Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

hello παιδες

παιζει ενα προβλημα με τον server [win 2012]

λοιπον 

εκανα οτι λεει το video αλλα δεν μποω να μπω στον ftp server που εχω φτιαξει [192.168.1.81], ουτε απο explorer ουτε απο filezila

τι αλλο να κανω?

thanks

Δημοσ.

Απο μακρια μονο, απο τοπικο δε μπορεις. Μπες μεσω proxy μηπως και το ξεγελασεις.

Δημοσ.

okay

τωρα μπερδευτηκα

πως θα μοιραζω φακελους and stuff...?

Επισης 

μπορω να κανω streaming απο server 2012?

ps αυτος στο βιντεο γιατι μπαινει απο internet explorer?

thanks

edit

τελικα εβαλα filezila server & client και δουλεψε αλλα ηταν χαζο...

smooth streaming πως κανω ομως?

thanks

Δημοσ.

Κοιτα, ολα καλα ειναι εκτος απο το remote desktop. Το teamviewer ειναι και το πιο δημοφιλες.

Γιατι οχι remote desktop? Μια χαρα δουλευει. Το teamviewer χρησιμοποιει ενδιαμεσο server για να παρακαμψει firewall και NAT. Δεν καλυπτουν τις ιδιες περιπτωσεις χρησης

Δημοσ.

Μιλας για το extension? Δες και αυτο μηπως σε βοηθησει. Πες πως τοκανες τελικα.

το ftp? βρηκα οδηγιες filezila και εβαλα την Ip του server και οχι του ftp file server...

το extension δειχνει χρονοβορο...

παιζει καμια αλλη λυση για streaming?

thanks

Δημοσ.

Ναι.........κανε share φακελλους και κανε client to server stream. Απλα δλδ ανοιγε τη ταινια και βλεπε την απο οπου εισαι. Αρκει ναχεις καποιον player απο κει που ανοιγεις.

Εχεις στησει καλη φαση εκει κλεφτη. :P  καπως ετσι ταχω και εγω. ολη μερα με αυτα ασχολουμε.... λεμε. κοιτα μη παντρευτεις το rma corsair μονο. Γυρνα το.

Δημοσ.

Ναι.........κανε share φακελλους και κανε client to server stream. Απλα δλδ ανοιγε τη ταινια και βλεπε την απο οπου εισαι. Αρκει ναχεις καποιον player απο κει που ανοιγεις.

Εχεις στησει καλη φαση εκει κλεφτη. :P  καπως ετσι ταχω και εγω. ολη μερα με αυτα ασχολουμε.... λεμε. κοιτα μη παντρευτεις το rma corsair μονο. Γυρνα το.

ετσι οπως μου τα λες, με σπρωχνεις προς το Linux...

Δημοσ.

Οχι ρε, ετσι οπως εισαι κατσε. Κανε share τις ταινιες σου και βλεπε τες απο οπου θες. ετσι τοχω και εγω και μαλιστα σε 4ωροφο κτηριο. Δινω σε ολους μουσικες ταινιες και ιντερνετ free.

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω share τους φακελους, γιατι μου ζηταει password...

μπορω να το αλλαξω καπως αυτο?

thanks

Δημοσ.

Για τι λειτουργικο μιλαμε παντα? Εκει που εχεις στησει και θες να κανεις share εννοω.

Δημοσ.

server: server 2012 

pc1: win 7 64

pc2: win 7 32

device 1: ps3

device 2: ipad

device 3: ipod

'i am a simple guy, i have simple needs'

thanks

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

control panel > network and sharing center > advanced sharing properties > password protected sharing=turn off

Και κατι ακομη... στο δεξι κλικ που εκανες sharing πηγαινε και στο tab>security και προσθεσε everyone.

Αυτο θα το κανεις ως εξης.... edit > add  > advanced > πατα το find now να σου βγαλει τη λιστα με τους users απο κατω > διαλεξε everyone > full control apply > ok ok ok σε ολα μετα

Και κατι αλλο που ξεχασα ρε συ.... με τα partition ειχες κανα θεμα τελικα? ποια εκδοση εβαλες? 64μπιτη?

Επεξ/σία από rfc
Δημοσ.

εκανα το δευτερο στον φακελο αλλα οχι το πρωτο στο panel...

δεν εχω παρτιτιονς because "those TBs (9), are all mine"

μουχαχα μουυυυυυυυυχαχα

οκαυ σοβαρα τωρα

το plex ειναι καλο? δουλευει με 2012 ή να μην μπω στο κοπο...?

thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...