Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα...... Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό ελληνικό κατάστημα και κατά προτίμηση εντός Αθηνών για να αγοράσω ψύκτρα για hd 4850?

Δεν έχω πρόβλημα αν πρόκειται για aftermarket ψύκτρα ή για την στοκ, καθώς με ικανοποιεί αρκετά...

Δημοσ.

Για εντός Αθηνών δεν υπάρχει. Ψάξε στο e-world.Βάλτην σωστά και άλλαξε την σπασμένη βίδα και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Βασικά κόπηκε και δεύτερη βίδα από μόνη της...  :P Προσπάθησα με πένσα να βγάλω τη σπασμένη βίδα αλλά δεν...

Δημοσ.

πάρε καλύτερα αυτήν που σου λέει ο veteranos ειδικά αν είναι σαν την 4890 από θερμοκρασίες, την είχα σε ένα παλιό μηχάνημα αυγά τηγάνιζες. Αν έχεις κάποιο eshop κοντά σου την έχει και αυτό για να γλυτώσεις τα μεταφορικά...

Δημοσ.

εγώ είχα τη μαμά ψύκτρα της radeon http://www.geeks3d.com/public/jegx/200808/sapphire-radeon-hd-4850-toxic-02.jpg

ήμουν πολύ ευχαριστημένος... η κάρτα του βετεράνου "ψηνόταν" πραγματικά αλλά η δικιά μου πήγαινε μέχρι 80 βαμούς μάξιμουμ...

Δημοσ.

Άμα είσαι Αθήνα πήγαινε να την πάρεις από το pc1 με 17€  θα είναι καλύτερη από την stock σίγουρα οποία υλοποίηση και να έχεις έστω 5 βαθμούς

• Like 1
Δημοσ.

Άμα είσαι Αθήνα πήγαινε να την πάρεις από το pc1 με 17€  θα είναι καλύτερη από την stock σίγουρα οποία υλοποίηση και να έχεις έστω 5 βαθμούς

Οκ σ'ευχαριστώ πολύ... μάλλον ο βετεράνος πρέπει να σ'ευχαριστήσει γιατί εκείνος θα πάει αντί για εμένα...  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...