thory Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά.Έχω ένα τροφοδοτικό και συγκεκριμενα το eurocase atx 400w-jps http://www.computerfood.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30094 Στο pc εχω μέχρι στιγμής cpu : intel core2duo 6600 2.4ghz μητρικη : intel d946gzis Ram 1+1gb ddr2 2 εσωτερικους σκληρους seegate 400+400gb 1 εξωτερικο σκληρο 1tb με δικια του τροφοδοσια 1 dvd rw μια καρτα δικτύου usb 1 usb hub μια καρτα ηχου εξωτερική m-audio fast track η οποια παιρνει ρευμα απ το usb 1 midi keyboard πανως σε usb πληκτρολόγιο-ποντικι Η ερωτηση τωρα ειναι η εξης,εχω τη δυνατοτητα να του βαλω αλλους 2 σκληρους εσωτερικους εναν sata και εναν ide seegate 500+350gb χρησιμοπόντας και ενα connector http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/kalodia/Turbo-X-Cable-Multi-Connector-M-5-25-To-2X5-25-231681.htm μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα με το τροφοδοτικο,αν του βαλω ομως τους 2 εσωτερικους επιπλεον υπαρχει περιπτωση να μου τα καψει όλα?και ποσο σοβαρη είναι? να στε καλα! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2013 από thory
Red Devil Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 οι 2 σκληροι δεν θα κανουν διαφορα στο τροφοδοτικο δηλαδη θα τους αντεξει αλλα το τροφοδοτικο σου ειναι ολιγον μαπα
thory Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου.Οντως το τροφοδοτικο δεν ειναι και πολυ καλο και εχω σκοπο καποια στιγμη να το αλλαξω.Αυτο που ξεχασα παντως να αναφερω ειναι οτι το τροφοδοτικο το εχω περιπου 5-6 χρονια, δεν ξερω ισως να παιζει καποιο ρολο?
Red Devil Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 ολα τα τροφοδοτικα(και τα καλα) μετα απο αρκετο καιρο πεφτει η αποδωση τους εγω προτεινω να το αλλαξεις χθες
thory Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 ολα τα τροφοδοτικα(και τα καλα) μετα απο αρκετο καιρο πεφτει η αποδωση τους εγω προτεινω να το αλλαξεις χθες Αυτη τι στιγμη ειναι λιγο δυσκολο λογω οικονομικου. Οποτε προτεινεις να μην ρισκαρω με τους επιπλεον δισκους και αυτο το τροφοδοτικο?
Red Devil Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 βαλτους δεν θα εχεις προβλημα απο τους σκληρους σχεδον τιποτα δεν καταναλωνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα