Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας,ανοιξα αυτο το θεμα για να μου πειτε γνωμες για να αγορασω ενα καλο τροφοδοτικο και να κρατησει αρκετα και να εχει δυνατοτητα για crossfire/sli γιατι σκεφτομαι σε λιγο καιρο να παρω καμια gtx 660 ή 7770.τα χρηματα που μπορω να δωσω ειναι στα 70ευρω πανω κατω..

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το συστημα μου ειναι:
i5 3570k

z77 pro3 (αφου παρω τροφοδοτικο θα κανω μια μικρη αναβαθμιση και θα παω για z77 extreme 4)

western digital 2tb,500gb x2

ssd 128

kingston hyperx 4gb 1600

3ανεμιστηρια

9800gt 1gb(θα παρω αλλη τον αλλον μηνα και αργοτερα αλλη μια για crossfire/sli)

και ενα τροφοδοτικο no name 450w.

Δημοσ.

Αφού δεν έχεις καμια εκ των δύο καρτών καλυτερα να παρεις τώρα το XFX 550watt και αργότερα να βάλεις μία και καλή καρτα. Μην μπλεκεις με cf/sli και όλα τ απροβλήματ απου τα ακολουθούν! 

Δημοσ.

Αφού δεν έχεις καμια εκ των δύο καρτών καλυτερα να παρεις τώρα το XFX 550watt και αργότερα να βάλεις μία και καλή καρτα. Μην μπλεκεις με cf/sli και όλα τ απροβλήματ απου τα ακολουθούν! 

σωστο

Δημοσ.

δεν σκεφτομαι αυτη την στιγμη για cf/sli μετα απο κανα χρονο ισως,για να μπορω να συνεχιζω να παιζω τα games μην αγοραζω διαφορετικη καρτα.οποτε ας το αφησουμε το cf/sli και αν φτασει αυτη η στιγμη αγοραζω αλλο.εγω εχω δει αυτο εδω : http://www.skroutz.gr/s/2591540/Corsair-Builder-Series-CX600-80Plus-Bronze.html δεν γνωριζω για τα xfx προτιμω κατι απο corsair ή thermaltake.

Δημοσ.

α απο vision studio.μπα δεν ψωνιζω απο μαγαζια εκτος αθηνας, δεν μπλεκομαι με courier λογαριασμους κλπ.θα το παρω απο το site που σας εγραψα,ευχαριστω παντως για τις γνωμες σας ;) :)

Δημοσ.

Για πες για τα προβληματα, οπως; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...