aris73 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλησπερα, η θερμοκρασια του επεξεργαστη ειναι γυρω στους 40 οC και οταν μπαινω στο Grepolis αυξανεται στους 62 οC με αποτελεσμα να αρχιζουν τα κολληματα στο παιχνιδι. Η θερμοκρασια της καρτας γραφικων ειναι στους 60 oC περιπου. Καθαρισα τα ανεμιστηρακια του επεξεργαστη και του κουτιου αλλα δεν ειδα διαφορα. Ετρεξα Avast, Spybot και Anti Malware χωριςαποτελεσμα. Το λειτουργικο ειναι Win 7 και ο υπολογιστης εχει Intel Core Duo με καρτα γραφικων Nvidia 8400 GS και 2 Mb RAM. Αυτην η στιγμη η θερμοκρασια ειναι 36 oC για τον επεξεργαστη και 61oC για την καρτα γραφικων. Οι θερμοκρασιες λαμβανονται απο το SpeedFan. Ευχαριστω.
zapermania Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Κατέβασε hwmonitor και prime95 και πες μας θερμοκρασίες.Θερμοαπαγωγικές πάστες έχεις αλλάξει καθόλου? Πάντως οι θερμοκρασίες που λες δεν είναι και κάτι τρομερά υψηλό (ειδικά δε του επεξεργαστή).
aris73 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Κατέβασε hwmonitor και prime95 και πες μας θερμοκρασίες.Θερμοαπαγωγικές πάστες έχεις αλλάξει καθόλου? Πάντως οι θερμοκρασίες που λες δεν είναι και κάτι τρομερά υψηλό (ειδικά δε του επεξεργαστή). Ιδιες θερμοκρασιες. Εχω αλλαξει εδω και δυο χρονια περιπου οταν τοποθετησα νεα ψυκτρα.
zapermania Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δηλαδή με το prime με full load σε όλους τους πυρήνες για κάνα τέταρτο βλέπεις μόνο 62 βαθμούς??!!Εγώ θα πέταγα απ'τη χαρά μου (που λέει ο λόγος) .Πέρα απ'τη πλάκα,αν θες τρέξε τα προγράμματα που σου έγραψα στο προηγούμενο ποστ και πες μας τα αποτελέσματα,και αν όντως είναι αυτές οι τιμές (που λες) ο υπολογιστής δεν έχει κανένα θέμα. Τα κολλήματα στο παιχνίδι μπορεί να είναι από χίλιους δυο παράγοντες με πρώτο και κύριο την κάρτα γραφικών.Άποψή μου είναι πως το παιχνίδι 'κολλάει' είτε λόγο ανεπαρκούς gpu είτε λόγο μικρής ram (φαντάζομαι είναι λάθος τα 2mb ram στο αρχικό ποστ,2 gb θα ήθελες να πεις). Για δική σου ψυχική ικανοποίηση θα σου πρότεινα να αλλάξεις άλλη μια φορά πάστες (αυτή τη φορά και στη gpu),πιο πολύ για να αισθάνεσαι εσύ ότι είσαι εντάξει,όχι τόσο ότι χρειάζεται.Διαφορά θα δεις 2-5 (το πολύ) βαθμούς κάτω,εάν οι μετρήσεις σου και η τοποθέτηση των ψυκτρών,τώρα και μετά την αλλαγή,είναι σωστές.
aris73 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δηλαδή με το prime με full load σε όλους τους πυρήνες για κάνα τέταρτο βλέπεις μόνο 62 βαθμούς??!!Εγώ θα πέταγα απ'τη χαρά μου (που λέει ο λόγος) .Πέρα απ'τη πλάκα,αν θες τρέξε τα προγράμματα που σου έγραψα στο προηγούμενο ποστ και πες μας τα αποτελέσματα,και αν όντως είναι αυτές οι τιμές (που λες) ο υπολογιστής δεν έχει κανένα θέμα. Τα κολλήματα στο παιχνίδι μπορεί να είναι από χίλιους δυο παράγοντες με πρώτο και κύριο την κάρτα γραφικών.Άποψή μου είναι πως το παιχνίδι 'κολλάει' είτε λόγο ανεπαρκούς gpu είτε λόγο μικρής ram (φαντάζομαι είναι λάθος τα 2mb ram στο αρχικό ποστ,2 gb θα ήθελες να πεις). Για δική σου ψυχική ικανοποίηση θα σου πρότεινα να αλλάξεις άλλη μια φορά πάστες (αυτή τη φορά και στη gpu),πιο πολύ για να αισθάνεσαι εσύ ότι είσαι εντάξει,όχι τόσο ότι χρειάζεται.Διαφορά θα δεις 2-5 (το πολύ) βαθμούς κάτω,εάν οι μετρήσεις σου και η τοποθέτηση των ψυκτρών,τώρα και μετά την αλλαγή,είναι σωστές. 2 Gb ειναι το σωστο.
mikegad Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 με 62 βαθμούς ,δεν τρώς σκάλωμα σε παιχνίδι με την καμία όμως ,αλλού είναι το πρόβλημα 1
aris73 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 με 62 βαθμούς ,δεν τρώς σκάλωμα σε παιχνίδι με την καμία όμως ,αλλού είναι το πρόβλημα Εδω σας θελω: να πεφτει "κολλημα" σε ιντερνετικο παιχνιδι;
mikegad Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Εδω σας θελω: να πεφτει "κολλημα" σε ιντερνετικο παιχνιδι; H ταχύτητα που συνδέεσαι στο internet ,είναι ικανοποιητική? Λέω μπας και η λύση είναι πιο απλή τελικά
aris73 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 H ταχύτητα που συνδέεσαι στο internet ,είναι ικανοποιητική? Λέω μπας και η λύση είναι πιο απλή τελικά Ειναι στα 11463 kbps. Αυτην τη στιγμη που διαβαζω εφημεριδες και σου γραφω η θερμοκρασια φτανει στους 42 oC. Μολις δηλαδη βγαινω απ΄το παιχνιδι μεσα σε μερικα δευτερολεπτα η θερμοκρασια μειωνεται απο 62 oC στους 42 oC! Να σημειωθει οτι η θερμοκρασια του δευτερου πυρηνα ειναι μικροτερη κατα δυο βαθμους.
qsis Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 με 60 βαθμους δε κολλαει κανενας υπολογιστης, αλλου ειναι το προβλημα, οποτε αρχιζε να εξεταζεις αλλες παραμετρους επισης η ταχυτητα που συγχρονιζεις δε λεει κατι , κι εγω στα 16 ειμαι αλλα εδω και μερικες μερες εχω συνεχομενα σκαλωματα που αντιλαμβανομαι ακομα και σε browsing για να αποκλειστει η συνδεση δοκιμασε και κανα offline single player παιχνιδι
aris73 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 με 60 βαθμους δε κολλαει κανενας υπολογιστης, αλλου ειναι το προβλημα, οποτε αρχιζε να εξεταζεις αλλες παραμετρους επισης η ταχυτητα που συγχρονιζεις δε λεει κατι , κι εγω στα 16 ειμαι αλλα εδω και μερικες μερες εχω συνεχομενα σκαλωματα που αντιλαμβανομαι ακομα και σε browsing για να αποκλειστει η συνδεση δοκιμασε και κανα offline single player παιχνιδι Δεν ειπα οτι κολλαει ο υπολογιστης. Ειπα οτι αρχιζουν τα κολληματα και για να γινω πιο σαφης καθυστερει να φορτωσει την σελιδα. Σαν να "μπουκωνει" δηλαδη κι εκεινη τη στιγμη η θερμοκρασια φτανει τους 62 oC. Πατωντας Refresh τοτε λειτουργει για μερικα λεπτα κανονικα και παλι ξανααρχιζουν τα ιδια συμπτωματα. Οταν βγαινω και μπαινω σε αλλες σελιδες- πχ εδω-τοτε θερμοκρασια κατεβαινει στους 42 oC.
mikegad Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει το παιχνίδι ,αλλά έχεις σκεφτεί μήπως φταίει αυτό και όχι το pc. Την θερμοκρασία μην την ξαναναφέρεις...είπαμε μια χαρά είναι. Έχεις δοκιμάσει να παίξεις από άλλο pc?
qsis Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 να το ξαναπουμε τοτε.. στους 62 βαθμους δεν εχεις κανενα κολλημα, μπουκωμα, καθυστερηση, καθυστερηση σε φορτωμα , πυρετους και συναχια δε γινεται να εχεις , πολυ απλα.- αλλο ειναι το προβλημα σου, οχι η θερμοκρασια του επεξεργαστη αυτα που λες απο υπερθερμανση επεξεργαστη ξεκινουν στους 90 φευγα
aris73 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Στο Task Manager ανοιγουν δυο processes με Flashplayerplugin. Μηπως αυτο ειναι το προβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα