Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα τον τελευταιο καιρο, συγκεκριμενα το παρατηρω οταν φορτωνω μια σελιδα, πιο εντονα αν επιλεξω ανανεωση ολων των καρτελων (πολλες καρτελες). Το προβλημα ειναι οτι κατα τη διαρκεια της φορτωσης ο επεξεργαστης μου φτανει στο 100% για λιγο(οσο διαρκει η φορτωση/ανανεωση των σελιδων) και οσο ο επεγεργαστης ειναι στο 100% ο,τιδηποτε να παιζει σε μουσικη η βιντεο κολλαει, 'τραβαει' και ακουγεται σαν ο ηχος να επιβραδυνεται. Εχω τρεξει το System Stability Test του Everest και δεν ειχα τετοια κολληματα με τον επεξεργαστη στο 100%. Δε μπορω να καταλαβω που βρισκεται το προβλημα. Τρεχω Windows 7 sp1 κι το προβλημα υπαρχει ειτε με firefox, με opera η με chrome.

Δημοσ.

Στο Stability Test ειχα βαλει και τον δισκο να 'ζοριζεται' παρολα αυτα  δεν ειδα το ιδιο προβλημα. Η ραμ μου μενει στα ιδια επιπεδα, το μονο που επηρεαζεται ειναι ο επεξεργαστης.

Δημοσ.

Το test αυτό δεν λέει κάτι,όταν έχεις το πρόβλημα έχε ανοιχτό την διαχείριση εργασιών και δες τι γίνεται με τους πόρους σου.

Δημοσ.

Τι ψαχνω στους πορους; Δεξια στις προβολες η 'δραστηριοτητα' του δισκου δειχνει να μεγαλωνει της ωρα που ο επεξεργαστης χτυπαει 100%.

Δημοσ.

Ναι,ωραία,αυτό το φανταζόμασταν και έτσι,πες κάνα στοιχείο πόσο μεγαλώνει ή ανέβασε και καμιά φωτογραφία,γενικά αν πλησιάζει τα όρια κάποιου πόρου,μνήμης δίσκου κτλ,υπάρχει εκεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

στην καρτελα που σου δειχνει την χρηση του cpu απο κατω θα σ λεει και την χρηση της μνημης,πες μας εκει τι βλεπεις η ανεβασε καποιο screenshot οπως ειπε και ο TheELF

Δημοσ.

Το οτι ειναι ταλαιπωρημενος ο σκληρος ειναι αληθεια αλλα θα μπορουσε οντως να προκαλει τετοιου ειδους προβληματα;

post-133285-0-73799400-1364829638_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι, στάνταρ μπορεί να είναι από τον δίσκο,αφού οι browser δουλεύουν με cache στον δίσκο οπότε όταν ζορίζεται από εκεί δεν μπορεί παράλληλα να διαβάζει και άλλα αρχεία όπως μουσική κτλ,τρέξε μια και το Crystal Disk Mark για να δεις τι ταχύτητα πιάνει,αν θες και δεν έκανες ποτέ κάνε και ένα καλό defrag Mydefrag (system disk monthly)

Δημοσ.

Πολυ χρησιμες πληροφοριες, κατεβαζω το Crystal Disk Mark και θα κανονισω αργοτερα μια ανασυγκροτηση. Το format το αφηνω για τελευταια λυση μιας και θελει πολλη δουλεια να δω τι εχω για backup και τι οχι. Μια ερωτηση, καθε φορα που εγκαθιστουσα windows κατα την εγκατασταση ειχε επιλογη για format και γινοταν πολυ γρηγορα, υπαρχει αλλος πιο αποτελεσματικος τροπος; Ή ειναι το ιδιο πραγμα;

Επισης με το Crystal Disk Mark πως βλεπω την ταχυτητα;

Δημοσ.

με την γρηγορη μεθοδο μενου καποια καταλοιπα μεσα στην δισκο. η καλυτερη λυση ειναι η αλλη μεθοδος κατα την γνωμη μου για να εισαι σιγουρος οτι θα γινει σωστη δουλεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...