Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,αντιμετοπιζω ενα προβλημα.Σημερα βρηκα απο εναν γνωστο μου  μια εξτρα ram ιδιου μοντελου kvr800d2n6/1G ακριβως ιδια με αυτη που εχω ηδη τωρα.Αλλα την τοποθετω πανω στον υπολογιστη και οταν παω να τον ξεκινησω κανει εναν θορυβο απο beem πολυ γρηγορα και μετα κανει επανεκκινηση συνεχεια! Ο υπολιγιστης μου αποτελειται απο :
CPU : Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.66GHz

Motherboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. EP45-DS3LR (Socket 775)

Operating System : Microsoft Windows 8 Pro 32-bit

Graphics : AMD Radeon HD 6670 (Gigabyte)

Hard Drives : 56GB OCZ-VERTEX2 ATA Device (SSD) KAI 932GB Seagate ST1000DL002-9TT153 ATA Device (SATA)
Power supply : Thermaltake Toughpower 600W

Γινεται καποιος τροπος να ανοιξει ο υπολογιστης με 2 γιγα ραμ χωρις να δωσω πολλα λεφτα! :-D 

Δημοσ.

χμμμ!δοκιμασε να ξεκινησεις με την μια ραμ(του φιλου σου) και βαλε την σε ολα τα σλοτ ετσι ωστε να βεβαιωθεις οτι φταιει η ραμ για αρχη!

Δημοσ.

Βασικα οντως αν βαλεις 2ρη μνημη θελει και.... 1500w τροφοδοτικο αλλιως δεν παιζει :P

Περα απο το πρωταπριλιατικο τωρα σε ποιες θεσεις τις βαζεις? Στις 2 κιτρινες ή κιτρινη-κοκκινη?

Δημοσ.

Βασικα οντως αν βαλεις 2ρη μνημη θελει και.... 1500w τροφοδοτικο αλλιως δεν παιζει :P

Περα απο το πρωταπριλιατικο τωρα σε ποιες θεσεις τις βαζεις? Στις 2 κιτρινες ή κιτρινη-κοκκινη?

δακρυσα....! χαχαχα

βαλε τις φιλε μου σε αντιστοιχεια ιδιου χρωματος και πες αν μπουταρει!

Δημοσ.

Εγω θα διαβαζα μια το manual να δω τι λεει στο συγκεκριμενο θεμα με τις 2 μνημες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...