Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να αναφέρω ένα πρόβλημα με το Pc μου, το οποίο είναι το εξής < Το pc κάνει restart σε Games > Δεν το κάνει σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν το κάνει μόνο σε καινούργια απαιτητικά παιχνίδια,το κάνει σε ΌΛΑ και επιπροσθέτως δεν έχει χρονική ακρίβεια,δεν το κάνει μετά από 5 λεπτά κάνει restart οπότε θέλει, έχει τύχει να μην κάνει restast μέρες. Μου είχαν πει και είχα δει κάποια forums ότι γιαυτό το λόγω φταίει συνήθως το τροφοδοτικό και έτσι από ένα Turbo-X 550w πήγα σε ένα Corsair 650W αλλά και πάλι δεν άλλαξε τίποτα. Η θερμοκρασίες τις κάρτας γραφικών μου μετά από alt-tab σε ένα Game είναι στα 45-65 ανάλογα το παιχνίδι. Θα ήθελα πραγματικά την βοήθεια σας καθότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

<p>Καλησπέρα! Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να αναφέρω ένα πρόβλημα με το Pc μου, το οποίο είναι το εξής < Το pc κάνει restart σε Games > Δεν το κάνει σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν το κάνει μόνο σε καινούργια απαιτητικά παιχνίδια,το κάνει σε ΌΛΑ. Μου είχαν πει και είχα δει κάποια forums ότι γιαυτό το λόγω φταίει συνήθως το τροφοδοτικό και έτσι από ένα Turbo-X 550w πήγα σε ένα Corsair 650W αλλά και πάλι δεν άλλαξε τίποτα. Η θερμοκρασίες τις κάρτας γραφικών μου μετά από alt-tab σε ένα Game είναι στα 45-65 ανάλογα το παιχνίδι. Θα ήθελα πραγματικά την βοήθεια σας καθότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!</p>

Μήπως κανένα πυκνωτακι στη μητρικη ;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά  και σας χιλιο ευχαριστώ για τις πολλοί γρήγορες απαντήσεις σας.Για το πυκνωτακι στην μητρική πως μπορώ να το ελέγξω ? Για τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή, είναι παραπλήσιες με την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Ανοιξε το κουτι να ναι μέρα να βλέπεις, και δες απο κάθε πυκνωτη επάνω αν ειναι επιπεδος η αν εχει κανένα εξωγκομα- φουσκωμα ή κανένας σκασμενος..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά  και σας χιλιο ευχαριστώ για τις πολλοί γρήγορες απαντήσεις σας.Για το πυκνωτακι στην μητρική πως μπορώ να το ελέγξω ? Για τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή, είναι παραπλήσιες με την κάρτα γραφικών.

και ο επεξεργαστης σου ποιος ειναι ?

πες μας το συστημα σου αρχικα να δουμε μηπως βρουμε τι φταιει

Δημοσ.

Θα το ελέγξω αυτό με τον Πυκνωτή  ,για το σύστημα μου :                                       AMD Phenom II x6 1055T.
                                                                                                                                        Gtx 550 ti 
                                                                                                                                         Corsair 650W
                                                                                                                                          MSI 760GM-P23

Ευχαριστώ και πάλι για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Καλημέρα Παιδιά και πάλι, Άνοιξα το PC το ελενξα καλά καλά και με τις λίγες γνώσεις μου,δεν είδα κάτι σε καμμενο ή φουσκωμένο στην μητρική.. Άρα ? Είμαι μπουχτισμένος πια.. αυτό το πρόβλημα πάει πολλούς μήνες τώρα και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγω + το ότι δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τα παιχνίδια που έχω αγοράσει....

Δημοσ.

Κάποιο πρόβλημα ίσως με τις μνήμες? Κάνε και κανένα memtest να δούμε... Εμένα μου τύχαινε περίπου κάτι τέτοιο γιατί είχα κάνει oc στη vga και το τροφοδοτικό δε μπορούσε να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις... Αλλά σε εμένα απλά κράσαρε ο driver και σταμάταγε το παιχνίδι, δε μου έκανε restart το pc.

Δημοσ.

Χμ... δυστυχώς οι μνήμες έχουν τεσταριστεί,( τις πήγα στο πλαίσιο ) και μου είπαν ότι είναι μια χαρά...Το να είναι κάτι με την κάρτα γραφικών παίζει ?

Δημοσ.

Καλά ασ'τους αυτούς... παλιότερα είχα πρόβλημα με τους αντάπτορες της vga μου... την πήγα τρεις φορές στο Πλαίσιο και μου έλεγαν ότι είναι μια χαρά και ότι έφταιγαν διάφορα άλλα πχ καλώδιο, οθόνη κλπ κλπ

κατέβασε το memtest και τέσταρε τες ένα 10ωράκι για να είμαστε 1000% σίγουροι.

Δημοσ.

Ωραια Ωραια,θα το κανω τοτες :D Καλα απο το Πλαισιο παντως εχω καει...το Πασχα που μας περασε πηγα Μ.Δευτερα-Μ.Τριτη-Μ.Τεταρτη για αλλαγη Ram..Και τις τρεις φορες που πηγα μου δίνανε χαλασμένες Ram..Τι γινεται? δινουν τις Stock? 

Δημοσ.

Ωραια Ωραια,θα το κανω τοτες :D Καλα απο το Πλαισιο παντως εχω καει...το Πασχα που μας περασε πηγα Μ.Δευτερα-Μ.Τριτη-Μ.Τεταρτη για αλλαγη Ram..Και τις τρεις φορες που πηγα μου δίνανε χαλασμένες Ram..Τι γινεται? δινουν τις Stock? 

χαλασμενες τι εννοεις ? το κουτακι ηταν κλειστο και το ανοιγες σαν να ειναι καινουργιο ?

μηπως λεω επαιρνες μνημες μη συμβατες με την μητρικη σου ... (μπορει να τυχει λιγες φορες αυτο αλλα οταν τυχαινει ειναι μ@@@α)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...