vagelas13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 παιδια καλησπερα μηπως ξερετε πως μπορω να κανω απεγκατασταση τα 7 απο το δικο D και να μηνουν τα 8 στο C ωστε οταν κανει εκινηση το μηχανημα να μη μου βγαζει τις 2 επιλογες
Demon Lord Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μόνο με φορμάτ στον D μπορείς να το κάνεις... Μέσω του cd εγκατάστασης των windows επιλέγεις τον D για φορμάτ... μετά μπαίνεις στο bios και επιλέγεις σαν primary τον C... Εγώ έτσι θα το'κανα... μπορεί κάποιος άλλος να έχει κάποιο καλύτερο τρόπο.
TheELF Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μιας και δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει ο άνθρωπος στο D ,μην του λες τέτοια πράγματα... Μπορείς απλά να επεξεργαστείς το μενού με το EasyBCD για να μην εμφανίζεται.
Demon Lord Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μιας και δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει ο άνθρωπος στο D ,μην του λες τέτοια πράγματα... Μπορείς απλά να επεξεργαστείς το μενού με το EasyBCD για να μην εμφανίζεται. Ναι αλλά αν είναι τόσο σημαντικά ατά α αρχεία που ίσως να'χει στο D υποθέτω πως έχει φροντίσει να δημιουργήσει backup αρχεία. Εξάλλου, εγ'ω τη γνώμη μου είπα, δεν τον υποχρ'εωσα κιόλας να το κάνει...
TheELF Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλά,μην το παίρνεις και προσωπικά το θέμα,απλά το format σε έναν δίσκο είναι αρκετά δραστική κίνηση για να την προτείνουμε έτσι άνετα. 1
vagelas13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Παιδια ευχαριστω πολλυ για τις βοηθειες δεν εχω κατι συμαντικο εκτος κατι τενιες που μπορω να μεταφερω απλα τον ποιο ευκολο τροπο ψαχνω γιατι παλια ειχα κανει φορματ αλλα δεν εζβησαν οι επιλογες στο ανοιγμα καποιο παιδι εδω μου ειχε προτινει ενα προγραμμα αλλα δεν το θυμαμαι ποιο σορυ που αργησα να απανηισω ειρθε η εγγονη μου και προηγηται καθοτι ειμαι παπους ευχαριστω παντος αν δεν γινει με το EasyBCD θα κανω format αναγκαστικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα