rfc Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Πολυ μετριος και δικαιολογουντε ολα αυτα που εχεις. Ζησε ετσι Τουλαχιστον επειδη αυτος εχει αρκετα υψηλο L2 cache 6ΜΒ, προσπαθησε να το δηλωσεις στη registry, θα σε βοηθησει λιγο καθως και διαφορα αλλα tweaks
paul_w810i Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το θεμα ειναι ομως οτι αυτα τα προβληματα εχουν εδω και περιπου εναν μηνα, για τη δουλεια που τον θελω ειναι αρκετος, δε πολυπιστευω οτι δικαιολογειται η μετρια αποδοση του.
TheELF Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Defrag του έκανες;;Από ελεύθερο χώρο πως πάει;;;Γιατί γενικά σαν ταχύτητα καλά είναι.
paul_w810i Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Defrag θα του κανω σε λιγο αλλα για ας υποθεσουμε οτι δε θα δω διαφορα μετα το defrag, τι αλλο μπορει να φταιει; Απο χωρο εχω 4GB ελευθερα στο partition που εχω το λειτουργικο αλλα και παλαιοτερα ημουν παντα στο οριο να το γεμισω και δεν αντιμετωπιζα τετοιο προβλημα. edit: Εκανα defrag και το προβλημα παραμενει. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2013 από paul_w810i
rfc Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μπορει να μη δικαολογειται το 100% αυτων που σου λεω αλλα κατα καποιο τροπο δικαολογειται. Θες συνεχη συντηρηση για να μην τα εχεις αυτα. Δες και με malwarebytes αν εισαι καθαρος απο malwares. Κανε και ενα καθαρισμο με το ccleaner. Αν κανεις ολα αυτα που σου λεμε θα νιωσεις καλυτερα αλλα πρεπει να τα κανεις συχνα γενικως.
paul_w810i Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 εχω κανει τα παντα και το μονο που μου μενει ειναι το format απ' ο,τι φαινεται. απλα ανησυχω αν ειναι καποιο hardware προβλημα και δεν λυθει.
rfc Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Οταν εννοεις τα παντα εβγαλες και ολα τα extensions να δεις μηπως καποιο δε σου εχει κατσει?
paul_w810i Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Τα απενεργοποιησα ολα στον firefox και το προβλημα υπαρχει και με φρεσκια εγκατασταση οποιουδηποτε αλλου browser.
paul_w810i Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Προσεξα οτι η το NT Kernel & System χρησιμοποιει περισσοτερο cpu οταν ανανεωνω ή φορτωνω σελιδες και φαινεται να ειναι αναλογο με το κολλημα που εμφανιζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα