disqualified Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εγώ το ζαχαρώνω πάντως.Πήγα και το είδα live και το ερωτεύτηκα.Είναι όμορφο, με πολύ καλό επεξεργαστή αλλά κυρίως οθόνη.Απορώ με αυτό που λένε τα παιδιά για μειωμένες γωνίες γιατί εμένα δεν με ενόχλησε.Όσο για τη μπαταρία είμαι σίγουρος οτι είναι υπέραρκετη. φυσικα και η οθονη δεν ειναι χαλια, απλα κρίνεται με παρα πολυ υψηλα συγκριτικα στανταρ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 φυσικα και η οθονη δεν ειναι χαλια, απλα κρίνεται με παρα πολυ υψηλα συγκριτικα στανταρ Δεν είπε κανεις πως δεν είναι καλή, απλά δεν είναι η καλύτερη! Παίζοντας σήμερα λίγο με το Htc One διαπίστωσα πως η Sony έμεινε αρκετά πίσω!
salkivadis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Εγώ το ζαχαρώνω πάντως.Πήγα και το είδα live και το ερωτεύτηκα.Είναι όμορφο, με πολύ καλό επεξεργαστή αλλά κυρίως οθόνη.Απορώ με αυτό που λένε τα παιδιά για μειωμένες γωνίες γιατί εμένα δεν με ενόχλησε.Όσο για τη μπαταρία είμαι σίγουρος οτι είναι υπέραρκετη. Κι εγώ το θέλω με τρέλα. Απορώ ποιον μπορεί να ενοχλούν οι γωνίες του. Ο επεξεργαστής τα σπάει, όσον αφορά το Root και recovery επίσης, όντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
sarantosantonak Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Για να στείλεις ένα email διαμαρτυρίας με στοιχεία στα κεντρικά της SONY στην Ιαπωνία ότι δεν σε εξυπηρέτησαν εδώ στην Ελλάδα επειδή την συσκευή την έχεις πάρει από άλλη Ευρωπαική χώρα και θα δεις τι θα πάθει εδώ ο υπεύθυνος του τμήματος που σου δημιούργησαν πρόβλημα φίλε μου. Εχεις δίκιο, η Sony δεν αστειεύεται μ' αυτά. Είναι πολύ εντάξει σε τέτοια θέματα. Όσο για τη συσκευή , ο επεξεργαστής και η οθόνη τα σπάνε!
ZANTECO Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Φιλε μου σκεψου το καλα αν δεν κοιτας την οθονη ευθεια ολες οι αλλες γωνιες θεασης υποφερουν Φίλε Καρχαρίαςςς έλεος το κινητό δεν το παίρνουμε για να βλέπουμε τηλεόραση με μερικούς φίλους μας πίνοντας μπύρες και να θέλουμε να μπορούμε να βλέπουμε όλοι ας πούμε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και να μας νοιάζουν οι γωνίες θέασης και ούτε είμαστε αλλήθωροι που αλλού να κοιτάμε και αλλού να βλέπουμε για να μας ενδιαφέρουν επίσης οι γωνίες θέασης της οθόνης και το κινητό το κοιτάμε ολόισια μπροστά στα μάτια μας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δεν είναι ακριβώς έτσι! Από τη στιγμή που άλλες συσκευές σε αυτή την κατηγορία τιμής σου προσφέρουν τέλειες οθόνες από όλες τις πλευρές, είναι "καπως" να βλέπεις την οθόνη του Ζ να υστερεί. Και πίστεψέ με φαίνεται χάλια όταν το έχεις δίπλα σου και ανοίξει η οθόνη από κάποιο notification ή εισερχόμενη κλήση.
mimaras77 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δεν είναι ακριβώς έτσι! Από τη στιγμή που άλλες συσκευές σε αυτή την κατηγορία τιμής σου προσφέρουν τέλειες οθόνες από όλες τις πλευρές, είναι "καπως" να βλέπεις την οθόνη του Ζ να υστερεί. Και πίστεψέ με φαίνεται χάλια όταν το έχεις δίπλα σου και ανοίξει η οθόνη από κάποιο notification ή εισερχόμενη κλήση. Με τους ρυθμούς που τρέχει η τεχνολογία να είμαστε σίγουροι πως από μήνα σε μήνα θα βγαίνει και κάτι καλύτερο. Η οθόνη του Ζ είναι μια χαρά για εμένα και είμαι σίγουρος πως του HTC θα είναι καλύτερη και ίσως σε λίγο καιρό το ξεχάσουμε και αυτό γιατί θα ανακοινωθεί κάποιο iphone super οθόνη και πάει λέγοντας. Ο καθένας πρέπει να δει το κινητό απο κοντά και να αποφασίσει για τον εαυτό του.
mary Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Το χαζεψα λιγο στο public προχθες. Για 5 ίντσες ειναι μεγαλη η οθονη για κινητό. Δλδ αν θες μεγαλη οθονη καλυτερα δωσε τοσα λεφτά σε tablet. Τωρα απο εκει και περα, τι να πω, γουστα ειναι αυτά. Προσωπικά δε θα το προτιμούσα λογω της οθονης του.
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Η οθόνη ειναι μεγάλη ακόμη και σε 4,55 ιντσες του Xperia t που έχω.. Ωστόσο η οθόνη του Τ απο γωνία θέασης κανένα προβλημα! Φαντάζομαι του Ζ δεν θα ειναι χειρότερη απο του Τ...
Panagiotis Gianniris Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Η οθόνη ειναι μεγάλη ακόμη και σε 4,55 ιντσες του Xperia t που έχω.. Ωστόσο η οθόνη του Τ απο γωνία θέασης κανένα προβλημα! Φαντάζομαι του Ζ δεν θα ειναι χειρότερη απο του Τ... Στο Xperia Z ο επεξεργαστής και η οθόνη είναι σούπερ. Πήγαινε από κανένα κατάστημα να ρίξεις μια ματιά
dimopou Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 νομίζω ότι πρέπει να δούμε τα πράγματα που έχουν ουσία κατά κύριο λόγο, να ασχοληθούμε και να συγκρίνουμε αυτά και όχι τα υπόλοιπα, τα οποία είναι θέμα του καθενός, το αν πχ σου αρέσει το χρώμα ή το σχέδιο του είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και δεν θα σου αλλάξει η γνώμη αν εγώ σου πω ότι τα χοντροκομμένα ή τα μικρά είναι τα ωραία. για τις γωνίες θέασης το Ζ δεν έχει κανένα μειονέκτημα, αν και μπορεί να μην είμαι ο σωστός άνθρωπος για να το σχολιάσω γιατί πάντα γελούσα όταν σε reviews οθονών διάβαζα σχολιασμούς για τα υπερ μιας οθόνης σε συγκριση με μία άλλη, επειδή η πρώτη είχε 178 μοίρες σε αντίθεση με την "ανεπαρκέστατη" γωνία θέασης των 176 μοιρών της άλλης.. το μέγεθος των κινητών ό,τι και να κάνουμε έχει μεγαλώσει, προφανώς όχι από βίτσιο των εταιριών, αλλά επειδή οι καταναλωτές προτιμούν κινητά με μεγάλες οθόνες, ένα σημείο στο οποίο η sony έκανε πολύ καλή δουλειά με την fullHD των 5 ιντσών. Το να πάρεις tablet αντί για κινητό, επειδή είναι μεγάλο, το βρίσκω λίγο άκυρο σχόλιο, γιατί με αυτή τη λογική, πάρε netbook αντί για tablet, laptop αντί για netbook, τηλεόραση αντί για laptop.. παίρνεις κινητό γιατί θες κινητό, δεν πας στο μαγαζί και ζητάς ένα προϊόν περιπου 10Χ5cm. Οι επιδόσεις του τετραπύρηνου με τα 2giga ram είναι εξαιρετικές, το κινητό δεν κολλάει για κανένα λόγο και είναι πάρα πολύ γρήγορο. Η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή συγκριτικά με τις κάμερες των υπολοίπων smartphones, όχι επειδή απλά είναι 13Mp, πέρασε πια ο καιρός που οι εταιρίες μας κορόιδευαν απλά με ένα νούμερο και δεν ξέραμε τπτ άλλο. προφανώς δεν θα συγκρίνω την κάμερα των smartphones με hd κάμερες, καταλαβαίνετε πως δεν έχει νόημα. Με τις μεγάλες οθόνες, τις πολλές εφαρμογές και τις απαιτήσεις του hardware σε ενέργεια, έχουμε προσαρμοστεί όλοι στα νέα δεδομένα διάρκειας των μπαταριών. Δεν έχω πλέον το 3210 για να ξεχνάω που άφησα τον φορτιστή μου. Αυτό που παρατήρησα πάντως είναι, πως πέρα από το διάστημα που τέσταρα το κινητό και χαζοέπαιζα όλη μέρα χαζεύοντας τις δυνατότητες του, η μπαταρία του είναι ό,τι καλύτερο έχω δει το τελευταίο διάστημα. Χωρίς να ισχυρίζομαι ότι έχω δει όλα τα κινητά. Τα πορτάκια του, αν και δεν χρειάζομαι πλέον νύχια ή μαχαίρι για να τα ανοίξω, όπως με ένα κινητό που είχα πριν μερικά χρόνια, δεν με ενθουσίασαν, αλλά υπάρχει και το τίμημα για να έχεις "αδιάβροχο" κινητό. αυτή είναι η δική μου γνώμη από την προσωπική μου εμπειρία με το Z. Όπως καταλαβαίνεται είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά μην εξαρτηθείτε αποκλειστικά στην δική μου άποψη. Αν δεν χρειάζεστε επιδόσεις αυτού του επιπέδου, μπορείτε να κοιτάξετε σε κάποια φτηνότερη λύση, αλλά αν έχετε σκοπό να κινηθείτε σε αυτό το budget, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
kataramenos32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Προσωπικα εγω με αυτα τα λεφτα θα πηγαινα απευθειας η σε HTC One η σε Note 2
privateer Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν είπε κανεις πως δεν είναι καλή, απλά δεν είναι η καλύτερη! Παίζοντας σήμερα λίγο με το Htc One διαπίστωσα πως η Sony έμεινε αρκετά πίσω! Πολύ καλύτερη η οθόνη του One και όντως οι γωνίες θέασης του Xperia είναι τραγικές.
sta8ista Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Κι εγώ το θέλω με τρέλα. Απορώ ποιον μπορεί να ενοχλούν οι γωνίες του. Ο επεξεργαστής τα σπάει, όσον αφορά το Root και recovery επίσης, όντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. βασικά οι γωνίες του ενοχλούν πολύ, δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι ανταγωνστές τις εξαλοίφουν! Εχεις δίκιο, η Sony δεν αστειεύεται μ' αυτά. Είναι πολύ εντάξει σε τέτοια θέματα. Όσο για τη συσκευή , ο επεξεργαστής και η οθόνη τα σπάνε! Κάτι πιο συγκεκριμένο? Αυτό το "τα σπάνε" δείχνει να το έχεις ψάξει αρκετά! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα