Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο εγώ είδα τους 120c max στο cputin ?

Το είδα και εγώ.Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο bug του προγράμματος ή των αισθητήρων?

Δημοσ.

Το είδα και εγώ.Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο bug του προγράμματος ή των αισθητήρων?

1000% λανθασμένη ένδειξη - ανύπαρκτος αισθητήρας! 

Δεν χρειαζεται να τον απασχολει!

Δημοσ.

Μπορει να στρωσει με bios update

κατεβασα την νεα εκδοση το εκαψα με nero 12 αλλα δεν μου bootarei για να κανω την αναβαθμιση biosupdate..καμια λυση???

Δεν ξέρω ας δει και με άλλο πρόγραμμα.

ξερεις κανενα αλλο προγραμμα να το ελενξω???σε ευχαρηστω για την παρατιριση δεν το ειδα καν αυτο..!!!

1000% λανθασμένη ένδειξη - ανύπαρκτος αισθητήρας! 

Δεν χρειαζεται να τον απασχολει!

βασηκα εχω 2 fans ανεμηστιρακια που δεν ειναι συνδεμενοι στην μητρηκη αλλα με πατεντα απο το τροφοδοτικο ενοσα τα καλοδια μαυρο κοκκινο..παιζει να ειναι αυτο????

Δημοσ.

Μη δινεις βαση γενικως, αλλα για το γαμωτο κατεβασε το τελευταιο HWmonitor και προσπαθησε για bios update με στικακι ή flopy disk

• Like 1
Δημοσ.

Μη δινεις βαση γενικως, αλλα για το γαμωτο κατεβασε το τελευταιο HWmonitor και προσπαθησε για bios update με στικακι ή flopy disk

το τελευτεο εχω προσφατα εκανα update.υπαρχει αλλο προγραμα να το ελενξω?? δεν εχω flopy και στα bios δεν εχει επιλογη usb ελεος ουτε αυτο δεν εχει...

Δημοσ.

Μεινε ετσι και εισαι μια χαρα, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

φιλε ετσι το βλεπω και εγω..μεχρη στιγμεις δεν μου εκανε καπιο προβλημα για να πω οτι ανυσηχω και ο υπολογιστης δουλεβει μερα νυχτα..αν ειταν κατι θα εβγαζε καπιο προβλημα..ελενχω απλα τωρα εντατικα την θερμοκρασια μου και βλεπω ειναι σταθεροι..σε θεμα θερμοκρασιας δεν νομιζω να προκιψει κατι γτ σχεδον καθε 2 μηνες κανω γενικο καθαρισμο fans τροφοδοτικο αλαγη παστας κλπ... ας μινει ομως ανοιχτω το θεμα να ακουσουμαι κιαλες αποψεις αν κατι δεν επεσε στην αντιλυψη μας γτ ποτε δεν ξερεις...!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρουσιαστικε ενα προβλημα στην καρτα γραφικον καθος επαιζα wot εσβησε η οθονη με ενα μονοτονο ηχο και επειτα εκανε επανεκκινιση χωρεις να μπουταρι καν στα bios ενω επρεπε να πατισω restart απο την μοναδα για να γινει κανονικα η εκκινιση...το προτο βημα ειταν να δω αν ανεβασε καποια θερμοκρασια αλλα ειταν σταθερα στο xaximu 62c (καθολου ανυσιχιτικο αφου ειταν σε loader) ελεγα μηπως εκανα λαθος στης ρυθμισεις o/c στην καρτα γραφικων μου..δειτε και εσεις 

Link.png Site: http://prntscr.com/yzu6l">o/c video card

αυτα ανεβασα λιγο μονο πριν το o/c του επεξεργαστη επαιζε κανονικα μετα το o/c επαθε το κολιμα..καμια βοηθεια??

Επεξ/σία από lefterhs13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...