kinezos69 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Συχνά μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα, μαυρίζει η οθόνη για μερικά δεύτερα και επανέρχεται γράφοντας ότι ανακτήθηκε με επιτυχία.Ψάχνοντας στο νετ προτείνουν διάφορες λύσεις αλλά δεν κατάλαβα ποια να εφαρμόσω.Ποια είναι η γνώμη σας?Μιλάμε για σταθερό με win7-32 , pentium4, ATI radeon HD 2600pro AGP.
alexzzz Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις ένα update στους drivers της κάρτας γραφικών
kinezos69 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις ένα update στους drivers της κάρτας γραφικώνλοιπόν, έβαλα τους drivers και ενώ διορθώθηκε το θέμα με την απόκριση οθόνης, ο υπολογιστής πλεον κινείται πολύ βαριά δλδ με πολλά σπασίματα. Τι μπορεί να συμβαίνει?
alexzzz Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Πολλά μπορεί να είναι. Από την εγκατάσταση μέχρι και hardware πρόβλημα. Οι κλασσικές πρώτες κινήσεις είναι antivirus, antimalware scan και έπειτα test στις ram και στον σκληρό δίσκο
kinezos69 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Λοιπόν επανέρχομαι. Έκανα απεγκατάσταση τους drivers, τους ξανα έβαλα, δοκίμασα άλλους αλλά τίποτα.Πηγαίνοντας βέβαια στη διαχ.συσκευών βλέπω ότι μου κίτρινο τριγωνάκι στην κάρτα γραφικών. Κάνω δεξί κλικ και ενημέρωση αλλά μου λέει ότι έχω τους τελευταίους οδηγούς. Το παράδοξο είναι ότι έχει διορθωθεί το αρχικό πρόβλημα με "Το πρόγραμμα οθόνης σταμάτησε να ανταποκρίνεται" αλλά δημιουργήθηκε άλλο. Στην ουσία έχει πέσει πολύ η απόκριση του υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα