Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας.
Σε usb stick είχα αποθηκευμένο ένα χρήσιμο αρχείο το οποίο τακτικά έπρεπε να επεξεργαστώ. Σήμερα το πρωί το επεξεργάστηκα, τελείωσα, είδα ότι στο usb stick υπήρχε η προηγούμενη ημερομηνία, έκανα την βλακεία και το διέγραψα, πήγα να το αντιγράψω από τον υπολογιστή, βλέπω υπήρχε μόνο αντίγραφο και λογικό είναι. Πατάω επάνω και μου άνοιξε παράθυρο διαλόγου πως το εγγραφο δεν βρίσκεται. Στον κάδο ανακύκλωσης δεν υπάρχει.
Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου; SOS

Δημοσ.

Ναι!

Βασικό... πριν το ανακτήσεις ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ STICK!

Αν το αρχείο είναι ανέγγιχτο αλλά δεν φαίνεται, θα το ανακτήσεις σίγουρα.

Μερικά προγράμματα που γνωρίζω τα οποία όλα είναι τσαμπέ.

Icare Data Recovery Free 5

Icare Undelete 1.0

Recuva 1.4

Diskinternals Partition Recovery 3

Softperfect File Recovery 1.2

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την βοήθεια, αλλά δεν έγινε τίποτα. Για την ακρίβεια, εντοπίστηκε ο τίτλος του αρχείου και μόνο, προσπάθησα να το ανοίξω, με ρωτάει αν εμπιστεύομαι την πηγή προέλευσης, απαντάω ναι, αλλά δεν ανοίγει. Το προσπάθησα με 3 προγράμματα, σε όλα το ίσιο απτέλεσμα. Μήπως επειδή προέρχονταν από στικάκι;

Αχ αυτά τα στικάκια.
Δημοσ.

Χμ... δεν ξέρω να σου πω.

Πάντως αν ήταν και μπορούσες να το ανακτήσεις, θα το είχες ήδη κάνει, οπότε λογικά το αρχείο είναι κατεστραμένο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, αλλά δεν έγινε τίποτα. Για την ακρίβεια, εντοπίστηκε ο τίτλος του αρχείου και μόνο, προσπάθησα να το ανοίξω, με ρωτάει αν εμπιστεύομαι την πηγή προέλευσης, απαντάω ναι, αλλά δεν ανοίγει. Το προσπάθησα με 3 προγράμματα, σε όλα το ίσιο απτέλεσμα. Μήπως επειδή προέρχονταν από στικάκι;

Αχ αυτά τα στικάκια.

Φίλε papresa όταν κάνει δουλειά, καλό είναι ταυτόχρονα να σποθηκεύονται σε διάφορους δίσκους τα αρχεία που επεξεργάζεσαι ταυτόχρονα. Εγω όταν κάνω δουλειά σοβαρή, τα αρχεία μου κάθε 30 seconds αποθηκεύονται σε 2 σκληρούς δίσκους και ένα στικάκι. Ένα καλό πρόγραμμα είναι αυτό SyncBackPro. Τουλάχιστον και να το έχασες, σου δίνω μία λύση για να μην το ξαναχάσλεις στο μέλλον!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...