Panos Val Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Γεια σε όλους.. Ψάχνουμε drummer για μπάντα σε στυλ nu metal/metalcore.. Βρισκόμαστε στην περιοχή του Ωρωπού Αττικής.. Αν υπάρχει ενδιαφερόμενος ας επικοινωνήσει μαζί μου εδώ ή ας μου στείλει e-mail στο [email protected]..Υ.Γ. Να ζητήσω συγνωμη αν δημιουργώ σε λάθος μέρος αυτό το τόπικ και θα παρακαλούσα αν είναι λάθος να μου πείτε το σωστό να το δημιουργήσω εκει.. 1
giwrgosthemusician Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Εγώ παίζω κιθάρα και μένω Πειραία ;p 1
JP21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Γεια σε όλους.. Ψάχνουμε drummer για μπάντα σε στυλ nu metal/metalcore.. Βρισκόμαστε στην περιοχή του Ωρωπού Αττικής.. Αν υπάρχει ενδιαφερόμενος ας επικοινωνήσει μαζί μου εδώ ή ας μου στείλει e-mail στο [email protected].. Υ.Γ. Να ζητήσω συγνωμη αν δημιουργώ σε λάθος μέρος αυτό το τόπικ και θα παρακαλούσα αν είναι λάθος να μου πείτε το σωστό να το δημιουργήσω εκει.. Ενδιαφερεστε ακομα?
Panos Val Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ενδιαφερεστε ακομα? Ναι φίλε μου, ενδιαφερόμαστε.. (Συγνώμη για την μακροχρόνια καθυστέρηση κιόλας) Αν θέλεις στείλε μου ένα e-mail να τα πούμε από εκεί, μου είναι πιο εύκολο να δω τα e-mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα