Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικα το πρωτο που θα κοιτουσα ,θα ηταν ο driver της καρτας.

δες αν εχεις την τελευταια εκδοση και αν ναι δοκιμασε να την ξαναπερασεις.

αν συνεχιστει δοκιμασε με την αμεσως προηγουμενη

Δημοσ.

Sobi οχι,πηγαινα το κουτι ολόκληρο και τους ελεγα οτι .... εκει που εκανα μια χ εργασια-παιχνιδι μου εκλεινε και εβγαζε BSOD.Ετσι τους πηγα το κουτι την Μ.Δευτερα το πρωι,μετα απο 1ωρα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λενε οτι φταίνε οι Ram..και οτι θα μου τις αλλαξουνε...εεε αφου με πηρανε ξανα για να μου πουνε οτι ειναι ετοιμο,παω το παίρνω και καθως παω να ανοιξω τον υπολογιστη μου εβγαλε μπλε οθονε με την πρωτη..το πηγα το απογευμα και αυτο συνεχιστηκε μεχρι την Μ.Τεταρτη...το πρωι το πηγαινα,το μεσημερι το επερνα και το βραδυ ξαναχαλουσε..

Δημοσ.

καταλαβα... κλαφτα χαραλαμπε....

τρεξε memtest να δεις αν ολα ειναι καλα....

να υποθεσω μνημες corsair φορας ?

Δημοσ.

Mikegad,εχω την τελευταια εκδοση της καρτας γραφικων και επειδη το προβλημα μου δεν ειναι "χθεσινο" δεν νομιζω να βρισκεται εκει το προβλημα...Και ναι Corsair μνημες εχω...Ασε το τι εχω περασει με τον υπολογιστη μου δεν λεγεται :) τουλάχιστον ήλπιζα και ελπίζω να βρω τουλάχιστον τι στον δαίμονα πρόβλημα εχει

Δημοσ.

Χμ... δυστυχώς οι μνήμες έχουν τεσταριστεί,( τις πήγα στο πλαίσιο ) και μου είπαν ότι είναι μια χαρά...Το να είναι κάτι με την κάρτα γραφικών παίζει ?

χαχαχαχαχαχαχα.... καλο φιλε. κοιμησου ησυχος :P

memtest, τροφοδοτικο, vga καρτα δες καθως και βγαλε-restart-βαλε drivers.... οχι Beta

Δημοσ.

Mikegad,εχω την τελευταια εκδοση της καρτας γραφικων και επειδη το προβλημα μου δεν ειναι "χθεσινο" δεν νομιζω να βρισκεται εκει το προβλημα...Και ναι Corsair μνημες εχω...Ασε το τι εχω περασει με τον υπολογιστη μου δεν λεγεται :) τουλάχιστον ήλπιζα και ελπίζω να βρω τουλάχιστον τι στον δαίμονα πρόβλημα εχει

απλα αν το πας τωρα  και τελικα δεν βρεις τι ειναι ζητα να βαλεις τις crucial  που εχουν γιατι αυτες οι vengeance  κανουν τα δικα τους... ειδικα αν εχεις και ανεβασμενο τον επεξεργαστη...

(δεν μπορω να αναλυσω αλλο γιατι εχω φαει σαν ζωο και χαροπαλευω στο πληκτρολογιο) :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Έκανα το Memtest και δεν είχα κανένα ERROR.. Τώρα? ψάχνομαι συνέχεια στο ίντερνετ και σε ΠΟΛΛΆ site και όλοι λένε για τροφοδοτικό .... παίζει με καινούργιο τροφοδοτικό να έχω θέμα?????????? δεν πιστεύω να είμαι τόσο! άτυχος ...και κατι ακόμα . Έχω κατεβάσει ενα cpuid hwmonitor λέγεται και λενε οτι δείχνει την τροφοδοσία στο σύστημα ..το κατέβασα άλλα δεν καταλαβαίνω τπτ.. έχω σχετικές εικόνες άμα κάποιος μπορεί να βοηθήσει.!

Δημοσ.

Εγώ πάντως επιμένω στο θέμα με την κάρτα γραφικών... Και μένα μου κάνε κάτι τέτοια την άλλαξα και ήσυχασα...νταξ δεν λέω πως είναι και λύση στο παραμικρό πρόβλημα αλλαγή αλλά έτσι κι αλλιώς είχα βάλει πρόγραμμα από ποιο πριν να την αλλάξω οπότε...

Δημοσ.

Για τις 2 Ram μου φίλε μου,η μητρική μου έχει δυνατότητα μέχρι 1333mhz άρα οι δiκές μου που είναι 1600 ( απο οτι μου εχουν πει παντα ) "ρυθμίζονται" μόνες τούς να τρέχουν στα 1333mhz.Για το τροφοδοτικό που είπες Vader :P μέσω Bios? και τέλος LovexVotka, δυστυχώς και εγώ πιστεύω τώρα πια οτι αυτό μάλλον είναι το πρόβλημα μου... απλός προτού προβώ σε μια τόσο δαπανηρή ( χρηματικής απόψεως ) αλλαγή , θέλω να βεβαιωθώ οτι δεν είναι κατι αλλο..γιατι αμα πάρω κάρτα γραφικών και μου κάνει πάλι τέτοια πραγματάκια..στα restart απευθύνομαι...θα με δείτε στις ειδήσεις ( πάντως,ουτε η κάρτα γραφικών μου ειναι "παλιά" τοποθετημένη πριν 1.5χρονο )

Δημοσ.

Αστο αυτο με τη ραμ... ειναι λιγο ungoogleable. Τροφοδοτικο-καρτα κοιτας τωρα.

χαχαχχαχα....σου έχει κολλήσει βλέπω το ungoogleable :-)

Όπως σου λένε φίλε μου ,τσέκαρε πρώτα το τροφοδοτικό και αν δεν είναι αυτό ,πας για κάρτα

• Like 1
Δημοσ.

Για τις 2 Ram μου φίλε μου,η μητρική μου έχει δυνατότητα μέχρι 1333mhz άρα οι δiκές μου που είναι 1600 ( απο οτι μου εχουν πει παντα ) "ρυθμίζονται" μόνες τούς να τρέχουν στα 1333mhz.Για το τροφοδοτικό που είπες Vader :P μέσω Bios? και τέλος LovexVotka, δυστυχώς και εγώ πιστεύω τώρα πια οτι αυτό μάλλον είναι το πρόβλημα μου... απλός προτού προβώ σε μια τόσο δαπανηρή ( χρηματικής απόψεως ) αλλαγή , θέλω να βεβαιωθώ οτι δεν είναι κατι αλλο..γιατι αμα πάρω κάρτα γραφικών και μου κάνει πάλι τέτοια πραγματάκια..στα restart απευθύνομαι...θα με δείτε στις ειδήσεις ( πάντως,ουτε η κάρτα γραφικών μου ειναι "παλιά" τοποθετημένη πριν 1.5χρονο )

Καλά κάνεις και τα τσεκάρεις όλα... Το τροφοδοτικό εγώ το βλέπω ποιο ύποπτο απ ότι την κάρτα... Γιατί λογικά άμα έφταιγε η κάρτα θα σου πάγωνε η οθόνη ή θα σου άλλαζε χρώμα και θα έμενε σε αυτό πχ μαύρο ή μπλέ... Ενώ τώρα που σου κάνει ρισταρτ είναι ποιο γενικό και το τροφοδοτικό το βρίσκω ποιο ύποπτο... Δεν είμαι και 100% σίγουρος κιόλας να μην σε πάρω στον λεμο μου ψάξτο λίγο ποιο πολύ και μετά καταλύγουμε ποιο σίγουροι σε κάτι

Δημοσ.

LoveXVotka το restart γινεται ως εξης...Παγωνει η οθονη,ακουγεται ενας απιστευτα εκνευριστικος ηχος...( ΜΠΙΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ) και μετα γινεται το restart. Αυτο για το κατεβασμα  occt για να τεστάρω  το τροφοδοτικό παω BIOS ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...