The__Blade Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 H 7950, ειδικά αν ασχολείσαι με overclock, είναι ξεκάθαρα καλύτερη από την 670 και φθηνότερη. πάρε από amazon δίνει και τα παιχνίδια δώρo (crysis/bioshock)
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν αξίζει καμία από τις 2 670 που έβαλες, τράβα στην 7950. Η μόνη 670 που αξίζει και γενικά οτιδήποτε σε nV(Performance) είναι η EVGA GTX670 FTW διότι στην ουσία είναι 680 και την παίρνεις με 350Ε. Οι άλλες είναι πεταμένα λεφτά.
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ποιά είναι η γνώμη σου για την Asus που έβαλα παραπάνω. Η asus v2 καλή είναι αλλά ακριβότερη.
g.rafail Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν αξίζει καμία από τις 2 670 που έβαλες, τράβα στην 7950. Η μόνη 670 που αξίζει και γενικά οτιδήποτε σε nV(Performance) είναι η EVGA GTX670 FTW διότι στην ουσία είναι 680 και την παίρνεις με 350Ε. Οι άλλες είναι πεταμένα λεφτά. Μπορείς να μου πείς που την βρίσκεις με 350€ http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/m/638/EVGA.html?keyphrase=gtx+670
g.rafail Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Θέλω να είναι απο Ελληνικό κατάστημα ετσι ωστε σε περίπτωση που χτύπα ξύλα πάθει κάτι να μην ψάχνω στο εξωτερικό τον αντιπρόσωπο
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Η EVGA έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση πάντως και την καλύτερη εγγύηση. Αν πάρεις για παράδειγμα τώρα την 670 που έχει 349Ε, όταν σου πάθει κάτι μετά από 3 χρόνια, θα σου την αλλάξουν με κάρτα που κοστίζει εκείνη την περίοδο τόσο. 1
g.rafail Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Η EVGA έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση πάντως και την καλύτερη εγγύηση. Αν πάρεις για παράδειγμα τώρα την 670 που έχει 349Ε, όταν σου πάθει κάτι μετά από 3 χρόνια, θα σου την αλλάξουν με κάρτα που κοστίζει εκείνη την περίοδο τόσο. Αυτό που λές είναι σίγουρο ?
g.rafail Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω...μου ακούγεται τρελό μετά απο 3 χρόνια να μπορείς να την αλλάξεις με μια άλλη ίδιας αξίας. Και απο ποιό κατάστημα μπορώ να την πάρω σε αυτήν την τιμή ? Και αυτή η τιμή είναι με τα μεταφορικά ?
saiz Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 αν και η 670 asus top ειναι καρταρα!! εαν βρισκεις 680 στιν ιδια τιμη τοτε πας στην 680
ADHD Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Η EVGA έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση πάντως και την καλύτερη εγγύηση. Αν πάρεις για παράδειγμα τώρα την 670 που έχει 349Ε, όταν σου πάθει κάτι μετά από 3 χρόνια, θα σου την αλλάξουν με κάρτα που κοστίζει εκείνη την περίοδο τόσο. Μπορεις να την "ζορισεις" εσυ και να παθει κατι και να βρεθεις με τζαμπα αναβαθμιση δηλαδη??
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Λογικά θα μπορούν να καταλάβουν αν το έκανες εσύ ή όχι.. Η 670 FTW έχει στο Amazon.fr 349Ε και με τα μεταφορικά θα σου πάει 370Ε. Αν είναι να πας σε nVidia τράβα σε αυτήν, οι άλλες είναι πεταμένα λεφτά, ειδικά η 680.. Αλλιώς πας σε μια 7950 αν δεν θες ντε και καλά nV.
Superpie Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω...μου ακούγεται τρελό μετά απο 3 χρόνια να μπορείς να την αλλάξεις με μια άλλη ίδιας αξίας. Και απο ποιό κατάστημα μπορώ να την πάρω σε αυτήν την τιμή ? Και αυτή η τιμή είναι με τα μεταφορικά ? Εκτος οτι οταν την κανεις register την καρτα παιρνεις 10 χρονια εγγυηση απο την EVGA και επιπλεον ναι,αν οντως κατι παθει απο μονη της και δεν κανεις εσυ λαμογια για να κανεις χρηση της εγγυησης τοτε στην αντικαθιστουν με την τιμη αγορας.Ειτε αυτο ειναι σε ενα μηνα ειτε σε 5 χρονια.
ADHD Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δηλαδη ας πουμε δεν υπαρχει καμια "λαμογια" να φανει οτι σου καηκε απο normal χρηση?? Δεν εχω σκοπο να το κανω αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν εχεις καποιες γνωσεις γινεται και μου φαινεται περιεργο να μην εχει "διαρρευσει" καποιος τετοιος τροπος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα