evchron Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 καλησπερα, εχτες εξαιτιας μιας αποτομης κινησης που εκανα,τραβηχτηκαν τα ακουστικα που ειχα συνδεσει στο λαπτοπ μου και το βυσμα τους εσπασε και εμεινε μεσα το μισο απο αυτο. Υπαρχει καμια πατεντα για να το αφαιρεσω, ή πρεπει να ανοιξω το λαπτοπ;δοκιμασα με ενα τσιμπιδακι, χωρις ομως αποτελεσμα
madtaz Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 ούτε αν το ανοίξεις θα καταφέρεις κάτι, δεν έχεις πρόσβαση από μέσα. Δοκίμασε να κολήσεις κάτι στο σπασμένο κομμάτι και να το τραβήξεις έξω!
evchron Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 κατι τετοιο σκεφτηκα και εγω, ειπα να βαλω logo σ'ενα καρφι, αλλα ειπα να ρωτησω πρωτα πριν κανω καμια βλακεια. Thanks! ούτε αν το ανοίξεις θα καταφέρεις κάτι, δεν έχεις πρόσβαση από μέσα. Δοκίμασε να κολήσεις κάτι στο σπασμένο κομμάτι και να το τραβήξεις έξω!
skfn Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δες και εδώ: Και το κόλπο με το πλαστικό που κάνει εδώ στο 1.51 --> Ενημέρωσε αν πετύχει το ..."ξεκάρφωμα"
coolerman Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 υπάρχει και άλλος τρόπος το παίρνεις παραμάσκαλα το λάπτοπ και το πάς σε ένα κατάστημα πού ασχολούνται με ηλεκτρονικά/pc και θα στό αφαιρέσει ΑΝ δέν το κατέχεις το "αθλήμα" και φοβάσαι μην γίνει ζημιά δέν θα πληρώσεις τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα