Ultimategr Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλησπεραεχω το lamtech 1600 va ups εδω και 2 χρονια περιπου και δεν εχω αντιμεπωπισει κανενα προβλημα.Το εχω συνδεσει με το pc με usb και χρησιμοποιω το upsilon 2000 που ειχε το ups.Τις τελευταιες μερες ομως το ups παρουσιαζει το εξης περιεργο προβλημα,καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη η κανω επανεκιννηση και μπαινω στα windows κανει ups self test για 10 δευτερολεπτα περιπου χωρις να το εχω προγραμματισει,κοιταξα στο προγραμμα διαχειρισης του ups μηπως ειχε προγραμματιστει κατα λαθος να κανει αλλα δεν υπαρχει τιποτα,εκανα ενα ελεγχο σε ολες τις ρυθμισεις του προγραμματος αλλα δεν βρηκα κατι.Εκανα επαναφορα των default ρυθμισεων αλλα παλι εκανε τα ιδια.Τελος εκανα απεγκατεστηα το προγραμμα και το εγκατεστησα ξανα αλλα δεν εφτιαξε.Οι μπαταριες ειναι σε καλη κατασταση,πριν λιγες μερες που εγινε διακοπη ρευματος το Ups κρατησε ακρετα λεπτα ανοικτο το pc μεχρι να το κλεισω.Διαβασα το εγχειριδιο αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο να αναφερεται.Παρατηρησα πως ακομα και απεγκατασταση να κανω το προγραμμα αυτο παλι συνεχιζει να κανει self test,δοκιμασα και αλλα προγραμματα διαχειρισης ups αλλα εχει την ιδια συμπεριφορα. Το ups ειναι εκτος εγγυσης.Καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα