Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,
εδώ και μέρες έχω ένα θέμα με το PC μου. Το πρόβλημα είναι πως κλίνει όποτε θέλει και στην οθόνη βλέπω να λέει πως έχει μπει στην αναμονή....έκανα φορματ μήπως είχε ιό αλλά και πάλι τίποτα

τι λέτε να φταίει?

Δημοσ.

Κανένας πυκνωτησ σκασμενος είτε στη μητρικη είτε στο τροφοδοτικο....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

πως θα δω αν ειναι οντως καμενοι?

Δημοσ.

θα διαφέρει από τους υπόλοιπους (θα έχει φουσκώσει ,σκάσει ,βγάλει υγρο)

δες στο google φωτογραφίες και θα καταλαβεις

Δημοσ.

Μόνο μεσα απ το κουτι. Ανοίγεις απο πλάγια και τσεκαρεις τους πυκνωτες.. Η επάνω μερια τους θα πρέπει να ναι επίπεδη και να Χεί κάποια χαραγματια...είτε σε σχήμα Σταύρου είτε σε σχήμα Τ.. Αν δεις κάποιους να ειναι παραφουσκωμενοι ή σκασμενοι τότε έχεις θέμα.. Επίσης ξεβιδωσε το τροφοδοτικο, βγάλτο έξω και άνοιξε το να δεις αν συμβαίνει και εκει κατι αντίστοιχο....ΟΛΑ ΑΥΤΑ Μόνο αν είσαι σίγουρος οτι θα μπορέσεις να τα ξένα επανατοποθέτησεις όπως πριν και χωρίς να κανεις καμια ζημιά στο τροφοδοτικο. Αν δεν έχεις τις γνώσεις ζητά βοήθεια απο κάποιον φιλο σου γνωστη του αντικειμένου ...Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

λογικα δεν θα εχει και μυρωδια καμμενου? το οποιο δεν μυριζει τπτ μεσα στο κουτι....δεν κανει σε σιγκεκριμενα λεπτα οτι σβηνει...σβηνει οποτε θελει...αν και η μητρικη ειναι καινουρια δεν παιζει να το επαθε μεσα σε 3 εβδομαδες....

Δημοσ.

<p>λογικα δεν θα εχει και μυρωδια καμμενου? το οποιο δεν μυριζει τπτ μεσα στο κουτι....δεν κανει σε σιγκεκριμενα λεπτα οτι σβηνει...σβηνει οποτε θελει...αν και η μητρικη ειναι καινουρια δεν παιζει να το επαθε μεσα σε 3 εβδομαδες....</p>

Το τροφοδοτικο ποσόν καιρό το έχεις..

Αν μπορείς τρεξε ενα stress test, δηλαδή να το ζορισεις κανα 5λεπτο και να δεις αν στο κάνει στα ζορισματα μόνο και τότε το πιθανότερο ειναι το τροφοδοτικο..

Δημοσ.

<p>το ειχα αγορασει απο φιλο του φορουμ και ειναι παλιο zalman 600αρι....το εχω και κανα 2μηνο εγω</p>

Εσυ... Ο Φιλος...

Οσο για το προηγούμενο πόστ, δεν ειναι απαραίτητο να μυριΖει καμένο. Αν δεν δεις κατι, λογικα απο κάπου αλλού θα προέρχεται το πρόβλημα. Ιδίως αν το κάνει οποτε να ναι και όχι στα ζορισματα....εκει στο ζορισμα πιθανός φταιχτης θα ναι κάποιος πυκνωτης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...