Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα παρήγγειλα την http://www.amazon.fr/gp/product/B00AX2ONI0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96

207 μου βγηκε μαζι με μεταφορικα νομιζω..γιατι ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο amazon

Ακριβως τοσο βγηκε και σε εμενα που την πηρα για εναν φιλο,oποτε εισαι μια χαρα. Καρταρα και απο τα καλυτερα VFM ;)

Ποια 227 τι λετε ??? Αφου 191 κανει+10Ε μεταφορικα=201+6Ε διαφορα ελληνικου ΦΠΑ με του γαλλικου= 207Ε Τελικο ποσο που πληρωνει!

Και τα παιχνιδια κανονικοτατα θα τα λαβει μαζι με την καρτουλα...

Δημοσ.

Ακριβως τοσο βγηκε και σε εμενα που την πηρα για εναν φιλο,oποτε εισαι μια χαρα. Καρταρα και απο τα καλυτερα VFM ;)

Ποια 227 τι λετε ??? Αφου 191 κανει+10Ε μεταφορικα=201+6Ε διαφορα ελληνικου ΦΠΑ με του γαλλικου= 207Ε Τελικο ποσο που πληρωνει!

Και τα παιχνιδια κανονικοτατα θα τα λαβει μαζι με την καρτουλα...

Σε ποσες μερες σου ηρθε φιλε??την εχω παραγγείλει απο το μεσημέρι και ακομα δεν μου εχουν απαντήσει αν ολα ειναι οκ

Δημοσ.

Λογικα πρεπει να σου εχουν στειλει κατι σαν βεβαιοτικο. Αλλιως θα σου στειλουν σιγουρα μολις γινει dispatched.Μην ανησυχεις. Σε 5-6 μερουλες μου ερχονται συνηθως αλλα ειναι ανολογα πως θα σου κατσει.. Αλλες φορες μπορει να ερθει και σε 4 και αλλες σε 7. Υπομονη λοιπον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...