D3ST1N1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, Είμαι έτοιμος να παραγγείλω δίσκο (επιτέλους) και είμαι ανάμεσα στους 3 που αναφέρω ποιό πάνω στα 120gb για το σύστημα της υπογραφής μου. Κάποιες τελευταίες προτάσεις ευπρόσδεκτες!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Haldol Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ανάμεσα σε αυτούς τους συγκεκριμένους, ξεκάθαρα ο OCZ.
RottenLungs Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Κάτσε λίγο γιατι 120 GB vertex 4 δεν υπάρχει. Μήπως γενικά εννοείς 128GB; Γιατι στα 128GB και στην ίδια κλάση τιμής με τον Vertex 4 είναι ο Samsung 840 pro και όχι ο απλός (μήπως ξέχασες το pro στο πόστ σου; ). Και απο όλα τα reviews ο samsung 840 pro είναι πιο δυνατός απο τον OCZ vertex 4.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, Είμαι έτοιμος να παραγγείλω δίσκο (επιτέλους) και είμαι ανάμεσα στους 3 που αναφέρω ποιό πάνω στα 120gb για το σύστημα της υπογραφής μου. Κάποιες τελευταίες προτάσεις ευπρόσδεκτες!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. vertex 4 > intel 330 > samsung 840.
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλό θα ήταν οι απόψεις να είναι και τεκμηριωμένες... 1
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 vertex 4 (5 χρόνια εγγύηση, θεωρητικά ο γρηγορότερος) > intel 330 (MLC μνήμες, full παρελκόμενα, αξιοπιστία intel) > samsung 840 (πιο αδύναμος θεωρητικά από τους άλλους, στην πράξη δεν υπάρχουν διαφορές).
RottenLungs Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Βάλε να διαβάσει όποιο review θες και θα δείς αυτό που έγραψα παραπάνω. Αν θες ένα ενδεικτικό παράδειγμα. Εδώ Επίσης ένα υπέρ που δεν ανέφερα στο παραπάνω είναι οτι τρώει αισθητά λιγότερη μαπαταρία ο samsung. Οπότε για Laptop είναι μεγάλο ΥΠΕΡ, ίσως μαγαλύτερο και απο τις μικροδιαφορές στις ταχύτητες (οι οποίες μεταξύ OCZ crt 4 και 840 pro) δεν είναι αισθητές απο κανέναν.
Millennium Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Αν βρίσκει τον 840 pro στη τιμη του vtx 4 να τον προτιμήσει φυσικά.Από Ελλάδα έχουν μια μικρή διαφορά.
D3ST1N1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση μου αλλά είμουν στη δουλειά.Τον pro ενοούσα όχι τον απλό. Τελικά παρήγγειλα τον ocz ελπίζω η διαφορα στο συστημα μου απο τον απλό απαρχαιομένο π έχω τώρα να είναι τρομακτική. Βάζω και μια φωτογραφία απο speccy να μου πείτε την γνώμη σας. Εδώ είναι... Η ram μου μύπως δεν ειναι ρυθμισμένη στα 1600? 1
D3ST1N1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Τον περασα και έκανα και format.Τον παλιο τον εχω όπως ήταν απλά έβαλα απο τα bios να διαβάζει πρώτα τον ssd δεν τον πηραξα ακόμα γιατί δεν ξέρω πως ακριβώς να τον αδειάσω τελείως.Τα φώτα σας παρακαλώ....
nickelodeon Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Τον περασα και έκανα και format.Τον παλιο τον εχω όπως ήταν απλά έβαλα απο τα bios να διαβάζει πρώτα τον ssd δεν τον πηραξα ακόμα γιατί δεν ξέρω πως ακριβώς να τον αδειάσω τελείως.Τα φώτα σας παρακαλώ.... Πρώτα σβήνεις όλο το πορνό, μετά όλες τις σειρές που έχεις ήδη δει (δεν πρόκειται να της ξαναδείς), μετά όλες τις ταινίες που έχεις ήδη δει, εεε και τα υπόλοιπα 20 gb που περισσεύουν με mp3, φωτογραφίες και προσωπικά αρχεία τα αντιγράφεις στον SSD. (Πλάκα κάνουμε έεε μην παρεξηγηθείς)
D3ST1N1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Πρώτα σβήνεις όλο το πορνό, μετά όλες τις σειρές που έχεις ήδη δει (δεν πρόκειται να της ξαναδείς), μετά όλες τις ταινίες που έχεις ήδη δει, εεε και τα υπόλοιπα 20 gb που περισσεύουν με mp3, φωτογραφίες και προσωπικά αρχεία τα αντιγράφεις στον SSD. (Πλάκα κάνουμε έεε μην παρεξηγηθείς) Ευχαριστώ για τον χρόνο σου αλλα με τις εξυπναδες δεν βοηθάς. Το ερώτημα μου ήταν πώς τον κάνω format μεσα απο τα windows και πως αναδιαμορφώνω τα Partitions που υπηρχαν απο 4 σε 2 π.χ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 control panel, admin tools, computer management, disk management... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα