Silenzio Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 καλησπέρα, παρακαλώ θα ήθελα κάποια πρόταση για μητρική am3+ το υπόλοιπο σύστημα θα αποτελείται από τον fx6200 - 6670 asus - 2*4 gb ram kingston 1600 mhz και 2 σκλήροι ssd samsung 840 + 500 gb hdd. είμαι ανάμεσα στις εξής : Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526916 Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528628 Download: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528614 αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποια αιτιολογημένα θα με βοηθούσε πολύ. και αν κάποια βρίσκεται σε προσφορά σε κάποιο κατάστημα επίσης θα με βοηθούσε.
bloodmaniac Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 την πρώτη ασυζητητί ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα λευτα.καταρχας εχει 8+2 phases ρευματος κατι που θα σε βοηθησει πολυ αν θες να κανεις overclocking και εχει και dual bios που σημενει οτι αμα κατι γινει και σκαλωσει το bios κανει recover απο το δευτερο chip και ολα κομπλε.αν μπορεσεις να βρεις και το revision 3.0 Που εχει UEFI bios θα εισαι κοπλε
AiWaaa Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Να πας στην giga. Πολύ καλό Mobo γι αυτά τα χρήματα άριστο στο oc και με 8+2 power phase. Aμα δεν έχεις πάρει τον 6200 ακόμα πήγαινε σε 6300.
evagelou Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 εγω θα προτινα αυτη εδω με 1000! http://www.skroutz.gr/s/344340/Gigabyte-GA-990XA-UD3.html 8+2 Phase ! και ειναι το τελευταιο chipset που εχει κυκλοφορησει! 2
sobi1984 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 +1 στον evagelou η διαφορα χρηματικα ειναι αστεια για να προτιμησεις 970 chipset εναντι του 990...και εχουν μια διαφορα που ισως σε βολεψει καποια στιγμη αργοτερα οσο αφορα crossfire.. 1
Silenzio Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 ευχαριστώ πάρα πολυ για τις απαντήσεις ! οκ τότε αφήνω τις asrock και θα πάω σε gigabyte. αν ο μόνος λόγος είναι το cf για να πάρω την 990xa-ud3 τότε δεν αξίζει γιατι δε πρόκειται να κάνω ποτέ..βέβαια αν έχει να κάνει με επιδόσεις κλπ τότε ναι όντως η χρηματική διαφορά ειναι αμελητέα. ωστόσο ήθελα να ρωτήσω γιατί μου προτείνετε τον 6300, αφου ο 6200 τρέχει στα 3.8 ghz ενώ ο 6300 στα 3,5 ghz ?? (τον έχω απλά ρωτάω γιατι μου φαίνεται περίεργο) και δεύτερον να κοιτάξω να έχει bios rev 3.0 ? κατάλαβα καλά |?
bloodmaniac Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 στις επιδοσεις δεν νομιζω να δεις στην πραξη καποια διαφορα.οσον αφορα την 970a-ud3 το rev 3 εχει uefi bios ενω τα αλλα δεν εχουν.δεν σημενει οτι τα αλλα rev υστερουν σε κατι το ολο θεμα ειναι οπτικο και μονο,δλδ το uefi ειναι πιο φιλιοκο προς τον χρηστη σαν περιβαλλον ενω οι αλλες εχουν το κλασσικο bios το ιδιο ισχυει και στην 990.το rev 3 εχει uefi ενω τα αλλα εχουν κλασσικο bios
evagelou Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 ο 6200 ειναι ειναι προηγουμενης γενιας(bulldozer) ο 6300 ειναι τελευταιας γενιας (vishera) σαν γενικο συνολο αρκετα καλυτερος με απλα λογια
sobi1984 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 στις επιδοσεις δεν νομιζω να δεις στην πραξη καποια διαφορα.οσον αφορα την 970a-ud3 το rev 3 εχει uefi bios ενω τα αλλα δεν εχουν.δεν σημενει οτι τα αλλα rev υστερουν σε κατι το ολο θεμα ειναι οπτικο και μονο,δλδ το uefi ειναι πιο φιλιοκο προς τον χρηστη σαν περιβαλλον ενω οι αλλες εχουν το κλασσικο bios στα αλλα rev ειναι αισθητη η απουσια llc (load line calibration) το οποιο σε γλυτωνει απο πολλες σπαζοκεφαλιες σε περιπτωση overclock.... ακομα και το πρωτο rev της ud5 δεν εχει llc και πρεπει να παρεις μολυβι και χαρτι για να κανεις πραξεις να βρεις τι ταση πρεπει να βαλεις στις ρυθμησεις για να καταφερει το μηχανημα να μποοταρει... προσωπικα απο την εμπειρια μου (ud5) και την μεταβαση μου στην sabertooth με τον ιδιο επεξεργαστη το oc ηταν τουλαχιστον γελιο.. παλιοτερα ειχε δημιουργηθει μεγαλο θεμα σε φορουμ του εξωτερικου που κραζαν την gigabyte για αυτο μιας και στην ουσια ειναι κατι το οποιο σου κανει και την ζωη πιο ευκολη αλλα και πιο φιλικο προς τον χρηστη... επισης υπηρχαν με το κλασσικο bios μερικες μητρικες με llc αλλα τωρα μου διαφευγουν... 1
Silenzio Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για την βοήθεια !!!! 1
MiraNee Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δηλαδή οι μόνοι διαφορά της 990 με την 970 είναι τα bios?
bloodmaniac Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 οι διαφορες των 970 και 990 ειναι το crossfire-sli.τα bios διαφερουν απο rev σε rev της καθε μητρικης
sobi1984 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δηλαδή οι μόνοι διαφορά της 990 με την 970 είναι τα bios? αυτο καταλαβες ? διαφορετικα τσιπσετ... κοινο uefi bios διαφορα στις επιδοσεις crossfire
nk_surfer Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλή μητρική η GA-990XA-UD3 αλλά που θα βρούμε ρε παιδιά τη rev. 3.0; Γνωρίζεις κανείς αν πουλιέται πουθενά στην Ελλάδα; Έχετε ακούσει να έχει βρει κάποιος rev 3.0 μητρική της Gigabyte;
achilles_g_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλή μητρική η GA-990XA-UD3 αλλά που θα βρούμε ρε παιδιά τη rev. 3.0; Γνωρίζεις κανείς αν πουλιέται πουθενά στην Ελλάδα; Έχετε ακούσει να έχει βρει κάποιος rev 3.0 μητρική της Gigabyte; Πήρε σήμερα τηλέφωνο στο you ένας φίλος μου και του είπαν είναι η rev 3.0 και την παρήγγειλε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα