nikolasR200 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 το συγκεκριμένο πρόβλημα "φεύγει" και έρχεται χωρίς κάποια προφανή αιτία.. gigaby 990xa (rev1) amd phenon x6 ssd ocz (το έκανε και πριν τον ssd) 8gb ram nvidia 460gtx Κλπ κλπ το πρόβλημα, για το οποίο βρίσκω αναφορές, αλλά όχι λύσεις.. ανά ακανόνιστα διαστήματα που θα πέσει σε αδράνεια από μη χρήση και ενώ κανονικά θα έπρεπε να επανέλθει απλά με πάτημα κουμπιού στο πληκτρολόγιο (όπως κάνει τις περισσότερες φορές) δεν επανέρχεται, ούτε καν από το power button.. η μόνη λύση είναι off το τροφοδοτικό, πολλάπλά πατήματα το power button (πιθανον για αποφόρτιση?) της μητρικής on το τροφοδοτικό και ξεκινάει κανονικά.. το ίδιο έκανε με win7 το ίδιο κάνει και με win8.. στο bios στο sleep είδα ότι ήταν το s3 mode, αλλά θεωρώ ότι είναι το πιο κοινό..δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποια ιδέα..
panosem Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Α και μένα το κάνει το γ@@@@ νο μερικές φορές.. Αλλα όχι πάντοτε. Αλλες φορές τρώει το κόλλημα και ανοίγει μετα μονο με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού power και επανεκκινηση, ενώ ορισμένες φορές με το κουνημα του ποντίκιου στρώνει ΚΑΤ ευθείαν, όπως πρέπει δηλαδή κανονικα... Sent from my iPhone using Insomnia
nikolasR200 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 αν έχεις άλλο τροφοδοτικό ,δοκίμασε το δυστυχώς δεν έχω, αλλά θα προσπαθήσω να βρω για το "γαμώτο"..εμένα το μυαλό μου προσανατολίζεται είτε στη μητρική είτε σε ρύθμιση αυτής..αλλά δεν ξέρω..και το κακό είναι ότι αν πράγματι είναι μητρική με τα αραια διαστήματα που εμφαν΄ζιεται, δύσκολο να γυρίσει και σε εγγύηση..
nikolasR200 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 α και να προσθέσω ότι το τροφοδοτικό είναι coolermaster..
mikegad Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 επίσης τσέκαρε τους πυκνωτές της μητρικής σου για τίποτα φουσκώματα
nikolasR200 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 θα το κάνω και αυτό.. να σε ρωτήσω ανάμεσα στο s3 Και s1 mode για sleep, ειναι προτιμότερο το s3 το οποίο είναι default? λόγω κατανάλωσης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα