costa hosta Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Προσφατα εγκατεστησα ενα προγραμμα με ονομασια Hamachi στον υπολογιστη μου για να μπορω να βλεπω τις καρτελες των πελατων μου.Στην ουσια συνδεομαι με τον server της εταιρειας που εργαζομαι μου ειπανε.ΕΡΩΤΗΣΗ : μπορει καποιος να βλεπει που σερφαρω,τι κωδικους βαζω κτλ εγω απο τον υπολογιστη μου?
madsc Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Όχι, σε καμία περίπτωση. Tο hamachi στήνει VPN κρυπτογραφημένο δίκτυο ανάμεσα στους υπολογιστές που συνδέει. Από τα καλύτερα του είδους του. Πρόκειται για εικονικό δίκτυο μέσω της σύνδεσης του internet. Ο υπολογιστής σου θα συμπεριφερθεί σαν να ήταν τοπικά συνδεδεμένος με τον εν λόγω server στο ίδιο φυσικό τοπικό δίκτυο, με την διαφορά ότι η μέγιστη ταχύτητα επικοινωνίας αποστολής και λήψης δεδομένων του θα είναι το upload έκαστης ADSL σύνδεσης. Κοινή πρακτική για να συνδεθούν απομακρυσμένες εταιρείες/γραφεία μεταξύ τους, πολύ σωστά πράξανε. /sc
costa hosta Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το ρωταω αυτο γιατι μαλλον αυτος που μου το ειπε ειναι πιο ασχετος απο εμενα.Μου ειπε οτι θα μπορουν να βλεπουν σε ποιες σελιδες μπαινεις.τι ωρες και γενικα τα παντα.Σ'ευχαριστω παρα πολυ φιλε.
rfc Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αυτο μπορει να γινεται και πιθανον να γινεται και δεν εχει σχεση με το hamachi, μπορει και να εχει, διοτι αυτο στο εγκαταστησαν με καποιο remote soft. Ποτε κανεις δε μπορει να ξερει και στις εταιρειες γινονται αυτα με πολλους τροπους και οχι με καποιο hamachi μονο. Για αυτο λοιπον να προσεχεις καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα