podarilos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Πρόσφατα αποφάσισα να ασχοληθώ με overclock… Αγόρασα ψήκτρα και την τοποθέτησα ( με θερμοεπαγωγική πάστα φυσικά ) στον q9550 που έχω! Χάρη στον οδηγό του insomnia κατάφερα και τον τρέχω από 2,83Ghz σε 3,6Ghz με p43 Chipset ( Ευχαριστώ το μέλος phovos για τον οδηγό του) και είμαι prime stable με θερμοκρασίες 55-60. Άσχετα τώρα με το overclock , σε idle κατάσταση έχω αυτές τις θερμοκρασίες… Είναι λογική η τόσο μεγάλη διάφορα ( 8 βαθμοί ) του core 1 με τους υπόλοιπους ?? Φταίει μήπως η λάθος τοποθέτηση της θερμοεπαγωγικής πάστας?? Ευχαριστώ ΥΓ: Να σημειώσω ότι πρώτα άπλωσα την πάστα σε όλο το cpu και μετά τοποθέτησα την ψήκτρα…
veteranos123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Λογικό είναι.Και εγώ έχω διαφορετικές θερμοκρασίες σε κάθε πυρήνα.
podarilos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Η άλλη μου ερώτηση είναι ποια θερμοκρασία λαμβάνουμε υπόψη για το cpu γενικά?? Το μέσο όρο των 4 θερμοκρασιών? Την μεγαλύτερη από τις 4? Την μικρότερη από τις 4? Ευχαριστώ και πάλι!
Millennium Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Οι μέγιστες μπορεί να έχουν έρθει από ένα spike βέβαια.
rfc Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Αναλογως... ειναι κατι που το παρακολουθεις. Spike δε παιζει ευκολα και αν παιζει ειναι κατι που θελει παρακολουθηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα