Acer_fan Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Παιδια θελω να παρω το xperia Z! Βλεπω καταστηματα απο το scroutz που κανει μεχρι και 590Ε! Το θεμα μου ειναι αξιζει να το παρω απο τετοιο καταστημα ή θα βγει τιποτα μουφα? Και γενικα αξιζει να το παρω απο γνωστο καταστημα αλλα ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα! Τι μπορει να εχει αν το παρω απο μαγαζι που βλεπω μεσω scroutz? Εχω ακουσει διαφορα για ενα μαγαζι που λεγεται kinitomania.. τσπ βοηθεια πλζ! ^^
Athens44 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/sony-xperia-z-mayro/prod3950193pp/ λαθος κανεις,και 699€ εχει (που το ειδες το "μεχρι" 590...) http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/hot-kinita/sony-xperia-z.htm?gclid=CKiZwYToqbYCFQq5zAodigIA6w
Acer_fan Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 λαθος κανεις 699 http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/hot-kinita/sony-xperia-z.htm?gclid=CKiZwYToqbYCFQq5zAodigIA6w 699 κανει απο γνωστα καταστηματα το ξερω, που κανω λαθος?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Φιλε μου σκεψου το καλα αν δεν κοιτας την οθονη ευθεια ολες οι αλλες γωνιες θεασης υποφερουν
ZANTECO Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Aγαπητέ φίλε το sony xperia από όπου και να το αγοράσεις το ίδιο είναι και μην ακούς τι λένε μερικοί άσχετοι και τα μεγάλα μαγαζιά, (plaisio,multirama,Germanos)και άλλα πουλάνε στην μέγιστη τιμή που μπορούν γιατί έχουν υψηλά λειτουργικά κόστη, και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς ενώ τα μικρότερα έχουν πολύ μικρότερα κόστη και όση για την περιβόητη παραεισαγωγή που λένε μερικοί είναι λόγια για τα σκουπίδια και η εγγύηση ισχύει κανονικά άμα έχεις την απόδειξη του μαγαζιού μαζί με κάποια κάρτα που έχουν συνήθως μέσα τα κουτιά των κινητών γιατί την Soyny Hellas η την Samsung Hellas η την LG Hellas δεν την ενδιαφέρει από που το πήρες το κινητό αλλά το ότι είσαι πελάτης της εταιρείας και σου παρέχει το σέρβις που παρέχει σε όλους αν χρειαστεί και πρέπει αυτή η καραμέλα μερικών με τα παραεισαγωγής να σταματήσει κάποτε γιατί όπως λέει και ένας φιλόσοφος η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα πάντα! Η Sony Hellas είναι λίγο "δύστροπη" μερικές φορές σχετικά με την υποστήριξη συσκευών που δεν αγοράστηκαν από εδώ. Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί χρήστες αν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εγγύησης, προτιμούν να στείλουν τη συσκευή στη χώρα από όπου προέρχεται για πιο άμεση υποστήριξη! Πέρα από τα θέματα της εγγύησης, εγώ θα πρότεινα να το ψάξεις αρκετά και να παίξεις λίγο με τη συσκευή πριν την αγοράσεις! Είχα πάρει το λευκό τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του και το κράτησα περίπου μια εβδομάδα. Πέρα από το μέγεθος που προσωπικά δεν με βόλεψε (πάντα είχα άγχος προσπαθώντας να το βγάλω και να το βάλω στην τσέπη), υπάρχουν μερικά θεματάκια που πρέπει να τα ψάξεις: 1. Γωνιές θέασης! ξέρω πολλοί (όπως και γω) λένε "σιγά το πράγμα, ποιος κοιτάζει το κινητό από γωνίες " αλλά τελικά δεν είναι έτσι! Όταν κοιτάξεις την οθονη του από μικρή γωνία όταν είναι στο τραπέζι, στο γραφείο, στο κρεβάτι δίπλα σου, ξενερώνεις απίστευτα γιατί δεν έχεις την αίσθηση που περιμένεις από ένα τέτοιο smartphone και μια τέτοια οθόνη! 2. Αυτονομία! Η συσκευή έχει καλούς χρόνους αναμονής μόνο αν την αφήνεις ήσυχη. Αν το σκαλίσεις λίγο, βάλεις καμιά εφαρμογή κλπ η αυτονομία πάει περίπατο και δεν είναι καθόλου σταθερή! 3. Το να βάλεις θήκη σε αυτή τη συσκευή σου καταστρέφει αυτόματα όλη την αίσθηση που σου προσφέρει το λεπτό design σε συνδυασμό με το γυαλί μπρος-πίσω. 4. Το ότι είναι αδιάβροχο έχει και το τίμημά του! Τα καπάκια που έχει παντού και ειδικά στην υποδοχή των ακουστικών είναι εκνευριστικά. Όταν συνδέεις τα ακουστικά πετάει συνεχώς το καπάκι και αν θες να βάλεις το κινητό σε κάποια τσέπη έχει θέμα (η μόνη λύση είναι τα ασύρματα bluetooth ακουστικά αλλά μετά χάνεις την καλή ποιότητα του ήχου αν σε ενδιαφέρει η μουσική). Επίσης κάθε καπάκι έχει στην άκρη απο κάτω αισθητήρες υγρασίας που αν έρθουν σε επαφή με υγρό αλλάζουν χρώμα μόνιμα από λευκό σε κόκκινο και μετά ...ξεχνάς την εγγύηση. 5. Το ηχείο του είναι απο τα πιο αδύναμα που έχεις ακούσει σε κινητό και είναι και σε λάθος θέση κάτω δεξιά στο πλάι, εκεί ακριβώς που ακουμπάει το χέρι σου όταν κρατάς τη συσκευή με αποτέλεσμα να μην ακούς τίποτα απολύτως... 1
shooterg Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Σωστα τα λες φιλε..τελως παντω αν θες να αγορασεις τοσο το z μπορεις να το παρεις απο εδω: http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=10057 Θα σου προτεινα με αυτα τα λευτα να πας σε ενα καλυτερο αλλα αν το θες τοσο..
Acer_fan Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Σωστα τα λες φιλε..τελως παντω αν θες να αγορασεις τοσο το z μπορεις να το παρεις απο εδω: http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=10057 Θα σου προτεινα με αυτα τα λευτα να πας σε ενα καλυτερο αλλα αν το θες τοσο.. οπως??
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 οπως?? Nexus 4, pure android και μην σε ξεγελαει η 1080p οθονη, η χρισιμοτητα της ειναι μηδενικη, οτι ειναι πανω απο 300ppi αυτοματως δεν μπορεις με τιποτα να δεις πιξελς, οποτε αντε στο nexus που ειναι και πιο φθηνο και στη wind σου δινει και δωρο ασυρματο φορτιστη... Απο specs τα ιδια ειναι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Νομίζω πως τελείωσε η προσφορά της Wind για τον ασύρματο φορτιστή! Στη θέση σου σήμερα θα επέλεγα HTC one αν ήθελα Android! 1
ZANTECO Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα πάντα! Η Sony Hellas είναι λίγο "δύστροπη" μερικές φορές σχετικά με την υποστήριξη συσκευών που δεν αγοράστηκαν από εδώ. Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί χρήστες αν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εγγύησης, προτιμούν να στείλουν τη συσκευή στη χώρα από όπου προέρχεται για πιο άμεση υποστήριξη! Πέρα από τα θέματα της εγγύησης, εγώ θα πρότεινα να το ψάξεις αρκετά και να παίξεις λίγο με τη συσκευή πριν την αγοράσεις! Είχα πάρει το λευκό τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του και το κράτησα περίπου μια εβδομάδα. Πέρα από το μέγεθος που προσωπικά δεν με βόλεψε (πάντα είχα άγχος προσπαθώντας να το βγάλω και να το βάλω στην τσέπη), υπάρχουν μερικά θεματάκια που πρέπει να τα ψάξεις: 1. Γωνιές θέασης! ξέρω πολλοί (όπως και γω) λένε "σιγά το πράγμα, ποιος κοιτάζει το κινητό από γωνίες " αλλά τελικά δεν είναι έτσι! Όταν κοιτάξεις την οθονη του από μικρή γωνία όταν είναι στο τραπέζι, στο γραφείο, στο κρεβάτι δίπλα σου, ξενερώνεις απίστευτα γιατί δεν έχεις την αίσθηση που περιμένεις από ένα τέτοιο smartphone και μια τέτοια οθόνη! 2. Αυτονομία! Η συσκευή έχει καλούς χρόνους αναμονής μόνο αν την αφήνεις ήσυχη. Αν το σκαλίσεις λίγο, βάλεις καμιά εφαρμογή κλπ η αυτονομία πάει περίπατο και δεν είναι καθόλου σταθερή! 3. Το να βάλεις θήκη σε αυτή τη συσκευή σου καταστρέφει αυτόματα όλη την αίσθηση που σου προσφέρει το λεπτό design σε συνδυασμό με το γυαλί μπρος-πίσω. 4. Το ότι είναι αδιάβροχο έχει και το τίμημά του! Τα καπάκια που έχει παντού και ειδικά στην υποδοχή των ακουστικών είναι εκνευριστικά. Όταν συνδέεις τα ακουστικά πετάει συνεχώς το καπάκι και αν θες να βάλεις το κινητό σε κάποια τσέπη έχει θέμα (η μόνη λύση είναι τα ασύρματα bluetooth ακουστικά αλλά μετά χάνεις την καλή ποιότητα του ήχου αν σε ενδιαφέρει η μουσική). Επίσης κάθε καπάκι έχει στην άκρη απο κάτω αισθητήρες υγρασίας που αν έρθουν σε επαφή με υγρό αλλάζουν χρώμα μόνιμα από λευκό σε κόκκινο και μετά ...ξεχνάς την εγγύηση. 5. Το ηχείο του είναι απο τα πιο αδύναμα που έχεις ακούσει σε κινητό και είναι και σε λάθος θέση κάτω δεξιά στο πλάι, εκεί ακριβώς που ακουμπάει το χέρι σου όταν κρατάς τη συσκευή με αποτέλεσμα να μην ακούς τίποτα απολύτως... Για να στείλεις ένα email διαμαρτυρίας με στοιχεία στα κεντρικά της SONY στην Ιαπωνία ότι δεν σε εξυπηρέτησαν εδώ στην Ελλάδα επειδή την συσκευή την έχεις πάρει από άλλη Ευρωπαική χώρα και θα δεις τι θα πάθει εδώ ο υπεύθυνος του τμήματος που σου δημιούργησαν πρόβλημα φίλε μου. 1
mimaras77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Το έχω σε λευκό μια σχεδόν εβδομάδα. Έκανα Root και recovery χωρίς προβλήματα. το κινητό είναι μια χαρά. Μην ακούς τι λένε. δες το από κοντά και σχημάτισε τη δική σου άποψη ειδικά για την οθόνη. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Από μπαταρία... με χρήση απλού κινητού πάει πολύ μακριά..... Αν όμως δεν το αφήνεις από τα χέρια σου, με WiFI συνέχεια ανοικτό, ή παίζεις παιχνίδια.... μια μέρα το βλέπω. Με άλλα λόγια μια χαρά είναι. Το ηχείο δεν είναι αδύναμο κατά την άποψη μου. Δεν είναι απλά τίποτα το ιδιαίτερο. Σίγουρα σε λάθος θέση όμως! Σε γενικές γραμμές δεν έχω μετανοιώσει καθόλου. Το design είναι απίστευτο και το κινητό πετάει. Κάποια μειονεκτήματα δεν ήταν ικανά να μου αλλάξουν (προσωπικά) άποψη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Σε καμιά βδομάδα κυκλοφορούν και αυτά http://www.expansys.com.gr/info.aspx?i=241561 από τη Sony, οπότε λύνεται το πρόβλημα με το καπάκι των ακουστικών! Και έχουν επιτέλους και πλήκτρο για την ένταση του ήχου κάτι που η Sony ...ξέχασε να βάλει στα ακουστικά που συνοδεύουν τη συσκευή!
shooterg Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2554080/Nokia-Lumia-920.html?keyphrase=lumia+920 http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=iphone+4s
sarantosantonak Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εγώ το ζαχαρώνω πάντως.Πήγα και το είδα live και το ερωτεύτηκα.Είναι όμορφο, με πολύ καλό επεξεργαστή αλλά κυρίως οθόνη.Απορώ με αυτό που λένε τα παιδιά για μειωμένες γωνίες γιατί εμένα δεν με ενόχλησε.Όσο για τη μπαταρία είμαι σίγουρος οτι είναι υπέραρκετη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα