mihel_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Εδω και μια βδομαδα εχω στην κατοχη μου την hp 22xi. και σημερα αγορασα καλωδιο hdmi για να την συνδεσω με το pc. Μολις την συνδεσα και τον ανοιξα διαπιστωσα οτι οτι χανω ιντσες.Ειναι σαν να εχω μικροτερη οθονη.Στην αρχη που την ειχα συνδεση με DVI ηταν μια χαρα.Ti να κανω για να λυσω το προβλημα μου?
Millennium Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ποιά κάρτα έχεις? Scaling από τις ρυθμίσεις της κάρτας δοκίμασες?
mihel_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Εχω μια ati radeon 5770hd και το scaling ελυσε το προβλημα μου.Σε ευχαριστω millennium 1
zapermania Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μπράβο που έλυσες το θέμα.Η οθόνη γενικά πως σου φαίνεται?Ενδιαφέρομαι και εγώ να την αγοράσω για αυτό και σε ρωτάω.
johnmayson Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 απ οτι εχω ακουσει ειναι πολυ καλη οθονη η συγκεκριμενη
mihel_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Συγνωμη για την καθυστερηση αδερφια. Εμενα μου φαινεται αρκετα καλη και ειδικα για την τιμη που την αγορασα ηταν οτι καλυτερο. Μεχρι τωρα οποιος ερχεται και την βλεπει μου λεει οτι ειναι πολυ καλη. Και το μεγεθος της ικανοποιητικο μου φαινεται αν και η προηγουμενη οθονη μου ηταν 19αρα.
Millennium Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Η τιμή της πάντως στην Ελλάδα τώρα δεν είναι καλή.
mihel_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εγω την ειχα παρει απο τα makro και κοστισε 160 και κατι ευρω. Σε σχεση με τις υπολοιπες IPS οθονες που βρηκα ηταν φθηνη. Και οπως ειπα πολυ καλη ποιοτητα εικονας.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Η οθόνη είναι πολύ καλή. Ήταν όντως πολύ καλή η προσφορα του εσοπ πριν κανα διβδομαδο στα 135. Πολύ καλές γωνίες θέασηςλλόγω ips αλλα και σταθερή βάση. Απο πισω έχει το σήμα της hp όπως έχουν το μηλο τα iMac. Ειναι πολύ όμορφη και θα την συνιστούσα χωρίς πολύ σκέψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα