nikolakisiii Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλησπέρα σας, έχω ένα πρόβλημα, ξεκίνησα να κάνω format το pc μου, από τα 7 να γυρίσω στα xp, κάνω όλα τα βήματα κανονικά για το format του σκληρού και βρίσκομαι στο στάδιο που τελειώνει το format και κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής για να ξεκινήσει η εγκατάσταση των windows, εκεί τώρα μου βγάζει to boot from cd press any key δεν πατάω τίποτα και είναι κολλημένο εκεί για πολύ ώρα, δεν θα έπρεπε να προχωρήσει στην εγκατάσταση των windows, τι να φταίει?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Aφου σου βγαζει "boot from cd press any key" ε πάτα εν κουμπι να κανει εγκατάσταση
nikolakisiii Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Aφου σου βγαζει "boot from cd press any key" ε πάτα εν κουμπι να κανει εγκατάσταση το πάτησα και ξαναγυρίζει στα ίδια που έκανα και πριν, δηλαδή ξανακάνει format τον σκληρό, απ' ότι είδα σε βιντεάκια την δεύτερη φορά που σου βγάζει αυτό το μήνυμα δεν πρέπει να πατήσεις κάτι και κατ' ευθείαν σε πηγαίνει στην εγκατάσταση των windows. Το έκανα πολλές φορές αλλά φτάνω μέχρι αυτό το στάδιο, μετά τίποτα. Ευχαριστώ για την απάντηση .
nikolakisiii Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Βγαλε το cd τοτε. Ok, μετά όμως πως θα γίνει η εγκατάσταση των windows χωρίς το cd, ευχαριστώ και πάλι, θα το δοκιμάσω και θα σου πω !
TheELF Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Όταν σου το ζητήσει το ξαναβάζεις.. Μπορείς εναλλακτικά να αλλάξεις την ρύθμιση από το Bios αλλά ποιο εύκολα έτσι.
άδικος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Βγάλτο όπως σου είπανε και μόλις ξεκινήσει ξαναβάλτο. Μη περιμένεις να σου το ζητήσει.
nikolakisiii Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Παιδιά λύθηκε, αλλού ήταν το πρόβλημα τελικά, σας ευχαριστώ πολύ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα