Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θες να καταλαβεις μαλλον.Οταν αγοραζεις κατι καινουριο,αγοραζεις με την προοπτικη να σου κρατησει οσο περισσοτερο γινεται..Οταν αυτο το περισσοτερο φτανει προς το τελος του λοιπον,κοιταζουμε να ειναι αναβαθμησιμο με το μικροτερο δυνατο κοστος.Με αυτη την προοπτικη προτεινω την εν λογω επιλογη μου.Γιατι να μην γλειτωσει καποια χρηματα τωρα αφου δεν χανει σε επιδοσεις για την χρηση που κανει,γιατι να μην παρει εναν επεξεργαστη που ειναι σε πλατφορμα πιο νεα,και οχι νεκρη οπως το 1155,γιατι να μην παρει και εναν επεξεργαστη ο οποιος ειναι και 8πυρινος κατι που θα χρειαστει στα επομενα παιχνιδια τα οποια θα εκμεταλευονται τους πολυπυρινους και γιατι να μην επιλεξει τον επεργαστη τον οποιο οταν θα ερθει η ωρα να τον αλλαξει,να χρειαστει μονο καινουριο επεξεργαστη και οχι να χρειαστει να αλλαξει και μητρικη αρα και περισσοτερα χρηματα επιπλεον?

• Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν θες να καταλαβεις μαλλον.Οταν αγοραζεις κατι καινουριο,αγοραζεις με την προοπτικη να σου κρατησει οσο περισσοτερο γινεται. Συμφωνώ. Μαζί θα παλιώσουν και τα δύο σε γενικές γραμμες. Αν κάτι θα κράταγε περισσότερο θα ήταν ο 3570Κ. Οταν αυτο το περισσοτερο φτανει προς το τελος του λοιπον,κοιταζουμε να ειναι αναβαθμησιμο με το μικροτερο δυνατο κοστος Γιατί φτάνει στο τέλος του? Επειδή βγαίνει κάτι καινούριο? Παντα θα βγαίνουν καινούρια. .Με αυτη την προοπτικη προτεινω την εν λογω επιλογη μου.Γιατι να μην γλειτωσει καποια χρηματα τωρα αφου δεν χανει σε επιδοσεις για την χρηση που κανει, Βεβαίως και χάνει σε επιδόσεις γιατι να μην παρει εναν επεξεργαστη που ειναι σε πλατφορμα πιο νεα, Δεν είναι πιο νέα η πλατφόρμα. Είναι πολύ-πολύ παλιά.και οχι νεκρη οπως το 1155,γιατι να μην παρει και εναν επεξεργαστη ο οποιος ειναι και 8πυρινος Έλεγα και γω, πότε θα αναφερθεί. Καταρχήν δεν είναι 8πυρηνος κατι που θα χρειαστει στα επομενα παιχνιδια τα οποια θα εκμεταλευονται τους πολυπυρινους Ήδη τους εκμεταλλεύονται. Δεν βλέπω άλλα αποτελέσματα. και γιατι να μην επιλεξει τον επεργαστη τον οποιο οταν θα ερθει η ωρα να τον αλλαξει,να χρειαστει μονο καινουριο επεξεργαστη Είπαμε, αν είναι να τον αλλάξει όσο θα διαρκέσει το am3, τότε έιναι fail η αγορά.  και οχι να χρειαστει να αλλαξει και μητρικη αρα και περισσοτερα χρηματα επιπλεον?

Κατανοώ πλήρως ότι όλοι μπορούν να παρασύρονται καθώς το χάος των πληροφοριών είναι τεράστιο. Από τη μία έχεις το μαρκετινγκ των 8 πυρήνων και από την άλλη τα διάφορα fanboys που θυμούνται περασμένα μεγαλεία και athlon+. H συμβουλή μου είναι να δοκιμάζουμε μόνοι μας, να διαβάζουμε και να βγάζουμε συμπεράσματα. Δυστυχώς όταν μιλάμε για gaming στις όχθες του high end, μιλάμε μόνο για intel. Μακάρι αυτό να αλλάξει, αν και δύσκολο πλέον.
Δημοσ.

Φτανει στο τελος του εννοουσα απο θεμα οτι σε 3 χρονια και οι δυο επεξεργαστες θα θεωρουνται παλιοι και πως μπορει να μην τον καλυπτουν σε κατι.Οτιδηποτε.Και αναφερα πως αν θελησει για τον οποιονδηποτε λογο να αναβαθμισει,για τον οποιονδηποτε οτι θα πρεπει να αλλαξει και μητρικη κατι που σημαινει παραπανω εξοδα.Γιαυτο και προτεινα το am3 γιατι θα ειναι πιο αναβαθμησιμο απο το 1155

Δημοσ.

Όλα πολυνηματικά γίνονται όσο και αν το καθυστερούν κάποιες εταιρίες για δικούς τους λόγους.Από τα κινητά μέχρι τις κονσόλες.

Έχει περισσότερες πιθανότητες να "κρατήσει" παραπάνω ο 8350,ήδη υπάρχουν ενδείξεις αν και δεν τους αξιοποιούν πλήρως και όπωτε τους αξιοποιούν πολύ όπως σε βαριές εφαρμογές συγκρίνονται με i7.Το am3+ είναι παλιό αλλα νεότερο από το 1155.

Δημοσ.

Φτανει στο τελος του εννοουσα απο θεμα οτι σε 3 χρονια και οι δυο επεξεργαστες θα θεωρουνται παλιοι και πως μπορει να μην τον καλυπτουν σε κατι.Οτιδηποτε.Και αναφερα πως αν θελησει για τον οποιονδηποτε λογο να αναβαθμισει,για τον οποιονδηποτε οτι θα πρεπει να αλλαξει και μητρικη κατι που σημαινει παραπανω εξοδα.Γιαυτο και προτεινα το am3 γιατι θα ειναι πιο αναβαθμησιμο απο το 1155

Σε 3 χρόνια θα έχει καταργηθεί και το am3.
Δημοσ.

Καλα ρε φιλε αστο.Δεν καταλαβαινομαστε.Το am3 ειναι πιο αναβαθμησιμο απο το 1155,τελος.Ειτε σου αρεσει ειτε οχι ετσι ειναι.Απο θεμα αναβαθμισοτητας ειναι πιο ευκολο το am3.

Δημοσ.

Σας έχουν κάνει τα μυαλά κιμά μου φαίνεται. Έχω 8320 με asrock 990 extreme 3. Αλλάζεις με το δικό σου όπως είναι? Θα έχεις αναβαθμισιμότητα...

Τελικά κράτησες τον 8320 και εδωσες στο φιλαράκι τον 2500 μη Κ?? 

Δημοσ.

2400 είχα και ναι τον έδωσα. Αφού δεν κλοκάρει, τι να τον κάνω? Τώρα με τον 8320 είμαι σε άλλη φάση. Άσε που τα win ξεκινανε πιο γρήγορα. Οι 8 πυρήνες θα είναι.

E ναι πήγαινε και τζάμπα η ASROCK Z77 extreme 6!

Δημοσ.

Φιλε ειναι το τελευταιο ποστ.Ειπα την προταση μου και την δικαιολογησα.Τωρα λεγε οτι θελεις εσυ φιλε μου.Ποτε δεν ειχα amd και ουτε ειμαι fanboy καμιας εταιριας.Απλα αν αγοραζα τωρα θα πηγαινα σε amd.Αν αγοραζα σε 2-3 μηνες θα επαιρνα παλι intel ακομα και αν εδινα κατι παραπανω.Οποτε η προταση μου εμενα ειναι αυτη,και καλο θα ειναι να την σεβαστεις οπως σεβομαι και την δικη σου επιλογη και του καθενος.Απλα για μενα θεωρω πως τωρα να παρει κατι καινουριο και να μην παει σε πεθαμενο socket οπως ειναι αυτη την στιγμη το 1155.Αυτο ειναι ολο

Δημοσ.

Φιλε ειναι το τελευταιο ποστ.Ειπα την προταση μου και την δικαιολογησα.Τωρα λεγε οτι θελεις εσυ φιλε μου.Ποτε δεν ειχα amd και ουτε ειμαι fanboy καμιας εταιριας.Απλα αν αγοραζα τωρα θα πηγαινα σε amd.Αν αγοραζα σε 2-3 μηνες θα επαιρνα παλι intel ακομα και αν εδινα κατι παραπανω.Οποτε η προταση μου εμενα ειναι αυτη,και καλο θα ειναι να την σεβαστεις οπως σεβομαι και την δικη σου επιλογη και του καθενος.Απλα για μενα θεωρω πως τωρα να παρει κατι καινουριο και να μην παει σε πεθαμενο socket οπως ειναι αυτη την στιγμη το 1155.Αυτο ειναι ολο

Βεβαίως και τη σέβομαι. Δεν μου απάντησες όμως, θα κάνουμε τράμπα? Σου δίνω 8320 και μου δίνεις 2500Κ. Οκ?

@WalkerSW

Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον. Τον 2400 τον είχα με msi h67 και το κουτί μου είναι coolermaster.

Δημοσ.

Κοιτα να δεις,αν θελεις να παιξεις οκ..Οπως σου ειπα δεν ειχα ποτε amd και ειμαι ευχαριστημενος με την intel.Δεν εχω λογο να το αλλαξω.Θα περιμενω τους νεους cpu της intel για να κανω αναβαθμιση.Ειπα οτι αν εφτιαχνα νεο συστημα τωρα θα πηγαινα σε amd.Απο την στιγμη που το εχω ηδη δεν θα το αλλαξω.Μολις κανω αναβαθμιση θα το κανω με τους intel

• Like 1
Δημοσ.

+1. Πλήρης αφομοιωση της ύστερης ινσομνιακής γνώσης. Αν αλλάξεις γνώμη παντως, ο 8320 υπάρχει και τα μεταφορικά δικά μου. Και θα μπορείς να κάνεις και αναβάθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...