Προς το περιεχόμενο

[tablet] Ainol Novo 7 Flame - @SPEmall (?) 127€ & αλλα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διεθετω εκπτωτικά κουπονια για επιλεγμενα tablets απο spemall.

Δεν ξερω αν επιτρεπεται να δημοσιευσω εδω

Ενδεικτικα εχω για

Ainol Fire

Ainol Hero 2 European English version

Hyundai T7S

Tα 2 πρωτα τα εχω στην κατοχη μου και ειναι πραγματικά άπαιχτα και ταχυτατα ειδικά το Ηero 2. Oi "γνώστες" ξέρουν.

Επεξ/σία από matrixxx
Αφαιρεση κινητου τηλεφωνου
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δεν τα δημοσιεύεις. Όπως και με τα κουπόνια της logitech παλαιότερα, δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω. Ίσα ίσα μπράβο που τα  μοιράζεσαι.

Δημοσ.

Ας απαντησουν οι διαχειριστες. Δεν θελω να θεωρηθει διαφημιση ή οτι εχω καποιο οφελος απο το εν λογω καταστημα spemall.com

Απλα εχω παραγειλει 5-6 φορες απο αυτους και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και σαν προιοντα και σαν customer care

Δημοσ.

Δεν νομίζω να τίθεται θέμα διαφήμισης εφόσον κάποιος/οι μπορεί να επωφεληθεί από κάποια προσφορά/κουπόνι (είτε έχεις κάποιο μικρό bonus από το συγκεκριμένο κατάστημα εσύ προσωπικά, είτε όχι) γιατί με αυτή τη λογική, το κάθε θέμα στην ενότητα των προσφορών θα μπορούσε να θεωρηθεί διαφήμιση, από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε προσωπικά τον TS  ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου δωσανε τα κουπονια και μιας και ηδη εχω παραγεγειλει για εμενα 2 tablets και κανα 5αρι για φιλους μου δωσανε τιμης ενεκεν αυτα και τα μοιραζομαι μαζι σας.

Kαι τα 7 απο spemall.com σφαιράτα και ποιοτικά σε 18 μερες σπιτι μου
Τα κουπονια που εχω ειναι

Επεξ/σία από matrixxx
Αφαιρεση κουπονιων
Δημοσ.

Δεν είναι και οι καλύτερες τιμές όταν πχ σε pandawill τα έχουν τόσο και με δωρεάν μεταφορικά κιολας. Το λέω για το huyndai t7s που το γλυκοκοίταζα τις προάλλες.

Δημοσ.

Δεν είναι και οι καλύτερες τιμές όταν πχ σε pandawill τα έχουν τόσο και με δωρεάν μεταφορικά κιολας. Το λέω για το huyndai t7s που το γλυκοκοίταζα τις προάλλες.

Μαζι με τα αξεσουαρ?

Δε νομιζω....

Δημοσ.

μου ηρθε και μενα ταμπλετ απο το spemall.com την προηγουμενη βδομαδα..σε 10 μερες (επαρχια).

νομιζω καλυτερο απο το pandawill ειναι..

Ainol Fire ηθελα να παρω αλλα δεν ειχαν..νομιζα οτι δεν θα ξαναφερουν. Νομιζω καλη η τιμη

Δημοσ.

Μαζι με τα αξεσουαρ?

Δε νομιζω....

Τα αξεσουάρ αυτά τα βρίσκεις 10-14 δολάρια όλα μαζί με δωρεάν μεταφορικά απο ebay. πόσα είναι τα μεταφορικά που χρεώνει το εν λόγω site; 16 ευρώ. Και στην 1η σελίδα για ποιον λόγο διαφημίζει free shipping??? :S Αν δεν είχε τα μεταφορικά, η τιμούλα θα ήταν σούπερ. τωρα είναι απλά καλή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσιμπησα και για το best off μοντελακι απο www.spemall.com

Επεξ/σία από matrixxx
Αφαιρεση κουπονιων
Δημοσ.

Δεν βλεπω λοιπα τεχνικα χαρακτηριστικα στο site συν του οτι ενδεχεται να μην εχει κοινοτητα για υποστηριξη απο πισω αρα αν δεν υπαρχουν διαθεσιμες rom για να βγαλεις τα κινεζικα, τα σκουπιδια που θα εχει και να ελπιζεις σε μελλοντικες αναβαθμισεις ειναι λιγο ρισκο.

Επισης δεν λεει τι οθονη εχει. Αλλο ips και αλλο απλο πανελακι.

Δημοσ.

Δεν μπορω αν εκφερω αποψη για τα aoson.

Εγω ainol (fire, hero 1, hero 2)εχω παρει και απο οτι εχω μαθει απο φιλους και το huyndai ειναι πολυ καλο επίσης

Δημοσ.

Αντί να πας για το Icoo D70 proII που έχω όπως πολλοί άλλωστε από τη προσφορά του dx...στα ίδια λεφτά περίπου βρίσκεις το 

AMPE A78 7" IPS. Με IPS μόνιτορ, 2 ηχεία και ελπίζω καλύτερη μπαταρία. Απλά προσοχή βγαίνει σε έκδοση χωρίς IPS ή με 512MB RAM ή με GPS και 3G. 

Το ICOO είναι καλό μόνο για τα 37 ευρώ που το πήραμε όχι παραπάνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...