mypagio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, Θέλω να ρωτήσω τους ειδήμονες ποια οθόνη να προτιμήσω. Και οι 2 είναι 24" και οι 2 είναι Full HD από τα άλλα δεν γνωρίζω και πολλά. τα link είναι: Samsung Syncmaster 245B και LG Flatron w2453v Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mypagio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Τις έχω και τις 2. Απλά δεν ξέρω ποια να κρατήσω και ποια να δώσω στη γυναίκα μου. Ποια είναι καλύτερη από τις 2 ?
Millennium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Γιατί να δώσεις την χειρότερη βρε στη γυναίκα? Δώσε της την LG που έχει τέτοιο design και κράτα εσύ την samsung που είναι και 1200p.
mypagio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Εγώ παίζω και κανενα παιχνίδι της προκοπής η γυναίκα μου με το Zuma Και τα plants vs zombies τι απαιτήσεις να έχει? Απλά για να ξέρω και εγώ στο μέλλον, και εσύ φαίνεται να ξέρεις ποια είναι η καλύτερη και γιατί? Η LG πχ έχει HDMI ενώ η άλλη όχι (μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου )
Millennium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Και οι 2 φοράνε ίδιο είδος panel , tn είναι.Αν σε βολεύει η samsung κράτα την λόγω μεγαλύτερης επιφάνειας εργασίας και μεγαλύτερης ανάλυσης.Το dvi μη σε απασχολεί μια χαρά ποιότητα έχει,ίδια με hdmi.
mypagio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου. Να είσαι καλά. Καλό βράδυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα