Dannie Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Οταν παω να γραψω κατι η καποιον κωδικο μου βγαινουν παραθυρακια(τα γνωστα τα οποια βγαινουν οταν εσυ το ζητησεις και οχι ετσι μονα τους) και με εμποδιζουν να συνεχισω αν δεν πατησω καπου στην σελιδα για να φυγουν αυτο γινεται συχνα....σαν τα παρακατω... "Πισω Μπροστα ανανεωση ------------- Σελιδα ως σελιδοδεικτης Αποθηκευση Επιλογη ολων ---------------- Προβολη...... ---------------- Ελεγχος αντικειμενου" η το αλλο παραθυρακι "Αναιρεση -------------------- Αποκοπη Αντιγραφη Επικ/ση Διαγραφη ------------------ Επιλογη Ολων" Τι μπορω να κανω αν γνωριζει καποιος εχουν σπασει τα νευρα μου......!!! Ευχαριστω!!!! Βαζω μια φωτογραφια για να καταλαβετε http://www.flickr.com/photos/94572794@N04/8609848175/in/photostream
TheELF Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Σαν απλό δεξί κλικ μου κάνουν και τα δύο,το ένα για τον browser το άλλο για κείμενο,οπότε δοκίμασε με άλλο ποντίκι αν έχεις ή βγάλε το έστω για λίγο αυτό που έχεις να δεις αν σταματήσει.
Dannie Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Παιδια καταρχας ευχαριστω...δοκιμασα αλλο ποντικι αλλα παλι μου κανει τα ιδια...!!
mikegad Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 τότε μάλλον πας για format ησυχάσεις. αν έχεις άλλον σκληρό ελέυθερο δοκίμασε να περάσεις πρώτα εκεί το λειτούργικό για να σαι σίγουρός. αν και πιστεύω πως με format θα στρώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα