Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Εχω το παραπανω λαπτοπ με προβλημα στη καρτα γραφικων.

Δεν εμφανιζει τιποτα στην οθονη,τελειως μαυρη. Τη συνδεσα και με τη τηλεοραση μεσω rgb αλλα ξανα τιποτα. Με βαση τα συμπτωματα μαλλον ειναι η καρτα γραφικων. Γνωριζει καποιος αν η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη ή ειναι χωριστη οπως εχω δει σε καποια αλλα λαπτοπ?

Ρωταω γιατι εχω την εντυπωση πως με τη βοηθεια του ebay πιο φθηνα αγοραζεις μητρικη παρα να επισκευασεις καρτα γραφικων.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Έχω βρει άκρη να τη φέρω την πλακέτα πολύ πιο φθηνά απ´οσο κοστίζει η επισκευή , λιγότερο και από μισή τιμή . Οπότε καλύτερα αλλάζω μητρικη παρά να πάω να δώσω από 120-180 που ζητάνε συνήθως για επισκευη κάρτας γραφικών .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έχω βρει άκρη να τη φέρω την πλακέτα πολύ πιο φθηνά απ´οσο κοστίζει η επισκευή , λιγότερο και από μισή τιμή . Οπότε καλύτερα αλλάζω μητρικη παρά να πάω να δώσω από 120-180 που ζητάνε συνήθως για επισκευη κάρτας γραφικών .

καλώ είναι όμως να βρείς/αγοράσεις ακριβώς την ίδια(δές το p/n είναι τυπωμένο έπάνω στήν μητρική σου),μην έχει προβλήματα ασυμβατότητας με το Hardware του λάπτοπ σου.

Δημοσ.

Καλησπερα! Εχω το παραπανω λαπτοπ με προβλημα στη καρτα γραφικων.

Δεν εμφανιζει τιποτα στην οθονη,τελειως μαυρη. Τη συνδεσα και με τη τηλεοραση μεσω rgb αλλα ξανα τιποτα. Με βαση τα συμπτωματα μαλλον ειναι η καρτα γραφικων. Γνωριζει καποιος αν η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη ή ειναι χωριστη οπως εχω δει σε καποια αλλα λαπτοπ?

Ρωταω γιατι εχω την εντυπωση πως με τη βοηθεια του ebay πιο φθηνα αγοραζεις μητρικη παρα να επισκευασεις καρτα γραφικων.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Τι μητρικη ειναι αυτη που θα σου ερθει?.Αν σκασει πανω στον μηνα τι κανεις?

Δημοσ.

Μην αλλάξεις μητρική γιατί πάλι τα ίδια θα σου κάνει, άμα θες να το φτιάξεις μόνο με reball αν και κατά την γνώμη μην ασχοληθείς είναι καμένο χαρτί όλες οι σειρές 6000,9000 της hp. πούλα το ανταλλακτικά βάλε κάποια λεφτά και πάρε ένα καινούργιο και όχι hp ( Has Problems )

• Like 1
Δημοσ.

Είναι επισκευασμενη . Έχω ξανά αγοράσει από το ίδιο κατάστημα , Αγγλία και δεν είχα ποτέ πρόβλημα . Σου δίνουν εγγύηση 90 μέρες

Δημοσ.

Καινούργιες μητρικές δεν υπάρχουν για αυτά τα μοντέλα εδώ και πολλά χρόνια, από το ebay είναι επισκευασμένες το θέμα είναι πόσες φορές είναι επισκευασμένες και με πιο τρόπο ( φούρνους, πιστολάκια μαλλιών, καμινέτα) μόνο άμα έχει γίνει reball με επαγγελματικό εξοπλισμό τότε θα είναι καλή η μητρική, το πρόβλημα επικεντρώνεται στο είδος των κολλήσεων που χρησιμοποιούσαν στα συγκεκριμένα τσιπ και πολλές φορές κυκλοφορούν και μητρικές με αναβαθμισμένα τσιπ για καλύτερη συμπεριφορά.

Άμα η μητρική σου δεν έχει πειραχτεί ποτέ είναι προτιμότερο να το πας όπως είναι σε ένα αξιόπιστο κατάστημα για reball και να μην μπλέξεις και εσύ αν δεν το κατέχεις με ανοίγματα λαπτοπ κλπ, όλα τα μαγαζιά που κάνουν reball προσφέρουν από 3 μήνες και πάνω εγγύηση.

Σου έγραψα πριν αυτό για καινούργιο από την άποψη ότι το λαπτοπ είναι ήδη παλιό είναι και προβληματικό και ότι επισκευή, αγορά και να κάνεις κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα βγάλει και ένα 6μηνο σίγουρο, θα πρέπει να το δουλεύεις πλέον μόνιμα πάνω σε βάση με ανεμιστήρες και να παρακολουθείς συνεχεία τα επίπεδα των θερμοκρασιών, σκέψου τα ολα και τι σε συμφέρει και αποφασίζεις.

Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτό που λες . Το θέμα είναι πόσο θέλουν για το reball και ποιος το κάνει . Γιατί τα μαγαζιά και service θέλουν να βγάλουν τα λεφτά της εβδομάδας με την επισκευη ενός λάπτοπ .αν θες στείλε μου ξανά μαγαζί που έχεις ιποψιν σου που το κάνει καλά . Σ'ευχαριστω πολύ

Δημοσ.

Φίλε μου σε hp dv9542, μετά από 2 reballing και μια αλλαγή μητρικής, έχω να σου πω ότι δεν αξίζει κανείς, να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ, γι' αυτή την σειρά των φορητών. Καλύτερα να δεις για καινούριο. Το δικό μου, στο οποίο έγινε reballing από μεγάλη εταιρεία του χώρου, δεν κράτησε ούτε ένα μήνα.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι το reballing το έχουμε παρεξηγήσει και λογικό είναι μιας και στην Ελλάδα και οι μεγάλες εταιρείες δεν έχουν μεγάλη επιτυχία. Αν κάποιος ξέρει και το κάνει σωστά και επαγγελματικά πιστεύω γίνεται σαν καινούργια η μητρική.

Δημοσ.

Οπως σου έγραψε και κάποιος ποιο πάνω τα συγκεκριμένα laptops είναι τα χειρότερα που έχει βγάλει η HP ever οποτε δεν αξίζει να ασχοληθείς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...