chek2fire Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Η είδηση έπεσε σαν βόμβα σήμερα στους κύκλους των rpg fan. Η CD project σήμερα το πρωί με μια λιτή ανακοίνωση ουσιαστικά αντικατέστησε τον αγαπημένο χαρακτήρα Gerald με ένα ψηφιακό σωσία του Justin Bieber. Μετά από αναζήτηση βρήκαμε τον υπεύθυνο παραγωγής του παιχνιδιού Adam Badowski και μετά από αφόρητες πιέσεις τελικά μας δήλωσε τα εξείς " Νομίζω ήρθε πλέον η ώρα να αφήσουμε πίσω χαρακτήρες σαν το Gerald και να πάμε σε κάτι ποιο ανάλαφρο και διασκεδαστικό. Πιστεύουμε ότι αυτή την απόφαση μας θα την εκτιμήσουν όλοι οι οπαδοί της σειράς"
zizu10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Κάποιος να δολοφονήσει τον υπεύθυνο παραγωγής υπάρχει???? Edit : Και ναι είμαι ο πρώτος που ψάρωσε
qsis Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 1η Απριλίου... :-( μα καλα φανταστηκε κανεις σοβαρα οτι θα βαλουν μια λεσβια να κανει το gerald? 7
Antwni Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Η είδηση έπεσε σαν βόμβα σήμερα στους κύκλους των rpg fan. Η CD project σήμερα το πρωί με μια λιτή ανακοίνωση ουσιαστικά αντικατέστησε τον αγαπημένο χαρακτήρα Gerald με ένα ψηφιακό σωσία του Justin Bieber. Μετά από αναζήτηση βρήκαμε τον υπεύθυνο παραγωγής του παιχνιδιού Adam Badowski και μετά από αφόρητες πιέσεις τελικά μας δήλωσε τα εξείς " Νομίζω ήρθε πλέον η ώρα να αφήσουμε πίσω χαρακτήρες σαν το Gerald και να πάμε σε κάτι ποιο ανάλαφρο και διασκεδαστικό. Πιστεύουμε ότι αυτή την απόφαση μας θα την εκτιμήσουν όλοι οι οπαδοί της σειράς" Να φανταστώ εσύ το σκέφτηκες όλο αυτό...(δεν βλεπω πουθενα πηγη) Μπραβισιμο!! (Όχι ότι θα το πίστευα...αλλα να μην εχουμε λινκ με την ειδηση να την στειλουμε σε κανα φιλο μπας και το πιστεψει )
tsioudiver Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Που είναι ο Washcloud να υλοποιήσει οπτικά την είδηση;;
chill Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Geralt was a hunter. Now he's a princess, riding his pink unicorn ..... 1
SearchEngine Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Παναγια μου ευτυχως 1η Απριλιου τι να περιμενεις να σου ερθει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα