diamantisi Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Παιδια γεια σαςΣας παρακαλω εαν μπορειτε να με βοηθησετε.Αγορασα μια τηλεοραση LG 57" για το καταστημα μου και δουλευει κανονικα αλλά όταν ανοιγω τον εξαερισμότοτε η οθονη διχνει παρασιτα και χιονια.Οταν κλεινω το εξαερισμο τοτε τα παρασιτα σταματούν.Το ρευμα που εχω ειναι τριφασικοΜηπως καποιος γνωριζει τι πρεπει να κανω??? Καποιο ειδικο φιλτρο κλπ???Σας ευχαριστω εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Τα παράσιτα δεν πρεπει να ειναι απο το ρεύμα. Συνήθως οι TV αυτες έχουν σταθεροποιημένα τροφοδοτικά και δεν βγαζουν τετοια θέματα. Λογικα ο εξαερισμός θα εχει κάποιο δυνατό μοτερ και σου δημιουργεί επαγωγικά ρεύματα (ground loop) στα σήματα rf που δεχεται η TV. Η λύση ειναι να απομακρυνθούν αυτα τα καλώδια απο τo μοτερ του εξαερισμου. Λογικα θα περνάνε κοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diamantisi Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Τα παράσιτα δεν πρεπει να ειναι απο το ρεύμα. Συνήθως οι TV αυτες έχουν σταθεροποιημένα τροφοδοτικά και δεν βγαζουν τετοια θέματα. Λογικα ο εξαερισμός θα εχει κάποιο δυνατό μοτερ και σου δημιουργεί επαγωγικά ρεύματα (ground loop) στα σήματα rf που δεχεται η TV. Η λύση ειναι να απομακρυνθούν αυτα τα καλώδια απο τo μοτερ του εξαερισμου. Λογικα θα περνάνε κοντα. Kατ΄αρχην σε ευχαριστώ που με βοηθάς. Την τηλεοραση την εβαλα και σε άλλες μπριζες του καταστηματος (σε όλες μπορω να σου πω) και κανει τα ίδια. Εχω απογοητευθει!!!!! Kαι κατι καινουργιο που καταλαβα. Αυτα τα παρασιτα τα κανει οταν την τηλεοραση την εχω συντονισμενη στο NOVA. Οταν βλεπω τα καναλια τα αλλα (αντενα μεγκα κλπ) δεν υπάρχει κανενα προβλημα. Αρα το προβλημα εστειαζεται στο αποκωδικοποιητή. Όχι οτι εχει προβλημα ο αποκωδικοποιητής αλλα νομιζω ότι αυτος ειναι υπευθηνος. Εσείς τι λέτε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ο δεκτης της Νοβα με τι τυπο συνδεσης ειναι επανω στην TV? Scart, HDMI η μεσω κεραιας? (μεσω του modulator που εχει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα