tunerakos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω ultrabook και θέλω να ακούσω γνώμες από κάποιον που να το έχει. Διαβάζω κάτι παράπονα για την οθόνη του και για τα ανεμιστήρια που ανοιγοκλείνουν και έχω ψιλοφοβηθεί. Δεν ξέρω τι να κάνω τελικά.. Να το αγοράσω ή όχι. Μου αρέσει που έχει πολύ καλό pixel density η οθόνη του και είναι ips έχοντας πολύ καλή χρωματική απόδοση. Από υλικά σκίζει μιας και κυριαρχεί το αλουμίνιο και έχει και μια υποτυπώδη κάρτα γραφικών για να παίζουμε κανένα ελαφρύ παιχνίδι. Περιμένω εντυπώσεις από κατόχους. Ευχαριστώ...
xristoforos89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 To συγκεκριμενο μοντελο βγαινει και με 1366x768 αλλα και με την ips Full HD. Εσυ ποιο απο τα 2 μοντελα εχεις δει;
tunerakos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αυτό με την full hd. Έχεις κάποια από τις δυο εκδόσεις?
xristoforos89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Είχα το αμέσως προηγούμενο το ux31. Από κατασκευαστικής άποψης πολύ καλό λάπτοπ κ λοιπά κ λοιπά. Το ux31 όμως παρότι είχε την 1600x900 ανάλυση, είχε θέμα με τις γωνίες θέασης. Εμένα είχε εξαρχής πάντως πρόβλημα με την μπαταρία (κρατούσε Μαξ μισή ώρα) οπότε πήρα τα χρήματα μου πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα