Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλό μήνα.

Είμαι σε άμεση αγορά κάρτας και δεν μπορώ να διαλέξω ποια απο τις 2.

α) Gigabyte gtx 670 2gb oc windforce

β) Gainward gtx 670 phantom

αυτό που θέλω είναι εαν κάποιο παιδί έχει γνώμη, ποια κλοκάρει καλύτερα και ποια απο αυτές έχει καλύτερο after sales στο Ελλάντα !!! :wacko:

Η αγορά θα γίνει απο Ελληνικό κατάστημα και με ενδιαφέρει πολύ η υποστηριξη τους.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Gigabyte πιο κρυα,πιο αθορυβη

Gainward ελαφρα υψηλοτερα χρονισμενη

Ιδιες τιμες περιπου,3 χρονια εγγυηση και οι δυο.

Μαλλον gigabyte θα προτεινα.Την ειχα και ημουν πολυ ευχαριστημενος

Δημοσ.

Για εμενα πηγαινε σε palit. Εχω τη jetstream και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Ασε που αργοτερα με μια aftermarket ψυκτρα, σηκωνεις ανετα 1150-1200mhz.

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις την κάρτα με το καλύτερο OC τότε κοίτα την ASUS Direct CU II. H κάρτα έχει το καλύτερο σύστημα ψύξης (ακόμα και σε full mode είναι αθόρυβη με άριστες θερμοκρασίες). Αν και είμαι ευτυχής κάτοχος της εδώ και 6 μήνες, αν αγόραζα τώρα θα κοιτούσα κάτι σε ATI 7950 (best vfm).

• Like 2
Δημοσ.

φίλε μου asus GTX670-DC2T-2GD5 δεν θα το μετανιώσεις πότε αυτήν την κάρτα έχω και είμαι απολυτά ευχαριστημένος

είναι πολύ καλή επίσης έχει αυτήν την προγραμμα της asus gpu tweak που με τρελαίνει 

Δημοσ.

φίλε μου asus GTX670-DC2T-2GD5 δεν θα το μετανιώσεις πότε αυτήν την κάρτα έχω και είμαι απολυτά ευχαριστημένος

είναι πολύ καλή επίσης έχει αυτήν την προγραμμα της asus gpu tweak που με τρελαίνει

σε σχέση με την gtx680 την βρίσκεις καλύτερη την 670 TOP ???

Και έχω βάλει στο μάτι και αυτήν http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7950DC2T3GD5V2/

γνώμες για όλες αυτές?

Εάν θα βάζατε σειρά πως θα αξιολογούσατε την 680 -670 - 7950 με σειρά απο την καλύτερη προς την χειρότερη ?

Δημοσ.

Χωρίς να έχω προσωπική άποψη πέρα απ όσα διάβασα στο διαδίκτυο η σειρά πάει έτσι όπως τις έγραψες σε γενικές γραμμές, ειδικά όταν μιλάμε για ανάλυση 1080p. 680>670>7950.

Από κει και πέρα κάθε υλοποίηση έχει κάποιες μικροδιαφορές που γίνονται μεγαλύτερες αν κάποια κάρτα είναι oc.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω προσωπική άποψη πέρα απ όσα διάβασα στο διαδίκτυο η σειρά πάει έτσι όπως τις έγραψες σε γενικές γραμμές, ειδικά όταν μιλάμε για ανάλυση 1080p. 680>670>7950.

Από κει και πέρα κάθε υλοποίηση έχει κάποιες μικροδιαφορές που γίνονται μεγαλύτερες αν κάποια κάρτα είναι oc.

Η αλήθεια είναι οτι δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα ... και εγώ απο το internet και απο εδώ μέσα ότι έχω διαβάσει.

Απλά σε όλες αυτές (680-670-7950), και ανάλογα με την υλοποίηση που έχει η κάθε μία, μπορεί να βγάζει νικητη πχ την Asus gtx670 dc2top απο την gtx 680 που είναι η μεγαλύτερη ¨αδερφή της¨ ή μπορεί η 7950 να είναι η καλυτερότερη όλων των παραπάνω.

Σίγουρα τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα το έχουν ¨σπουδάσει¨το άθλημα και έχουν PhD όταν εγώ μαθαίνω την αλφαβήτα ! :-) :-) :-)

Και το βασικότερο απο όλα αυτά είναι οτι δεν είμαι στην φάση που θα αλλάξω κάρτα μετά απο 1 χρόνο...γιατί πολύ απλά δεν μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου να το κάνω. Και αυτήν την στιγμή κάνω οικονομική υπέρβαση.

Και αυτά τα χρήματα που θα διαθέσω θέλω να πιάσουν τόπο για όσο μεγαλυτερο διάστημα γίνεται. :unsure:

Δημοσ.

Η ανάλυση είναι 1920χ1080.

Τα χρήματα που θα δώσω είναι ανάλογα με το μοντέλο κάρτας που θα βρώ. Πάνω - κάτω 300€ η για καινούρια η μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...