Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός αξιόπιστου αλλά οικονομικού modem-rooter  αλλά θέλω να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις

1. Να έχει διακόπτει on/off

2. Να έχει διακόπτει ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του Wi-Fi

και

3. Σημαντικότερον να μπορείς να επιλέξεις από της ρυθμίσεις του την ένταση της ισχύς του Wi-Fi

Περιμένω προτάσεις σάς ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το 1 και το 3 τα έχουν όλα τα ρουτερ απ όσο ξέρω τώρα το 2ο δεν το χούν όλα αλλά αυτό είναι δυνατόν να το κάνεις από τις ρυθμίσεις του... Το wifi δεν είναι απαραίτητο να το ανοίγοκλείνεις κάθε φορά που θες να συνδέσεις κάποια συσκευή μπορείς να το κλειδώσεισ με κωδικό ώστε να μην σου κλέβει ο γείτονας

Δημοσ.

Το 1 και το 2 ξέρω μπορεί να φανεί και από το κουτί αλλά το 3 είναι κάτι που δεν φαίνεται αλλά θέλω και κάποια πρόταση για απλά πράγματα internet στο σπίτι

Δημοσ.

κατι που να ειναι καλο ρουτερ και να εχει και τα 3 δεν ξερω.το Thomson εχει το κουμπι On/off(αχρηστο το θεωρω) και εχει και On /off το wireless(επισης useless αφου γινεται και το interface).Λιγα ρουτερ εχουν ρυθμιση εντασης για το wifi.βεβαια αμα το κανεις για θεμα ακτινοβολιας καλυτερα πετα το κινητο απο το παραθυρο πρωτα.επισης λιγα ρουτερ εχουν On/off του wireless.love votka το 1 και το 3 δεν το εχουν ολα τα ρουτερ.πολλα ρουτερ δενεχουν διακοπτη αλλα ακομα πιο πολλα δεν εχεις να ρυθμισεις ενταση.δεν ξερω αν ο φιλος θα τα βρει ολα και να ειναι και καλο ρουτερ.στα draytek υπαρχει διακοπτης για το wireless νομιζω και On off αλλα δεν ξερω για ενταση.αλλα ειναι πανακριβα.τα 2 απο τα 3 ειναι πιο ευκολο.και τα 3 δυσκολο.

οπως το On/off ειναι και αυτο λιγο αχχρηστο αφου μπορεις α.να το βαλεις σε ενα πολυπριζο και να το κλεινεις απο εκει.η να μην το κλεινεις καθολου και να κλεινεις απλα το wireless.εγω παντως εχω δει ελαχιστα να εχουν ενταση ασυρματου.gennet εχω δει που σαν ρουτερ ειναι για κλαμματα.εχει On off επισης αλλα δεν εχει για το wireless οσο θυμαμαι.

Δημοσ.

Δεν το πα και με σιγουριά αυτό με την ένταση, απλά επειδή όσα ρουτερ έχουν περάσει από τα χέρια μου είχαν αυτή την ρύθμιση... Όπως και το ον οφ δεν έχω δει από καμία συσκευή να λείπει..

Δημοσ.

Δεν το πα και με σιγουριά αυτό με την ένταση, απλά επειδή όσα ρουτερ έχουν περάσει από τα χέρια μου είχαν αυτή την ρύθμιση... Όπως και το ον οφ δεν έχω δει από καμία συσκευή να λείπει..

απο οσα εχω δει το gennet θυμαμαι με ρυθμιση εντασης .τωρα για το On/off τα περισσοτερα εχουν αλλα εχω πετυχεικαι μερικα που δεν εχουν.λιγα μεν αλλα υπαρχουν.πχ copperjet και το jetspeed 520 .εναπαλιο siemens xpress link καπως ετσι νομιζω.απλα ειναι δυσκολο να τα πετυχεις ολα μαζι .και τοβασικο να ειναι και καλο ρουτερ.λιγα και αυτα που κανεις On off το wireless απο κουμπακι.anyway.ελπιζω να βρει κατι ο topic starter απλα για μενα ας κοιταξει να ειναι καλο το ρουτερ και οχι να εχει αυτα τα παραπανω.

Δημοσ.

απο οσα εχω δει το gennet θυμαμαι με ρυθμιση εντασης .τωρα για το On/off τα περισσοτερα εχουν αλλα εχω πετυχεικαι μερικα που δεν εχουν.λιγα μεν αλλα υπαρχουν.πχ copperjet και το jetspeed 520 .εναπαλιο siemens xpress link καπως ετσι νομιζω.απλα ειναι δυσκολο να τα πετυχεις ολα μαζι .και τοβασικο να ειναι και καλο ρουτερ.λιγα και αυτα που κανεις On off το wireless απο κουμπακι.anyway.ελπιζω να βρει κατι ο topic starter απλα για μενα ας κοιταξει να ειναι καλο το ρουτερ και οχι να εχει αυτα τα παραπανω.

Το ον/οφ και να μην το χει γίνεται εύκολα... Κόβεις το καλόδειο που παίρνει ρεύμα και το ξανασυνδεεις με έναν διακόπτη και έτσι το κλείνεις και το ανοίγεις οπότε θες ;) ... Ή ευκολότερα το βγάζεις από την πρίζα άμα βρίσκετε σε ευκολη θέση... Τώρα για τα υπόλοιπα θα άμα δεν τα χει εξωτερικά με κουμπάκια θα ρυθμίζονται μέσω firmware

Δημοσ.

πολυ πατεντα αυτο.χαχα.να βαλεις και κανα κουμπακι touch.χεχε.αν και αμα ειναι να κανεις αυτο με το διακοπτη καλυτερα ενα μικρο πολυπριζο με διακοπτη.

Το ον/οφ και να μην το χει γίνεται εύκολα... Κόβεις το καλόδειο που παίρνει ρεύμα και το ξανασυνδεεις με έναν διακόπτη και έτσι το κλείνεις και το ανοίγεις οπότε θες ;) ... Ή ευκολότερα το βγάζεις από την πρίζα άμα βρίσκετε σε ευκολη θέση... Τώρα για τα υπόλοιπα θα άμα δεν τα χει εξωτερικά με κουμπάκια θα ρυθμίζονται μέσω firmware

Δημοσ.

πολυ πατεντα αυτο.χαχα.να βαλεις και κανα κουμπακι touch.χεχε.αν και αμα ειναι να κανεις αυτο με το διακοπτη καλυτερα ενα μικρο πολυπριζο με διακοπτη.

Χαχαχα ναι κουμπάκι touch αυτά είναι :D smartmodem όχι της πλάκας! Και με αυτό που λες γίνετε απλά τον διακόπτη τον συνδέεις όπου εσύ θες και όπου σε βολεύει ενώ το πολυμπρζο θα το έχεις κάτω από την πρίζα και είτε σε βολεύει είτε όχι από κεί θα το κλείνεις... Νταξ τώρα άμα είναι να το κλείνει μια στις τόσες ας μην κάνει και τίποτα απλά να το βγάζει από την πρίζα...
Δημοσ.

απλα ναι ποτε δεν καταλαβα το κλεινω το ρουτερ.η βγαζω σπυρακια οταν ακουω σε isp να λενε ε κλεινεται το ρουτερ για να μηνχαλασει.δηλαδη αμα ειναι εταιρεια και το θελει συνεχεια.ενα ρουτερ εχει φτιαχτει θεωρητικα αλλα και πρακτικα για να παιζει 24/7/365 .επισης η καταναλωση ενος ρουτερ ειναι πολυ μικρη για να αξιζει να το κλεινει καποιος.

Δημοσ.

απλα ναι ποτε δεν καταλαβα το κλεινω το ρουτερ.η βγαζω σπυρακια οταν ακουω σε isp να λενε ε κλεινεται το ρουτερ για να μηνχαλασει.δηλαδη αμα ειναι εταιρεια και το θελει συνεχεια.ενα ρουτερ εχει φτιαχτει θεωρητικα αλλα και πρακτικα για να παιζει 24/7/365 .επισης η καταναλωση ενος ρουτερ ειναι πολυ μικρη για να αξιζει να το κλεινει καποιος.

Μπαα για κατανάλωση δεν νομίζω να το κλείνουν, μόνο για φτο που λες ότι και καλά άμα το αφήνεις ανοιχτό θα χαλάσει γρηγορότερα...

Δημοσ.

αμα ειναι της πλακας λογικο να χαλασει παντως.αμα ειναι νορμαλ συνηθως θα αντεξει πολυ καιρο ειδικα αμα ειναι σε κανα Ups κτλ γιατι πολλα πραγματα χαλανε λογω ελλειψης Ups και λογω της γαματης Δεη

Δημοσ.

Χαχαχα! Ναι ακριβώς και την ακριβωπληρώνουμε κιόλας... Για φτο και γω κοίταζα πάντα την ποιότητα ,όπως πχ την μάρκα του ή τις απόψεις των άλλων που έχουν χρησιμοποιείσει την συσκευή, παρά το τι έχει πάνω και πως κλείνει το wifi... Αυτό προτείνω και στον φίλο να κάνει... Να κοιτάξει καλύτερα την μάρκα το μοντέλο και την τιμή παρά το ον/οφ

Δημοσ.

σωστα.ας παρει μια μαρκα που να ειναι καλη και μετα κοιταει και στα μοντελα αν υπαρχει κατι που τον καλυπτε και ας δωσει βεβαια και βαση σε ποιο απο τα 3 χαρακτηριστικα θελει μεγαλυτερη προτεραιοτητα

Χαχαχα! Ναι ακριβώς και την ακριβωπληρώνουμε κιόλας... Για φτο και γω κοίταζα πάντα την ποιότητα ,όπως πχ την μάρκα του ή τις απόψεις των άλλων που έχουν χρησιμοποιείσει την συσκευή, παρά το τι έχει πάνω και πως κλείνει το wifi... Αυτό προτείνω και στον φίλο να κάνει... Να κοιτάξει καλύτερα την μάρκα το μοντέλο και την τιμή παρά το ον/οφ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...