jesE Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Σκέφτομαι να περάσω την τελευταία stable έκδοση για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ψάχνω κάποιον noob friendly οδηγό μιας και δεν έχω ασχοληθεί με root ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1409269 εδω εισαι καλο διαβασμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Σήμερα πέρασα για πρώτη φορά custom rom (CM10) στο neo v μου και όλα είναι πολύ καλά μέχρι στιγμής εκτός από ένα πράγμα: δε λειτουργεί το wi-fi. Έχει κανείς ιδέα πως εγκαθιστούμε το απαραίτητο patch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Σήμερα πέρασα για πρώτη φορά custom rom (CM10) στο neo v μου και όλα είναι πολύ καλά μέχρι στιγμής εκτός από ένα πράγμα: δε λειτουργεί το wi-fi. Έχει κανείς ιδέα πως εγκαθιστούμε το απαραίτητο patch; θελεις μαλλον wifi drivers,το ιδιο προβλημα ειχα και με το arc S μου με ολα τα CM,εβρισκα drivers αλλα συνεχισαν να μην λειτουργουν,αν βρεις και παλι δεν λειτουργουν δοκιμασε αλλο Custom που να παιρνει doom lord kernel + wifi drivers,ειναι το μονο kernel που μου δουλεψαν τα wifi drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Ποια Rom χρησιμοποιείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τελικά πέρασα τον Lupus kernel και το θέμα λύθηκε. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Ποια Rom χρησιμοποιείς; Αυτη την στιγμη το Ice Bean (δεν θυμαμαι εκδοση αλλα κοντευει 6μηνο που δεν εκανα update κανενα προβλημα,πολυ ευχαριστημενος υστερα απο δεκαδες rom που περασα Τελικά πέρασα τον Lupus kernel και το θέμα λύθηκε. Ευχαριστώ. τυχερε ,σε σενα επιασε,εγω ειχα περασει πολλα του Lupus αλλα κανενα δεν καταφερε να δουλευει το wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μάλλον στάθηκα απλά τυχερός όπως λες γιατί το βρήκα και δούλεψε με τη μία... πρώτη απόπειρα με custom roms κλπ πήγε πολύ καλά. Γενικά πάντως είναι λίγο χάσιμο όλη η ιστορία, δεν είναι ότι πιο κατανοητό και εύκολο. Ειδικά αν ξεκινήσεις από το XDA όπου μιλάνε άλλη γλώσσα οι χρήστες, όντας πολύ έμπειροι και ξέροντας για τι μιλάνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μάλλον στάθηκα απλά τυχερός όπως λες γιατί το βρήκα και δούλεψε με τη μία... πρώτη απόπειρα με custom roms κλπ πήγε πολύ καλά. Γενικά πάντως είναι λίγο χάσιμο όλη η ιστορία, δεν είναι ότι πιο κατανοητό και εύκολο. Ειδικά αν ξεκινήσεις από το XDA όπου μιλάνε άλλη γλώσσα οι χρήστες, όντας πολύ έμπειροι και ξέροντας για τι μιλάνε... Δεν υπαρχει καλυτερο forum απο XDA σε αυτα τα πραματα,οτι προβλημα και να αντιμετωπισω(δυστηχως παντα σε μενα τυχαινουν ολες οι ανωμαλιες,παντα θα υπαρχει λυση στους XDA) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα