostbyte πως παει.

Τεσπα οπως μπορεις να δεις με cf setup ειμαι αλλα δεν υπάρχει περιπτωση να το προτείνω κάπου εκτως και αν υπάρχει ήδη η πρώτη καλή καρτα , το τροφοδοτικό, η κατάλληλη μητρική και οι απαραίτητες γνώσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Και τα δύο έχουν παρα πολυ δρόμο μπροστά τους ακόμη και μεχρι να τον διανύσουν δεν αποτελουν την καταλληλότερη λύση εκτως και αν μιλαμε για αναλύσεις 1440p και πανω οπου, ναι για να μπορεις να παίζεις τα παντα full πρεπει αναγκαστικα να πας σε μια τετοια λύση.

Δημοσ.

Vsync  οχι του παιχνιδιου αλλα κατι σε Randeon Pro/Dxtory aka dynamic vsync. Κανει θαύματα :)

Αυτα πανε πεστα να τα κανει ένας χρήστης που έχει απλα ένα pc για να παιζει και στοιχημα αν έχει κανει φορματ μια φορά στην ζωή του να δουμε τι απαντηση θα πάρεις!! 

Δημοσ.

Αυτα πανε πεστα να τα κανει ένας χρήστης που έχει απλα ένα pc για να παιζει και στοιχημα αν έχει κανει φορματ μια φορά στην ζωή του να δουμε τι απαντηση θα πάρεις!! 

Δεν νομιζω ο χρηστης που αναφερεις να παρει καρτες που εστω εχουν την δυνατοτητα cf/sli. Θα παρει ετοιμο στημενο pc και τελος ;)

Δημοσ.

Δεν θα συνεχίσω την αντοπαραθεση μιας και νομίζω ότι ειναι κατανοητο ότι δεν είναι σοβαρή λυση η χρηση 3rd party προγραμματων και  advanced tweaking για να διορωσει καποιος κατι που θα έπρεπε απο φυσικού του να δουλεύει σωστά! 

• Like 1
Δημοσ.

Οταν εχεις να κανεις με advanced συστηματα πρεπει να εχεις γνωσεις. Αν θες out of the box working order παρε Mac και κανε δουλειες γραφειου. Απλα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν εχεις να κανεις με advanced συστηματα πρεπει να εχεις γνωσεις. Αν θες out of the box working order παρε Mac και κανε δουλειες γραφειου. Απλα πραγματα.

Ελα ρε συ... δεν το ήξερα ότι τα pc απευθύνονται μονο σε μια πολυ κλειστή ελίτ ανθρώπων με ανώτερες γνώσεις. Μωρε μπραβο!!  

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πας και ξεβρακωτος φιλε WalkerSW στα αγγουρια.. Δεν εννουσε αυτο ο narta, το εχετε κανει χαλια το φορουμ με αυτες τις αντιπαραθεσεις και ειρωνειες...

Δημοσ.

Δεν πας και ξεβρακωτος φιλε WalkerSW στα αγγουρια.. Δεν εννουσε αυτο ο narta, το εχετε κανει χαλια το φορουμ με αυτες τις αντιπαραθεσεις και ειρωνειες...

Ρε δεν πατε καλα εδώ μεσα ... Πρώτον ποιος σε διόρισε δικηγόρο του narta? Δευτερον όταν μια εταιρεία μου πασάρει κατι ώς απολυτα λειτουργικο , απαιτώ να λειτουργει άριστα όπως μου το υποσχέθηκε και όχι να πρέπει να διαβάσω το μισό internet για να το κανω να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε εξαρχής.

Απο εκει και πέρα αν εσυ έχεις όρεξη να ασχολησαι με τις ωρες για να κανεις κατι λειτουργικο ασχολήσου καλύτερα με lego.... o μεσος χρήστης που παει και ακουμπάει τα λεφτακια του για να παρει κατι που του το εχουν διαφημίσει εδώ και καιρο ως την επανασταση στην επιταχυνση γραφικων δεν είναι υποχρεωμενος ουτε να έχεις τις γνώσεις που κατέχουμε καποιοι εδώ μέσα ουτε το χρόνο για να ασχοληθει ώστε να λύσει το πρόβλημα που αρνουνται οι κατασκευάστριες εταιρείες να λύσουν εδώ και χρόνια!

Δημοσ.

Με συγχωρεις πολυ αν σε εθιξα καπως, ομως δειχνεις να καταλαβαινεις αυτα που θελεις και οχι αυτα που γραφονται.

Δεν ειμαι δικηγορος κανενος, ομως σε ενοχλησε αυτο αντι για μια σελιδα off-topic και μαλιστα ανουσιο εφοσον ο διαλογος δεν ειναι εποικοδομητικος. Ειναι κατι που λεγεται σεβασμος αλλα μερικα πραγματα στο ματαιο τουτο συμπαν λαμπουν δια της απουσιας τους.

Οσο για αυτα που γραφεις για επαναστασεις, ολοκληρη titan ως επανασταση διαφημιζεται παντου και κυριολεκτικα απεναντι σε 690 και 7990 μενει πισω σε καθε τομεα πλην της καταναλωσης και θερμικης συμπεριφορας. Δεν θα μπω λοιπον στο τριπακι που αναφερεις για το μαρκετινγκ και τις απαιτησεις σου για αριστη λειτουργια γιατι το μαρκετινγκ εκει θα ειναι παντα, αν θελεις εσυ πιστευε τα..

Και επειδη μαλλον δεν εισαι απολυτα ενημερωμενος- πριν 2-3 χρονια ναι το crossfire και το sli ηταν ξερο marketing και ειχαν προβληματα. ΣΗΜΕΡΑ πριν απο καθε game κυκλοφορουν ηδη νεοι drivers με υποστηριξη και για crossfire, κατι που παλια ερχοταν αρκετο καιρο αργοτερα. Αν μου πεις "και τι, θα κανεις update καθε νεο driver?" θα κλαψω αληθεια.. Και τελος πιστευω οτι κανεις λαθος εκει που γραφεις οτι αρνουνται να λυσουν οι κατασκευαστριες το προβλημα. Εκτος αν πιστευεις οτι το multitasking ειναι παιχνιδακι... ------ end off-topic

Δημοσ.

Ειδες που εσύ παρεξηγεις περισσοτερο τα γραφόμενα μου και όχι εγώ των αλλων?

Ειπα εγώ ποτε να μην γίνει αναβάθμιση drivers που είναι η λογική και αναμενομενη υποστήριξη απο τον κατασκευαστή η είπα ότι δεν έχει γίνει μια σχετικα καλη προοδος αποτι πριν 3 χρονια?

Αυτό που λέω είναι ότι απο την στιγμη που τα cf/sli προσφέροντια σε όλους τους καταναλωτες και όχι σε μια μικρή μεριδα ειδικών. 3rd party εξειδικευμένες λυσεις που αναφέρθηκαν δεν είναι σοβαρες. Αυτου του είδους οι λύσεις θα έπρεπε να έχουν δωθεί με αυτόματο τρόπο ήδη μεσω των drivers. 

Ασε που απέχει πολυ η απλη υποστήριξη ενος παιχνιδιου μεσω drivers απο την επιλυση γενικευμένων προβληματων όπως το stuttering. Που μέχρι στιγμής μονο η nv έχει κανει μια μικρή προσπαθεις σοβαρής επιλυσης του με την ενσωμάτωση του adaptive vsync στους drivers.

Δεν μιλας με κανενα χτεσινο.... και επισης μην ξεχνάς ότι και εγώ με cf λυση δουλεύω. Αλλα εγώ τουλαχιστον ήξερα που πηγα να μπλέξω και για αυτό τον λόγο δεν προκειται ποτε να προτείνω τετοιου ειδους λύσεις. Εκτος απο καποιες λίγες ειδικές περιπτώσεις υπερύψηλων αναλύσεων .η όταν πλεον αποφασισουν να λυσουν τα σοβαρα προβληματα αυτοι που πρέπει να τα λύσουν.   

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι τσακωνεστε? Δεν αξιζει καποιος που παιζει σε αναλυση 1080p να παει σε sli/cf παρα μονο αν υπαρχει ηδη αγορασμενη στο συστημα του η μια απο τις δυο καρτες

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες θελω τροφοδοτικο max 80 ευρω και βρηκα ενα απο αυτα τα 2:

http://www.skroutz.gr/s/2760936/Corsair-GS-Series-GS600-80Plus-Bronze-2013-Edition.html

http://www.skroutz.gr/s/2534335/CoolerMaster-GX-Bronze-650W.html

Ποιο προτεινετε απο αυτα τα 2 η καποιο αλλο μεχρι 80 ευρω? οταν πηρα το pc δεν κοιταξα πολυ το psu λογω budget και πηρα ενα turbox τωρα το pc κλεινει οταν  η gpu τραβαει πολυ ρευμα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...