Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Αυτο περιμενω απο την αρχη και σας ρωτησα για να μην το κανω απλα επειδη το υποψιαζομαι, εψαξα ολο το site, δεν βρηκα να το λεει καπου, ισως στο λεει μονο οταν εισαι μελος; Προσωπικα το θεωρω κακο να εχεις οικονομικο οφελος μεσα απο ενα φορουμ. Αλλη μια επιβεβαιωση απο καποιον; (η μια "αποδειξη"-link απο τον salv με pm)
Salvation81 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Αυτο περιμενω απο την αρχη και σας ρωτησα για να μην το κανω απλα επειδη το υποψιαζομαι, εψαξα ολο το site, δεν βρηκα να το λεει καπου, ισως στο λεει μονο οταν εισαι μελος;Δεν νομιζω πως ειναι απλα για μελη, ειναι για ατομα που πουλανε μεσω διαφημισεων σε σελιδες κλπ κλπ κλπ. Μπορει να δινουν και σε απλα μελη αλλα με λιγοτερα χρηματα αυτο δεν το γνωριζω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εχω παρει 9 κομματια ainol fire και hero 1 για μενα και φιλους απο spemall. Και τα 9 αψογα!!! Εχω αποψη για το συγκεκριμενο μαγαζι γιατι 1. Eιναι original και οχι μαιμουδες (βλεπε ebay, ainol-store, ainol-novo κλπ) 2. Ελεγχονται προτου σταλλουν στον πελατη 3. Δεν ειναι refublished δηλαδη επιστρεφομενα που τα χουν φτιαξει 4. Το πακετο δινει Package Accessories:USB cable,OTGcable,Earphone,User Manual ,Warranty Card ,charger,HDMI cable που κοστιζουν εξτρα 5. Στελνει με Singapore post με tracking number και οχι τη λαλακια το China post 5. Εχει διαθεσιμοτητα ακομα τελευταια κομματια σημερα Τωρα αν κατσουμε να ψιρισουμε τη μαιμου, απλα δεν αγοραζουμε....It s up to you Kαλύτερο 10ρι το Hero 1 ομως...εχω δωσει κουπονι και για αυτο Kai to Hyundai-T10 αλλα ανεβαινουμε τιμη . Σε μενα προσωπικά 4 παραγγελίες ηρθαν απο 10-13 ημερες. Το ipadalternative ομως 1. Eλεγχει τα fire πριν τα στειλει (βλεπε ελαφρες δακτυλιες στην οθονη και το οτι ερχοντα φορτισμενα ελαφρως) 2. Δε στελνει μαιμούδες (βλεπε ebay) 3. Εχει μια καλυψη εγγυησης οπως εχουν αναφερει καποιοι στο σχετικο νημα του myphone και εχουν επισταφει χρηματα ή αλλαγη ταμπλετας 4. Aμεσο refund σε περιπτωση καθυστερησης εκ μερους τους (μου ετυχε την πρωτη φορα που επεσα στην ελλειψη ips και ενω μιλαγαμε στο live chat τους αμεσα μου κανανε το refundaki) Κοιτα φιλε μου ολα θεμα επιλογων ειναι. Μπορεις και απο ebay να χτυπησεις fire σε δημοπρασια πχ. Do it. Εγω δε ρισκαρω ετσι ειδικα με κινεζικα ταμπλετακια που μπορει να παραλαβω,tablet....παραγεμισμενο με αμμο Ποιο μαγαζι ειναι καλυτερο τελικα; ΑDD: Επειδη υπαρχει και σε καλυτερη τιμη 118ευρω τελικη (δωρεαν μεταφορικα) χωρις κουπονια, φοβαμαι πως δεν υπαρχει "προσφορα". http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-fire-flame-burning-android-4-0-dual-core-aml-8726-mx-1-5ghz-tablet-pc-16gb-1gb-ips-product-18697.html
mikegad Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ε παρτο απο κει ρε φιλε. Εγω δε ρισκαρω resellings που χει βουιξει ο τοπος.... Ρε πάς καλά Επειδή εσύ για δικούς σου λόγους (το πιθανότερο οικονομικούς μέσω κουπονιών) προωθείς αυτό το site ,έχεις βγάλει τα υπόλοιπα και πολύ πιο γνωστα μάλιστα ,πως πουλάνε ανακατασκευασμένα? Μόνο στο spemall δίνουν οι εταιρίες γνήσια και καινούρια ,στα υπόλοιπα πλασάρουν μαιμούδες και επιστροφές. Στο κάτω κάτω ,γι αυτό υπάρχουν site όπως το Site: http://www.resellerratings.com/">http://www.resellerratings.com/ Συγκρινε το δικό σου με τα υπόλοιπα και πες μας Για οσους ενδιαφερονται το Spemall δινει κουπονια σε κοσμο και προσφερει 5.5$ ανα ταμπλετ που πουλιεται. Απλα το αναφερω για οσους αναρωτιουνται το γιατι παιζει σπαμαρισμα απο καποιους. (Δεν ειναι κακο, στην εποχη μας καλα κανει ο καθενας) Φυσικά και είναι κακό. Στις προσφορές έχει ποστάρει Δες για πόσα tablet έχει δώσει κωδικούς και τα πλασάρει σαν ευκαιρίες ,που από πιο γνωστά κινέζικα καταστήματα τα βρίσκεις φθηνότερα. Ας το κλειδώσει κάποιος
Salvation81 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Φυσικά και είναι κακό. Στις προσφορές έχει ποστάρει Δες για πόσα tablet έχει δώσει κωδικούς και τα πλασάρει σαν ευκαιρίες ,που από πιο γνωστά κινέζικα καταστήματα τα βρίσκεις φθηνότερα. Ας το κλειδώσει κάποιος Απο την στιγμη που δεν "πειραζει" κανεναν γιατι ειναι κακο ? Και πιο φτηνα παιρνει καποιος ενα tablet και βαζει και κατι ο αλλος στην τσεπη του. Τωρα αν σαν προσφορα η τιμη δεν λεει αυτο ειναι αλλο θεμα.
analyzer Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Επειδη πολυ θεμα εχει γινει και ενω ξεκινησα το θεμα με σκοπο να μοιρασω τα κουπονια που μου εδωσαν θελω να κανω τις εξης διευκρινησεις: 1. Οφελος οικονομικο εγω προσωπικα ΔΕΝ εχω. Τα κουπονια μου τα εδωσαν αφου ΠΡΩΤΑ τους τα χα σκασει χοντρα και ειχα αγορασει περι τα 10 tablets (κοστος 1700 ευρω μεσο ορο) απο αυτους για μενα και φιλους μου. Eπισης δωθηκαν για να εχω εκπτωση σε μελλοντικες αγορές μου αλλα και φιλων μου απευθειας χωρις οριο στη χρηση τους. 2. Πριν το spemall ημουν φανατικος του ipadalternative δεν το αρνουμαι, ειχα αγορασει αλλα 8 tablets απο Σεπτεμβρη εως Δεκεμβρη, οι οποιοι και καλές τιμες ειχαν και στο chat μιλουσαν και original κομματια εδιναν κλπ κλπ. Το ιδιο εκανε και ο administrator του myphone που για πρωτη φορα στα ελληνικα δεδομενα εκανε δεκτος μέλος τον owner του ipadalternative!!! Αν ανατρεξετε στο myphone.gr θα διαπιστωσετε ομως οτι τελευταιο μηνα πολλοι κινδυνευουν να χασουν τα λεφτακια τους. Εγω τα σπασα γιατι ακομα και 2 θηκουλες που ζητησα ως καλος πλεατης ποτε δεν τις εστειλαν και ποτε δε μου καναν εκπτωση σε καποια αγορά οποτε εκοψα 3. Η διαφημιση του spemall απο εμενα γινεται γιατι οπως ειπα. Δινουν και αυτοι original tablets, τα ελεγχουν πριν τα στειλουν, μιλανε και απαντανε στα chat gia διαθεσιμοτητες κλπ. δινουν tracking number στα δεματα για να παρακολουθεις την πορεια (sg post και οχι china post. 4. Επειδη πολλοι μαγκες εχουν μαζευτοι εδω μεσα και ενω εχουν μαυρα μεσανυχτα απο ιντερνετ και ινετρνετικες αγορές πλεον τα κουπονια αυτα που εχω ή οτι αλλη προσφορά μου δωθει θα τη δινω επιλεγμενα μεσω pm και φυσικα σε οποιον ενδιαφερεται 5. Σαφως και δε δεσμευσα κανενα να ψωνισει απο εκει. Το ιντερνετ προσφερει απειρες επιλογες εξαλλου Οσο για τον κ εξυπνόπουλο mikegad ας μας πει ποσα λεφτακια εχει ριξει σε ενα κινεζομαγαζο χωρις προβλημα και πολυ ευχαριστως να αλλαξω/αλλαξουμε προμηθευτη. Αυτα τα ολιγα 2
Salvation81 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Επειδη πολυ θεμα εχει γινει και ενω ξεκινησα το θεμα με σκοπο να μοιρασω τα κουπονια που μου εδωσαν θελω να κανω τις εξης διευκρινησεις: 1. Οφελος οικονομικο εγω προσωπικα ΔΕΝ εχω. Τα κουπονια μου τα εδωσαν αφου ΠΡΩΤΑ τους τα χα σκασει χοντρα και ειχα αγορασει περι τα 10 tablets (κοστος 1700 ευρω μεσο ορο) απο αυτους για μενα και φιλους μου. Eπισης δωθηκαν για να εχω εκπτωση σε μελλοντικες αγορές μου αλλα και φιλων μου απευθειας χωρις οριο στη χρηση τους. 2. Πριν το spemall ημουν φανατικος του ipadalternative δεν το αρνουμαι, ειχα αγορασει αλλα 8 tablets απο Σεπτεμβρη εως Δεκεμβρη, οι οποιοι και καλές τιμες ειχαν και στο chat μιλουσαν και original κομματια εδιναν κλπ κλπ. Το ιδιο εκανε και ο administrator του myphone που για πρωτη φορα στα ελληνικα δεδομενα εκανε δεκτος μέλος τον owner του ipadalternative!!! Αν ανατρεξετε στο myphone.gr θα διαπιστωσετε ομως οτι τελευταιο μηνα πολλοι κινδυνευουν να χασουν τα λεφτακια τους. Εγω τα σπασα γιατι ακομα και 2 θηκουλες που ζητησα ως καλος πλεατης ποτε δεν τις εστειλαν και ποτε δε μου καναν εκπτωση σε καποια αγορά οποτε εκοψα 3. Η διαφημιση του spemall απο εμενα γινεται γιατι οπως ειπα. Δινουν και αυτοι original tablets, τα ελεγχουν πριν τα στειλουν, μιλανε και απαντανε στα chat gia διαθεσιμοτητες κλπ. δινουν tracking number στα δεματα για να παρακολουθεις την πορεια (sg post και οχι china post. 4. Επειδη πολλοι μαγκες εχουν μαζευτοι εδω μεσα και ενω εχουν μαυρα μεσανυχτα απο ιντερνετ και ινετρνετικες αγορές πλεον τα κουπονια αυτα που εχω ή οτι αλλη προσφορά μου δωθει θα τη δινω επιλεγμενα μεσω pm και φυσικα σε οποιον ενδιαφερεται 5. Σαφως και δε δεσμευσα κανενα να ψωνισει απο εκει. Το ιντερνετ προσφερει απειρες επιλογες εξαλλου Οσο για τον κ εξυπνόπουλο mikegad ας μας πει ποσα λεφτακια εχει ριξει σε ενα κινεζομαγαζο χωρις προβλημα και πολυ ευχαριστως να αλλαξω/αλλαξουμε προμηθευτη. Αυτα τα ολιγα Απλα για να μην πει κανεις πως λεω οτι λεω χωρις να ειμαι σιγουρος για κατι αυτο ειναι μυνημα που ελαβα απο το Spemall πριν καιρο : "We pay $5.5 USD/pc tablet commission, if you'd like to work on this, we will send you discount/coupon details" Απο εκει και περα δεν ειναι αναγκη να τσακωθουμε, κρατηστε λιγακι τα προσχηματα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 4. Επειδη πολλοι μαγκες εχουν μαζευτοι εδω μεσα και ενω εχουν μαυρα μεσανυχτα απο ιντερνετ και ινετρνετικες αγορές πλεον τα κουπονια αυτα που εχω ή οτι αλλη προσφορά μου δωθει θα τη δινω επιλεγμενα μεσω pm και φυσικα σε οποιον ενδιαφερεται Βοηθω λοιπον στην αφαιρεση του δημοσιου περιεχομενου των κουπονιων απο τη δικη μας κοινοτητα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις